- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 35
Hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsun insallah amin allahim bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah senin gibi miss kokuna sımsımkı sarılMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyütürsün bebeğini inşallahMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım. Gözünüz aydın :) bizim için de kokla yavrunu :)Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Slm canım gidince yazar mısın tekrar doktor ne diyecek benimki de öyle cok hıçkırıyır ve baya uzun sürüyorMerhaba hanımlar,
Nasılsınız?
Biz geceleri ayakta sabahları da yatakta geçiriyoruz.
Hayırlısı ile şu doğum zamanı gelse de sağ salim sağlıkla minnosumu alsam kucagima.
Çok uzun hickirmasi normal mi degil mi kafamı kurcaliyor.
Çünkü sıvıyı yutuyor olması Allah korusun kakasını da yutması da demek olabiliyor.
Bu yüzden endiseliyim sürekli.
P.tesi Dr randevum var.
Bakalım ne olcak..
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
yesa benim çamasrlar yeni bitti resmen odasına yerlestirdik ama ben de bittim hastane cantamız da sonunda hazır allahım yapmayanlar artık yapsın valla benim 1 haftamı aldı etiketiymis yıkamasıymıs kurumasıymıs cantasıymıs oymus buymus neymis valla beni yıldırdı resmen bugün rahat bi uyku cekicem ama kafa olarak vücüdüm pert durumda resmen.Babamız iyiki var yoksa ölmüstük gurbette olmak ne zor bi bardak su verenin bile olmuorrr ailesi hemen yanıbasında olanlar kıymetini bilinnnn vallaa
Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Merhaba hanımlar,
Nasılsınız?
Biz geceleri ayakta sabahları da yatakta geçiriyoruz.
Hayırlısı ile şu doğum zamanı gelse de sağ salim sağlıkla minnosumu alsam kucagima.
Çok uzun hickirmasi normal mi degil mi kafamı kurcaliyor.
Çünkü sıvıyı yutuyor olması Allah korusun kakasını da yutması da demek olabiliyor.
Bu yüzden endiseliyim sürekli.
P.tesi Dr randevum var.
Bakalım ne olcak..
Benimkide surekli hickiriyo ben sordum doktora hic endise etcek bi durum degil dedi hatta emme refleksi ve cigerleri gelisiyomus ..internette obur bebekler hickirir yaziyo dogrumu dedim sadece güldu :)))Slm canım gidince yazar mısın tekrar doktor ne diyecek benimki de öyle cok hıçkırıyır ve baya uzun sürüyor
cok sevindim, gozunuz aydin. normal dogum olmasi hepimizi umitlendirdi,sevindirdi. darisi basimiza insallah..Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
gözün aydın canım Rabbim sana ve ailene bağışlasın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun İnşAllah: ))Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah.. doğum hikayeni uygun bir zamanda yazar mısın cnm vaktin olursa..Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Rabbim kolaylaştırsın şifa versin inşallah. Tez zamanda koynuna alırsın annesi..Kızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam
Kafa capi ne kdr onde bebisinizinpamukkksekerrr tebrik ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.
Kızlar çatı muayenesinden geldim, hiç endişelendiğim gibi geçmedi F ferayegul canım biraz da senin sayende, kasılmadan rahat girmeye çalıştım, doktorum zaten çok tatlı bi kadın kesinlikle doktorla da alakalı bu işler zaten bakmıyo, el yordamı ile hissetmeye çalışıyo orda olan biteni:) hiç korkmayın gidecek olan arkadaşlarım inanın zor değil.
Benim son durumum ise sezeryan kararı oldu, normale çok hazırlamıştım oysaki kendimi, üzüldüm de epeyceama iri bebek dolayısı ile ondan da ziyade kafa çapı ile alakalı bi durum bilirsiniz sizde, merak ediyorum benle aynı durumda olan var mı?
Bu bebitolar daha doğmadan kendi kararlarını veriyolar resmen