- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
Çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi çok şükür hastaneden çıkacağı günü bekliyoruz teyzesi sizin dualarınızla en yakın zamanda çıkıcak inşAllah çıksın haber edicem sizlere inşAllahCanım sen ve bebiş nasılsınz inşallah iyisinizdir
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Bebişin keyfi yerindedir ondan uyumuyordur canım sen endişe etme bide son zamanlar lavoba ihtiyacı heycan sıcak basması derken gece uykuları gitti iyiceGünaydin kizlar evet bende heycanlandim bebişler gelmeye başladıkca...saat 3 den beri oturuyom hic uyumadi benimki benide uyutmadi tepinip duruyor karnimda ..hangi yana yatsam o tarafdan ittiriyor resmen güclendi de sıpa..kendimi bile salladim bi ara uyusun diye ama yok...acaba rahatsiz mi diye endişe ediyorum ...gercekten bu bebişler hareketli olsa da kabahat olmasada kabahat
İnşAllah biran önce çıkarsınız canım kaç haftalık doğdu erken doğduğu için mi küvezdeÇok şükür iyiyiz bebişimizde iyi çok şükür hastaneden çıkacağı günü bekliyoruz teyzesi sizin dualarınızla en yakın zamanda çıkıcak inşAllah çıksın haber edicem sizlere inşAllah
Hayirli mubarek olsun. Allahim sagliginizi afiyetinizi eksik etmesin. Bebeginizle nice guzel gunler gostersin. Ne mutlu size, gozunuz aydin olsun. Rabbim arkamizdan hayir dua edecek evlatlar yetistirmemiz konusunda hepimize yardim etsin. İnsaallah bize de nasip olur guzel dogumlar.Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla inşallah bi ara dogumu anlat bnmde beklenen tarih 5 i gözüküyor heyecanlanıyorum böyle olunca normal yapman da güzel olmusKızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Masaallah, gozunuz aydin olsun. Cennet kokulu bebeginizin daha nice guzel gunlerini gostersin Rabbim, saglikla sihhatle afiyetle insaallah. Hayirli, mubarek olsun.Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Gözünüz aydınKızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah..Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Maşallah hayırlı uğurlu olsun bebegin böyle erken normal dogum haberlerini almakKızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Gözun aydin canim saglicakla buyudun hayirli evlat olsunKızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
canım benim karnima battaniye örtük sadece sabaha kadar öyle yattim ve kalktigimde buz gibiydim sabah yorganin icine girip eşim isitti beni ve agrilardan daha fazla yatamadim bi taraftanda tekmeler başladı tabikii ..Genel problem galiba uyku var ama uyuyamıyoruz
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
canım benim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah...Gözün aydın ❤ Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. O duyguyu yaşamak için çok sabırsızlanıyorum
canım benim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah...
nasıl gidiyor hamilelik inşallah bir sıkıntı olmadan kucağına alirsin bebisini...
kontrolün nezaman ?