Hemn hemen günlerimiz aynı benim oğlanı da çok hiçkırık tutuyor ve bayağı uzun sürüyor kakayi yapmaları için erken diye düşünüyorum bence hiçkırmasinin bir sakıncası yok sadece uzun sürünce biraz gıcık oluyorum
Bu zamanlarda yapiolarmis ama inşaallah kaka değildir aminnn.
Kansızlık nefes darlığı yapıyo kansizligin var mı canm
Yani hemen hemen sürekli ilaç alımı yapmam gerekiyor.
Ama bildiğim kadarıyla bi kansızlığim yok yani.
Slm canım gidince yazar mısın tekrar doktor ne diyecek benimki de öyle cok hıçkırıyır ve baya uzun sürüyor
Insaallah haber veririm.
Benimkide surekli hickiriyo ben sordum doktora hic endise etcek bi durum degil dedi hatta emme refleksi ve cigerleri gelisiyomus ..internette obur bebekler hickirir yaziyo dogrumu dedim sadece güldu :)))
Öyle tabi de böyle uzun uzadıya hickirmasi biraz korkutucu oluyor işte.
İster istemez endiseleniyoRum. .
kızlar benim mideme oturan bebeğin neresi olurki arti yanlarda tirmanma gibi hareketler var bazende kasiklarimda tepinmeler var suan heryere hareket edebiliyormu neresi nerde kestiremiyorum artik iyice sabırsızlandık inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
Aynı durum bende de var.
Benim baş aşağı duruşta o yüzden artık her neyi ise feci baskı uyguluor.
Yanlarda tirmalamasi hiç eksik olmuyor zaten.
Geçeli gündüzlü sürekli Yanlarda tikirtilar. ..
Sağol canım amin inşallah doğru aslında ilk günden pisik olmaz heralde :)
Ben hastanede yattigim zamanda doğuran kadınlardan birinin bebeği pişmiş.
Bebek zir zir ağlıyordu.
Emmio fln muhabbetı oldu ama sonradan altina bı baktılar başka annelerle birlikte.
Meğer pişik olmuş.
O gece krem aradılar....
Ne olur ne olmazindan yanında götürmek lazım ben onu anladım. .
kizlar kimseye yalnis bilgi vermek istemem ama rapor alinmasi gerekiyor diye biliyorum.calisilan is yeriyle ilgili bi sikinti olmasa bile 16 haftalik maasi devletten alacagimiz icin gerekli.bende raporumu is yerime goturmedim zaten direk ekranlarinda gorebiliyolarmis.gecen yil arkadas rapor almadan dogum yapmisti.dogumuda biraz erken olmustu.isyerinde suyu gelip doguma gitmisti hatta.alacagi maasi rapor almadigi icin eksik vermislerdi.4 haftasini falan kesmisler.bilginiz olsun
Benim muhasebeci de özellikle uyardı.
32 de rapor alip getir, dedi.
Bende alıp götürdüm.
Doğum yaptıktan sonraki raporu da götürmem gerekiyor normalde ama şehir değişikliği yaptığımdan ötürü depertman müdürüne wp ten atacam yada direk muhasebeci ile irtibata geçip ona atarım.
Bu arada geçen sefer soylemistim tekrar söyleyeyim.
Raporun sonlancagi son gün hala doğum yapmamissaniz raporu uzatmaniz lazım.
Yoksa geçersiz sayılıyor o günler.
Buna da dikkat ediniz.
Ya kızlar nerdeyse 2 öğün yiyorum ve azaldı yemem ama yine de midem sanki çalışmıyor çok şiş benzer durumda olanlar var mı?
Benimde iştahım kesilmiş durumda 2 öğün bende de sabah öğlen akşam sadece süt içip geçiştiriyorum canım hiç birşey istemiyor acaba iyi mi bilmiyorum ama zaten taş gibi hissediyorum. Sancılar başlamıştı durdular gibi anlam veremiyorum doktor randevumu bekleyip duruyorum gün geçmiyor sanki..
Aynı durum bende uzun zamandır var.
2 öğün le duruyorum sürekli.
Ve adam akilli ne kahvaltı ne yemek yiyorum.
Süt yada meyve ya da kızartma tarzı seyler tuketiyorum.
Bu durum bende de endiseye sebep ama canım cekmio.
İstek yok.
Zaten gece uyutmuyor.
Gündüz de sabaha karşı uyudüğüm için en erken yataktan 11 12 de fln kalkıyorum.
Şu p.tesi gelseydi ni an önce.
Doğum hakkında Dr ile gorusseydim.
İçim rahat etse.
Sanki hiç doğurcak gibi değilim.
Herşeyin hayirlisi. .......