2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ahahaha beni ve benimkini okudum.
Ben elimi karnıma koyup konusuyorum.
Yada karnımı Okşuyorum durması için bazen.
Ve etki ediyor.
Sabah eğer kendi başıma kalkmissam birsey den rahatsız olup.
Ve hareketi yoksa ilk işim onu uyandırmak oluyor benimde
Kipirdayisini aldıktan sonra tamam hadi uyu , diyorum . ^_^

Günaydın herkese. Kolay doğumla ilgili yazılar okuyordum tecrübeli annelere bir sorum olacak. Bol bol yürüyün ve merdiven çıkın diyorlar. Benim işyerinde son haftam olacak ogretmenim ve son iki haftadır hareketlerim kısıtlandı okulda yürü merdiven çık çok ağrı yaptı. Izine ayrıldıktan sonra da yürüyüş ve merdiven çıkma ağrıya sebep olacaktir. Nasıl kolay doğumla bağlantı oluyor anlamıyorum. Tam tersi dinlenmem gerekir diye düşünüyorum. Biri beni aydinlatsin:)

ay bende ayniyim ,
o tepinip duruyor elimi karnima koyuyorum resmen elimi kaldiriyor maşallah bebislerimize hareket yoksada karnimi kucaklayip pat pat vurup uyuyurmusun sen deyip rahatsız ediyorum

MeLoDi ellerine saglık evet cok güzel olmus darısı bekleyen annelerin başına hayırlısıyla saglıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim... Daha gebe kalmamıs ama isteyen tüm yüregi buruk ama umutlu hem cinslerimede tez zamanda en hayırlısından gebe olmayı Nasip etsin yaradan.
Biz kısmetse yarın bebeğimizi hastaneden çıkaracağız bu on gün buruk gecti ama yavrum iyice toparladı allahıma şükür...

Gözünüz aydin bundan sonrasi guzel olur insallah evde hasret giderirsiniz :)

oo çok güzel haber hamdolsun şükürler olsun..
misss kokulunu rabbim korusun birdaha ayırmasın inşallah.. neguzel kollariniza alacaksiniz inşallah bizlerede nasip olur kucagimiza almak sabırla duayla bekliyoruz..
canım benim duamda kalbimde seninle ve bebeginle minnos yavrunun ellerinden öpüyorum
rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin amin inşallah...

Şeker mi yüksak acaba cnm
canım benim şeker çıkmadı bende,
ara ara oluyor banada sinir yapiyor ..
bende adet gunlerimdemi oluyor ki diye düşündüm .. sabırla duayla bekliyorumm minnak mucizemi ..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Cok sevindim canım benim gözün aydın: ))

Canım okuldan eve gelince yorgunluktan ayakların şiş olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…