2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsun insallah amin allahim bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah senin gibi miss kokuna sımsımkı sarıl

Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyütürsün bebeğini inşallah

Hayırlı olsun canım merak ediyordum en erken normal dogum ne zaman olacak acaba diye 36 ile karsımızdasın :) cok sukur sag salim atlattın darısı basımıza :)

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım. Gözünüz aydın :) bizim için de kokla yavrunu :)

Slm canım gidince yazar mısın tekrar doktor ne diyecek benimki de öyle cok hıçkırıyır ve baya uzun sürüyor

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Ben de gurbettey,m kıyafetlerini yıkadım ütüledim bazı siparişlerini yeni verdim onlar da gelince hazırlayacağım tek başına olunca içim hep tedirgin hep hazır değil gibi hissediyorum

Çok güzel haber canım, Allah analı babalı büyütsün :) Darısı başımıza :)

Slm canım gidince yazar mısın tekrar doktor ne diyecek benimki de öyle cok hıçkırıyır ve baya uzun sürüyor
Benimkide surekli hickiriyo ben sordum doktora hic endise etcek bi durum degil dedi hatta emme refleksi ve cigerleri gelisiyomus ..internette obur bebekler hickirir yaziyo dogrumu dedim sadece güldu :)))

pamukkksekerrr tebrik ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.

Kızlar çatı muayenesinden geldim, hiç endişelendiğim gibi geçmedi F ferayegul canım biraz da senin sayende, kasılmadan rahat girmeye çalıştım, doktorum zaten çok tatlı bi kadın kesinlikle doktorla da alakalı bu işler zaten bakmıyo, el yordamı ile hissetmeye çalışıyo orda olan biteni:) hiç korkmayın gidecek olan arkadaşlarım inanın zor değil.
Benim son durumum ise sezeryan kararı oldu, normale çok hazırlamıştım oysaki kendimi, üzüldüm de epeyce ama iri bebek dolayısı ile ondan da ziyade kafa çapı ile alakalı bi durum bilirsiniz sizde, merak ediyorum benle aynı durumda olan var mı?
Bu bebitolar daha doğmadan kendi kararlarını veriyolar resmen

Canım maşallah sana da bebeğine de :)

Sanirim doğum hikâyeden de güzel musait oLunca yazabilirsen çok seviniriz:)

cok sevindim, gozunuz aydin. normal dogum olmasi hepimizi umitlendirdi,sevindirdi. darisi basimiza insallah..
kendinizi iyi hissetiginde detay verirseniz seviniriz. sizin sanciniz mi geldi bir de kac kilo dogdu.

gözün aydın canım Rabbim sana ve ailene bağışlasın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun İnşAllah: ))

Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah.. doğum hikayeni uygun bir zamanda yazar mısın cnm vaktin olursa..

Rabbim kolaylaştırsın şifa versin inşallah. Tez zamanda koynuna alırsın annesi..

Kafa capi ne kdr onde bebisinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…