- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
Ben almadım 32 haftada ki çalışabilir raporunun fotokopisi ile dilekçe verdim.Kesinlikle var insan kaynakları elli kere söyledi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben almadım 32 haftada ki çalışabilir raporunun fotokopisi ile dilekçe verdim.Kesinlikle var insan kaynakları elli kere söyledi bana
sevindim canım iyi geçmesine çatı muayenenin. sezeryan olması bu durumda daha iyi canım sonuçta önemli olan sağlık.@pamukkksekerrr tebrik ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.
Kızlar çatı muayenesinden geldim, hiç endişelendiğim gibi geçmedi F ferayegul canım biraz da senin sayende, kasılmadan rahat girmeye çalıştım, doktorum zaten çok tatlı bi kadın kesinlikle doktorla da alakalı bu işler zaten bakmıyo, el yordamı ile hissetmeye çalışıyo orda olan biteni:) hiç korkmayın gidecek olan arkadaşlarım inanın zor değil.
Benim son durumum ise sezeryan kararı oldu, normale çok hazırlamıştım oysaki kendimi, üzüldüm de epeyce ama iri bebek dolayısı ile ondan da ziyade kafa çapı ile alakalı bi durum bilirsiniz sizde, merak ediyorum benle aynı durumda olan var mı?
Bu bebitolar daha doğmadan kendi kararlarını veriyolar resmen
Ben almadım 32 haftada ki çalışabilir raporunun fotokopisi ile dilekçe verdim.
Sen ne iş yapıyordun canım Bi de Nasıl Bi dilekçe verdinBen almadım 32 haftada ki çalışabilir raporunun fotokopisi ile dilekçe verdim.
sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..Kurumdan kuruma fark ediyor demek ki
İnsan Kaynakları oturdu hesap yapti 2 ocak salı günü mutlaka rapor getirin dedi
37 arti 0
Mühendisim cnm .. işte kuruma hitaben şu tarihten itibaren doğum iznime ayrılacağımdan gereğinin yapılması diye bir dilekçe... Ekine de 32. hafta da aldığım raporu koydum.Sen ne iş yapıyordun canım Bi de Nasıl Bi dilekçe verdin
Sağol canım amin inşallah doğru aslında ilk günden pisik olmaz heralde :)Canım hayırlı olsun ikiz bebekler herzaman çok daha tatlı gelir bana Güle güle kucağına al inşallah:)
Tek bana gereksiz gelen pişik kremi oldu zaten yeni dogacak o minnacik hassas popise pisik kremini napcan :)
amin inşallah canım evet ikiz kızlarım olacak :)bende tam bebek kıyafetleri çok değil mi diyecektim ama meğerse ikizmiş :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ikiz kız bekleyen sensin o zaman :)
Evet canım ben 32 de izne çıktım. rapor fln da götürmedim şirkete. istemediler.sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..
hayırlı olsuuuuun. Çok sevindim canım :)Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..
bana hastaneden verdiler bunu işyerine götür dediler bende eşime verdim muhasebecisine verecektiEvet canım ben 32 de izne çıktım. rapor fln da götürmedim şirkete. istemediler.
bizim is yeri istemiyor direkt sistemden görüyorlar öyle diyorlarbana hastaneden verdiler bunu işyerine götür dediler bende eşime verdim muhasebecisine verecekti
Hadi hayırlısı ya hepimiz heyecanla bekliyoruzzzz hadi gelsin bekliyoruz kızçeniiGünaydın kızlar çok şükür 36. Haftayı da gördük artık ilaçları birakacam doktorum 15 güne dogurursun dedi hadi hayırlısı inşallah
Tamda ben yazacaktim ayni şeyler bende de oluyor canımı bile acıtıyor özellikle bugün sabahtan beri devam ediyor tedirgin olmaya başladım bende halada devM ediyorkızlar benim mideme oturan bebeğin neresi olurki arti yanlarda tirmanma gibi hareketler var bazende kasiklarimda tepinmeler var suan heryere hareket edebiliyormu neresi nerde kestiremiyorum artik iyice sabırsızlandık inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
Benimde iştahım kesilmiş durumda 2 öğün bende de sabah öğlen akşam sadece süt içip geçiştiriyorum canım hiç birşey istemiyor acaba iyi mi bilmiyorum ama zaten taş gibi hissediyorum. Sancılar başlamıştı durdular gibi anlam veremiyorum doktor randevumu bekleyip duruyorum gün geçmiyor sanki..Ya kızlar nerdeyse 2 öğün yiyorum ve azaldı yemem ama yine de midem sanki çalışmıyor çok şiş benzer durumda olanlar var mı?
Söylediğiniz şeylerin aynısı var bende. Kasiklarimda sürekli tekmeler midemde kafası elleriyle yanlarımı tırmaliyor. 32.haftadan beri teRS duruyo ve hala da donmus değil. Sizinki de ters duruyordur büyük ihtimalTamda ben yazacaktim ayni şeyler bende de oluyor canımı bile acıtıyor özellikle bugün sabahtan beri devam ediyor tedirgin olmaya başladım bende halada devM ediyor