Benim agrılarım birden kesildi valla bende doguracam sanıyordum ama bir haftadır cok rahatım bilmem ne olucakEvet canım inşallah normal sen nasılsın bebiş nasıl :) benim şiddetli sancılarım var o kadar bekleyecegini sanmıyorum
Ayy bende ALLAHTAN yaz mevsimi degil yoksa dumanımız tütücekBen çok sıcaklıyorum doğurunca geçicek demi
ayy çok güzel rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah maşallah sübhanallah ..
arkadaşım da bize örüyor sordu bana ne renk yapayim diye telefonda beyaz dedim sonrada oturmaya gittik pembe yapıyor ben beyazi çok seviyorum bende gittim beyaz yelek aldim ..
komsum kirmizi yelek yapti sarı yapti arkadaş pembe yapti akraba pembe yapti ve bu beyaz olsun dedigim pembe yapıyor..
iki kirmizi üç pembe birde sari oldu
inşallah hepimizde hayirlisi kucagimiza alırız bebislerimizi
bende de bir suru orgu oldu.hepsini tek seferde tul ayarinda makinada yikadim.hic bi bozulma olmadi.
canım yaa sen maşallah iyi gidiyorsun kac haftalar önce hazirlanmistin hatirladigim kadariyla ..Ne gğzel keşke benimki de tahmini bile olsa söylese
bende çok üşüyen biriydim 22 derece bile olsa ara ara yakıyordum kombiyi.. şimdi yanmadan 19-20 derecede durabiliyorum ama bana ii şimdilik üşümemek güzelmiş.. yaz olsa zor olurdu ama..Ben çok sıcaklıyorum doğurunca geçicek demi
AynenAyy bende ALLAHTAN yaz mevsimi degil yoksa dumanımız tütücek
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallahİyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım okuyamadığım zaman bebeği olanlar olduysa gözleri aydın sıkıntı yaşayan herkese de ferahlık sağlık diliyorum az kaldı hepsi geçici
Benim bu aralar elim kolum kalkmıyor sabahtan akşama kadar aynı koltulta kalkmadan oturuyorum yemek yemek bile zor geliyor iştah sıfır ilk aylar olmayan mide bulantısı da başladı gece zaten hiç uyuyamıyorum normal bir süreç beliyorum ama bütün enerjim tükendi herşey güzel olsun ve zaman hemen geçsin
bende çok üşüyen biriydim 22 derece bile olsa ara ara yakıyordum kombiyi.. şimdi yanmadan 19-20 derecede durabiliyorum ama bana ii şimdilik üşümemek güzelmiş.. yaz olsa zor olurdu ama..
canım benim ben diyemem herkez gönlünden geçmiş yapti allah razı olsun..Aminnnn inşaallah.
Bi an önce sağlıkla üstlerinde görmek nasip olur inşaallah ^_^
Benim eşimin annesinin masaallahı var ya.
Bi oturuşta yapıyormuş.
Normalde gündüzden akşama kadar çalışıyor.
Eve akşam geliyor.
Ona ragmen akşamları oturup yapıyormuş.
İşte 2 tane kısa kollu.
Bi tane de uzun kollu yapmis.
2 beyaz , 1 tane de pembe ^_^
O zaman birine daha deyiverin beyaz yapiversin. Aklınızda kaldığını fln soyleyinde Belkı hepsi tekrar oturur farklı modellerden beyaz yaparlar ^_^
Tül ayarı ne kadar sürüyor ?
Ben çok uzun sürmesini istemiyorum.
Sonucta sadece 3 4 parça birsey.
Öyle kullanılan birşey de değil hani.
Sadece yıkayıp dolaba birakayim. .
2 tane daha yapmış. Onları eklemek istedim de sitede yükleme hatası veriyor.
Diğer şekilde epey ugrastirio..
Ben bunları nasıl yikicam bilgisi olan var mı ?
Hirpalamaktan korkuyorum.
Başına bise gelmesin minnosum giyemeden. ^_^
Canım cok sevindim rabbim analı babalı büyütsün insa darısı basımızaMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
yanlız olunca gercekten öyle oluor hep birseyler eksik gibi olmamıs gibi güvensiz hissediyor insan canım öyle iyi anlıyorumkiBen de gurbettey,m kıyafetlerini yıkadım ütüledim bazı siparişlerini yeni verdim onlar da gelince hazırlayacağım tek başına olunca içim hep tedirgin hep hazır değil gibi hissediyorum
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah
Aminnnn inşaallah.
Bi an önce sağlıkla üstlerinde görmek nasip olur inşaallah ^_^
Benim eşimin annesinin masaallahı var ya.
Bi oturuşta yapıyormuş.
Normalde gündüzden akşama kadar çalışıyor.
Eve akşam geliyor.
Ona ragmen akşamları oturup yapıyormuş.
İşte 2 tane kısa kollu.
Bi tane de uzun kollu yapmis.
2 beyaz , 1 tane de pembe ^_^
O zaman birine daha deyiverin beyaz yapiversin. Aklınızda kaldığını fln soyleyinde Belkı hepsi tekrar oturur farklı modellerden beyaz yaparlar ^_^
Tül ayarı ne kadar sürüyor ?
Ben çok uzun sürmesini istemiyorum.
Sonucta sadece 3 4 parça birsey.
Öyle kullanılan birşey de değil hani.
Sadece yıkayıp dolaba birakayim. .
Hayırlısı olsun canım ağrı sancı çok zorBenim agrılarım birden kesildi valla bende doguracam sanıyordum ama bir haftadır cok rahatım bilmem ne olucak
Geçmiş olsun allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine darisi bütün annelere bizde bebeklerimizi kucağımiza alırız hayırlısıyla inşallahMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..
37.haftada çalışamaz raporu ister kurumlar.Evet canım ben 32 de izne çıktım. rapor fln da götürmedim şirkete. istemediler.
37.haftada çalışamaz raporu ister kurumlar.yesa onu demiş aman karıştırmayın 32de çalışabilir alıyoruz, 37. Haftada çalışamaz alıyoruz. Mesela ben 32de çalışabilir aldım 18 aralığa kadar çalışabilir yazıyordu, 18 aralıkta da çalışamaz raporu alıp kuruma götürücem