2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ya kızlar nerdeyse 2 öğün yiyorum ve azaldı yemem ama yine de midem sanki çalışmıyor çok şiş benzer durumda olanlar var mı?
bebegim mideme yerleşti sanki, yemek yiyince çok rahatsiz oluyorum bir , iki soda içiyorum rahatlamak icin..ayni durumdayim canım benim tek tesellim kilo almam yavaşladı..

Söylediğiniz şeylerin aynısı var bende. Kasiklarimda sürekli tekmeler midemde kafası elleriyle yanlarımı tırmaliyor. 32.haftadan beri teRS duruyo ve hala da donmus değil. Sizinki de ters duruyordur büyük ihtimal
demekki öyle canım benim suan mj yazarken elimin altinda hop diye bir yükseldi ani hareket ediyor biranda korkuyorum bosta bulunuyorum

Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun :anne::emir_bebek:

Canımmmm çok sevindim, gözünüz aydın

Tamda ben yazacaktim ayni şeyler bende de oluyor canımı bile acıtıyor özellikle bugün sabahtan beri devam ediyor tedirgin olmaya başladım bende halada devM ediyor
bugün hickiriklari tuttu, midemin oralarda vurup duruyor sanki tay tay yapiyor birde ayaklarim yaniyor sinir yapiyor bana ayaklarim ara ara yanma yapiyor acaba adet olmadim diyemi
adet donemlerimmi normalde soğuk suyla yikiyorum ara ara uzanip duvara dikiyorum ayaklarimi .. benim gibi olan varmı varsa neyapiyorlar merak ettim belki benada fayda eder

Hemn hemen günlerimiz aynı benim oğlanı da çok hiçkırık tutuyor ve bayağı uzun sürüyor kakayi yapmaları için erken diye düşünüyorum bence hiçkırmasinin bir sakıncası yok sadece uzun sürünce biraz gıcık oluyorum :KK51:

Bu zamanlarda yapiolarmis ama inşaallah kaka değildir aminnn.

Kansızlık nefes darlığı yapıyo kansizligin var mı canm

Yani hemen hemen sürekli ilaç alımı yapmam gerekiyor.
Ama bildiğim kadarıyla bi kansızlığim yok yani.

Slm canım gidince yazar mısın tekrar doktor ne diyecek benimki de öyle cok hıçkırıyır ve baya uzun sürüyor

Insaallah haber veririm.

Benimkide surekli hickiriyo ben sordum doktora hic endise etcek bi durum degil dedi hatta emme refleksi ve cigerleri gelisiyomus ..internette obur bebekler hickirir yaziyo dogrumu dedim sadece güldu :)))

Öyle tabi de böyle uzun uzadıya hickirmasi biraz korkutucu oluyor işte.
İster istemez endiseleniyoRum. .

kızlar benim mideme oturan bebeğin neresi olurki arti yanlarda tirmanma gibi hareketler var bazende kasiklarimda tepinmeler var suan heryere hareket edebiliyormu neresi nerde kestiremiyorum artik iyice sabırsızlandık inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi

Aynı durum bende de var.
Benim baş aşağı duruşta o yüzden artık her neyi ise feci baskı uyguluor.
Yanlarda tirmalamasi hiç eksik olmuyor zaten.
Geçeli gündüzlü sürekli Yanlarda tikirtilar. ..

Sağol canım amin inşallah doğru aslında ilk günden pisik olmaz heralde :)

Ben hastanede yattigim zamanda doğuran kadınlardan birinin bebeği pişmiş.
Bebek zir zir ağlıyordu.
Emmio fln muhabbetı oldu ama sonradan altina bı baktılar başka annelerle birlikte.
Meğer pişik olmuş.
O gece krem aradılar....
Ne olur ne olmazindan yanında götürmek lazım ben onu anladım. .

kizlar kimseye yalnis bilgi vermek istemem ama rapor alinmasi gerekiyor diye biliyorum.calisilan is yeriyle ilgili bi sikinti olmasa bile 16 haftalik maasi devletten alacagimiz icin gerekli.bende raporumu is yerime goturmedim zaten direk ekranlarinda gorebiliyolarmis.gecen yil arkadas rapor almadan dogum yapmisti.dogumuda biraz erken olmustu.isyerinde suyu gelip doguma gitmisti hatta.alacagi maasi rapor almadigi icin eksik vermislerdi.4 haftasini falan kesmisler.bilginiz olsun

Benim muhasebeci de özellikle uyardı.
32 de rapor alip getir, dedi.
Bende alıp götürdüm.
Doğum yaptıktan sonraki raporu da götürmem gerekiyor normalde ama şehir değişikliği yaptığımdan ötürü depertman müdürüne wp ten atacam yada direk muhasebeci ile irtibata geçip ona atarım.

Bu arada geçen sefer soylemistim tekrar söyleyeyim.
Raporun sonlancagi son gün hala doğum yapmamissaniz raporu uzatmaniz lazım.
Yoksa geçersiz sayılıyor o günler.
Buna da dikkat ediniz.

Ya kızlar nerdeyse 2 öğün yiyorum ve azaldı yemem ama yine de midem sanki çalışmıyor çok şiş benzer durumda olanlar var mı?

Benimde iştahım kesilmiş durumda 2 öğün bende de sabah öğlen akşam sadece süt içip geçiştiriyorum canım hiç birşey istemiyor acaba iyi mi bilmiyorum ama zaten taş gibi hissediyorum. Sancılar başlamıştı durdular gibi anlam veremiyorum doktor randevumu bekleyip duruyorum gün geçmiyor sanki..

Aynı durum bende uzun zamandır var.
2 öğün le duruyorum sürekli.
Ve adam akilli ne kahvaltı ne yemek yiyorum.

Süt yada meyve ya da kızartma tarzı seyler tuketiyorum.

Bu durum bende de endiseye sebep ama canım cekmio.
İstek yok.
Zaten gece uyutmuyor.
Gündüz de sabaha karşı uyudüğüm için en erken yataktan 11 12 de fln kalkıyorum.
Şu p.tesi gelseydi ni an önce.
Doğum hakkında Dr ile gorusseydim.
İçim rahat etse.
Sanki hiç doğurcak gibi değilim.
Herşeyin hayirlisi. .......

pamukkksekerrr pamukkksekerrr hayirli olsun.
Gözün aydın.
Rabbim analı babalı büyütsün.
Ne güzel hem erken hem normal hem de sağ salim sağlıkla kucağına alıp eve götürdün.
Bizede nasip olur inşaallah. Aminn

Ben çok sıcaklıyorum doğurunca geçicek demi :dua:

Eşim geceleri olmuyor ara ara.
Bu yüzden bende tek kaldığımda ustume birşey ortmuyorum.
Görümcem ara ara geliyor beni yalnız birakmamak için.
Salonda birlikte uyuyoruz normalde.
Ama benim hararet uzun zamandır olduğundan bi gece tek yatabildim yanında.
Sonra da kanepede tek takılıyorum ve ustume de birşey almıyorum.
Geceleri zaten adam akilli uyku uyuyamıyorum.
Doğum yaptıktan sonra geçer , diye düşünüyorum.
Zira bu hararet mahveder adamı. .

Eşim geceleri olmuyor ara ara.
Bu yüzden bende tek kaldığımda ustume birşey ortmuyorum.
Görümcem ara ara geliyor beni yalnız birakmamak için.
Salonda birlikte uyuyoruz normalde.
Ama benim hararet uzun zamandır olduğundan bi gece tek yatabildim yanında.
Sonra da kanepede tek takılıyorum ve ustume de birşey almıyorum.
Geceleri zaten adam akilli uyku uyuyamıyorum.
Doğum yaptıktan sonra geçer , diye düşünüyorum.
Zira bu hararet mahveder adamı. .

Doğumdan sonra üşümeyi hayal ediyorum yoksa bebeler yüzünden iyice evde hararet basacak :/

2 tane daha yapmış. Onları eklemek istedim de sitede yükleme hatası veriyor.
Diğer şekilde epey ugrastirio..
Ben bunları nasıl yikicam bilgisi olan var mı ?
Hirpalamaktan korkuyorum.
Başına bise gelmesin minnosum giyemeden. ^_^

Eşimin Annesi yapmış ^_^
ayy çok güzel rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah maşallah sübhanallah ..
arkadaşım da bize örüyor sordu bana ne renk yapayim diye telefonda beyaz dedim sonrada oturmaya gittik pembe yapıyor ben beyazi çok seviyorum bende gittim beyaz yelek aldim ..
komsum kirmizi yelek yapti sarı yapti arkadaş pembe yapti akraba pembe yapti ve bu beyaz olsun dedigim pembe yapıyor..
iki kirmizi üç pembe birde sari oldu
inşallah hepimizde hayirlisi kucagimiza alırız bebislerimizi

2 tane daha yapmış. Onları eklemek istedim de sitede yükleme hatası veriyor.
Diğer şekilde epey ugrastirio..
Ben bunları nasıl yikicam bilgisi olan var mı ?
Hirpalamaktan korkuyorum.
Başına bise gelmesin minnosum giyemeden. ^_^
bende de bir suru orgu oldu.hepsini tek seferde tul ayarinda makinada yikadim.hic bi bozulma olmadi.

X