2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen öyle

32 de ister çalışabilir ister calisamaz raporu götürün siz bilirsiniz

37 de ben çalışacağım diye bas bas bağırsak da yasak zaten :).

Ama işte Hymph çim bazı kurumlar 37 de gerek yok getirmene demişler

Bazıları mesela bizim kurum 50 kere soyledi getir diye

Ama söyle bi şey var mesela hepimiz sgk dan almayacağiz maasiniz bazı kurumlar yatirmaya devam ediyormus

O yüzden genelleme yapmayalim herkes kendi kurumuna sorsun ona göre davransin:)
konuşmalardan 37de de çalışabilir raporu geçiyo gibi anladım o yüzden söyleyeyim dedim o çalışamaz raporu diye. Hatta benim 1 hafta geriden geliyo doktor en son tarihte hala doğum olmamışsa başka bir rapor veririz doğum iznini ona göre uzatırız dedi. Bir sürü rapor var mutlaka öğrenmek gerekli. Ama tabi kurumdan kuruma değişir istenen belgeler

konuşmalardan 37de de çalışabilir raporu geçiyo gibi anladım o yüzden söyleyeyim dedim o çalışamaz raporu diye. Hatta benim 1 hafta geriden geliyo doktor en son tarihte hala doğum olmamışsa başka bir rapor veririz doğum iznini ona göre uzatırız dedi. Bir sürü rapor var mutlaka öğrenmek gerekli. Ama tabi kurumdan kuruma değişir istenen belgeler

Aynen canım :) bakalım artık sonlara geldik şaka maka çalışamaz raporları gündemde artık :)

kizlar kimseye yalnis bilgi vermek istemem ama rapor alinmasi gerekiyor diye biliyorum.calisilan is yeriyle ilgili bi sikinti olmasa bile 16 haftalik maasi devletten alacagimiz icin gerekli.bende raporumu is yerime goturmedim zaten direk ekranlarinda gorebiliyolarmis.gecen yil arkadas rapor almadan dogum yapmisti.dogumuda biraz erken olmustu.isyerinde suyu gelip doguma gitmisti hatta.alacagi maasi rapor almadigi icin eksik vermislerdi.4 haftasini falan kesmisler.bilginiz olsun
Ben bagkur lu olmama ragmen mali musavirimin verdigi bilgi rapor alacaksin simdi sgkya teslime gerek yok 37 de izin alinca bir rapir daha sonra dogum raporu ile basvuru yapiosun dediler normalde sistem goruyo ama analik izin parasi icin rapor zorunlu nerde calisirsaniz calisin hangi kuruma bagli olursaniz olun 32 de calisabilir 37 de calisamaz birde dogum raporu bu benim zorunlu alnam gereken raporlar

Biliyorum bana da iğne 24 saat hap bir hafta demişti ama dr degistirdim uzak olduğu için gidemiyordum burda yakin bir dr gidiyorum özel oda ama bu dr ben pek bilmiyorum 32 de bırak yinede dedi ben coraspini gebeliğimden öncede kullaniyordum 2 yıl dir yani iğnede gebeligimin başından beri
Bence doktorunun dediği gibi üniversite hastanesine git bir konuş bence

Aynen öyle

32 de ister çalışabilir ister calisamaz raporu götürün siz bilirsiniz

37 de ben çalışacağım diye bas bas bağırsak da yasak zaten :).

Ama işte Hymphcim bazı kurumlar 37 de gerek yok getirmene demişler

Bazıları mesela bizim kurum 50 kere soyledi getir diye

Ama söyle bi şey var mesela hepimiz sgk dan almayacağiz maaslari bazı kurumlar yatirmaya devam ediyormus

O yüzden genelleme yapmayalim herkes kendi kurumuna sorsun ona göre davransin:)
Evet canım mesela bizim kurum maaşları kendi yatırıyor sistemden de görüyorlar o yüzden rapor getirmenize gerek yok dediler ama hepsi bir değil demekki

Söylediğiniz şeylerin aynısı var bende. Kasiklarimda sürekli tekmeler midemde kafası elleriyle yanlarımı tırmaliyor. 32.haftadan beri teRS duruyo ve hala da donmus değil. Sizinki de ters duruyordur büyük ihtimal
Tersti daha ince ama dondu daha geçen hafta salı gittim dönüktü ters değildi benimki arada kramp gibi oluyor bide bi anda karnıma şancı giriyor

bugün hickiriklari tuttu, midemin oralarda vurup duruyor sanki tay tay yapiyor birde ayaklarim yaniyor sinir yapiyor bana ayaklarim ara ara yanma yapiyor acaba adet olmadim diyemi
adet donemlerimmi normalde soğuk suyla yikiyorum ara ara uzanip duvara dikiyorum ayaklarimi .. benim gibi olan varmı varsa neyapiyorlar merak ettim belki benada fayda eder
Bu konuda bi bilgim yok canım ya benim ki bazen sıcak basıyor bazende çok soğuk oluyor

Kızlar kafama takılan birşey var destek Riva etsem benim bebeğim normal de çok hareketli bir bebek değildi en başından beti son zamanlar da da genelde gece çok oynardı yanlız dünden beri gece gündüz oynuyor. Ve hareketleri o kadar sert ki Canımı yakıyor acaba büyüdüğü için mi yoksa bir sıkıntı mı var salı günü kontrolüm var huzursuz oldum çocuk oyna sa kabahat oynamasa kabahat

Kızlar kafama takılan birşey var destek Riva etsem benim bebeğim normal de çok hareketli bir bebek değildi en başından beti son zamanlar da da genelde gece çok oynardı yanlız dünden beri gece gündüz oynuyor. Ve hareketleri o kadar sert ki Canımı yakıyor acaba büyüdüğü için mi yoksa bir sıkıntı mı var salı günü kontrolüm var huzursuz oldum çocuk oyna sa kabahat oynamasa kabahat
Bence oynaması çok iyi birşey. Benimki son zamanlarda oynamıyor ki çok hareketliydi normalde. Doktor saymamı söyledi. Günde 15 hareket etmesi lazımmış. İçin rahat olsun oynamazsa kötü

Canim yeri daraldi artik iyice o yuzden hareketlerk daha sert hissediyoruz bence

X