2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Aminnnn inşaallah.
Bi an önce sağlıkla üstlerinde görmek nasip olur inşaallah ^_^

Benim eşimin annesinin masaallahı var ya.
Bi oturuşta yapıyormuş.
Normalde gündüzden akşama kadar çalışıyor.
Eve akşam geliyor.
Ona ragmen akşamları oturup yapıyormuş.
İşte 2 tane kısa kollu.
Bi tane de uzun kollu yapmis.
2 beyaz , 1 tane de pembe ^_^

O zaman birine daha deyiverin beyaz yapiversin. Aklınızda kaldığını fln soyleyinde Belkı hepsi tekrar oturur farklı modellerden beyaz yaparlar ^_^

bende de bir suru orgu oldu.hepsini tek seferde tul ayarinda makinada yikadim.hic bi bozulma olmadi.

Tül ayarı ne kadar sürüyor ?
Ben çok uzun sürmesini istemiyorum.
Sonucta sadece 3 4 parça birsey.
Öyle kullanılan birşey de değil hani.
Sadece yıkayıp dolaba birakayim. .

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım okuyamadığım zaman bebeği olanlar olduysa gözleri aydın sıkıntı yaşayan herkese de ferahlık sağlık diliyorum az kaldı hepsi geçici
Benim bu aralar elim kolum kalkmıyor sabahtan akşama kadar aynı koltulta kalkmadan oturuyorum yemek yemek bile zor geliyor iştah sıfır ilk aylar olmayan mide bulantısı da başladı gece zaten hiç uyuyamıyorum normal bir süreç beliyorum ama bütün enerjim tükendi herşey güzel olsun ve zaman hemen geçsin

inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

bende çok üşüyen biriydim 22 derece bile olsa ara ara yakıyordum kombiyi.. şimdi yanmadan 19-20 derecede durabiliyorum ama bana ii şimdilik üşümemek güzelmiş.. yaz olsa zor olurdu ama..

Aynen Yazın hamileliğin son aylarını geçirenleri tebrik ediyorum

canım benim ben diyemem herkez gönlünden geçmiş yapti allah razı olsun..
bende gittim hazır aliverdim sağlık olsun sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

Makinanın elde yıkama programında ve çift durulama ile :)

Deterjan sabun tozu

Yumuşatıcı yok

Canım cok sevindim rabbim analı babalı büyütsün insa darısı basımıza

Yanlız
Ben de gurbettey,m kıyafetlerini yıkadım ütüledim bazı siparişlerini yeni verdim onlar da gelince hazırlayacağım tek başına olunca içim hep tedirgin hep hazır değil gibi hissediyorum
yanlız olunca gercekten öyle oluor hep birseyler eksik gibi olmamıs gibi güvensiz hissediyor insan canım öyle iyi anlıyorumki

Ben de yünlü programında bebek deterjanıyla yıkadım, hiç sorun olmadı. 30 derece 800 devir 40 dakikalık bir program

Geçmiş olsun allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine darisi bütün annelere bizde bebeklerimizi kucağımiza alırız hayırlısıyla inşallah

sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..

Evet canım ben 32 de izne çıktım. rapor fln da götürmedim şirkete. istemediler.
37.haftada çalışamaz raporu ister kurumlar. yesa onu demiş aman karıştırmayın 32de çalışabilir alıyoruz, 37. Haftada çalışamaz alıyoruz. Mesela ben 32de çalışabilir aldım 18 aralığa kadar çalışabilir yazıyordu, 18 aralıkta da çalışamaz raporu alıp kuruma götürücem

Aynen öyle

32 de ister çalışabilir ister calisamaz raporu götürün siz bilirsiniz

37 de ben çalışacağım diye bas bas bağırsak da yasak zaten :).

Ama işte Hymphcim bazı kurumlar 37 de gerek yok getirmene demişler

Bazıları mesela bizim kurum 50 kere soyledi getir diye

Ama söyle bi şey var mesela hepimiz sgk dan almayacağiz maaslari bazı kurumlar yatirmaya devam ediyormus

O yüzden genelleme yapmayalim herkes kendi kurumuna sorsun ona göre davransin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…