2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*

Canım maşallah kordon dolonmasi vardı demi sürec nası ilerledi uygun zamanda yazabilirsen çok sevinirim seni ve kızını öpüyorummm:)

Bebişin keyfi yerindedir ondan uyumuyordur canım sen endişe etme bide son zamanlar lavoba ihtiyacı heycan sıcak basması derken gece uykuları gitti iyice

Hayirli mubarek olsun. Allahim sagliginizi afiyetinizi eksik etmesin. Bebeginizle nice guzel gunler gostersin. Ne mutlu size, gozunuz aydin olsun. Rabbim arkamizdan hayir dua edecek evlatlar yetistirmemiz konusunda hepimize yardim etsin. İnsaallah bize de nasip olur guzel dogumlar.

Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla inşallah bi ara dogumu anlat bnmde beklenen tarih 5 i gözüküyor heyecanlanıyorum böyle olunca normal yapman da güzel olmus

Masaallah, gozunuz aydin olsun. Cennet kokulu bebeginizin daha nice guzel gunlerini gostersin Rabbim, saglikla sihhatle afiyetle insaallah. Hayirli, mubarek olsun.

maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah..
allahim analı babalı büyütsün inşallah...
gözünüz aydın sanada geçmiş olsun canım benim..
sağlıkla mutlu musmutlu büyütürsünüz inşallah rabbim bizimde kucagimiza almayı almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

Genel problem galiba uyku var ama uyuyamıyoruz
canım benim karnima battaniye örtük sadece sabaha kadar öyle yattim ve kalktigimde buz gibiydim sabah yorganin icine girip eşim isitti beni ve agrilardan daha fazla yatamadim bi taraftanda tekmeler başladı tabikii ..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi ..
inşallah güzel haberler almaya devam ederiz duamda kalbimde tummm günü nü bekleyenlere rabbim kurtarsın inşallah

Gözün aydın ❤ Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. O duyguyu yaşamak için çok sabırsızlanıyorum

Gözün aydın ❤ Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. O duyguyu yaşamak için çok sabırsızlanıyorum
canım benim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah...
nasıl gidiyor hamilelik inşallah bir sıkıntı olmadan kucağına alirsin bebisini...
kontrolün nezaman ?

canım benim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah...
nasıl gidiyor hamilelik inşallah bir sıkıntı olmadan kucağına alirsin bebisini...
kontrolün nezaman ?

İnşallah canım teşekkür ederim artık haftalık gidiyorum kontrollere çarşamba randevum var. Birazcık suyumuz azalmış biraz da hareketler azaldı ama çok şükür herşey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…