2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@pamukkksekerrr tebrik ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.

Kızlar çatı muayenesinden geldim, hiç endişelendiğim gibi geçmedi F ferayegul canım biraz da senin sayende, kasılmadan rahat girmeye çalıştım, doktorum zaten çok tatlı bi kadın kesinlikle doktorla da alakalı bu işler zaten bakmıyo, el yordamı ile hissetmeye çalışıyo orda olan biteni:) hiç korkmayın gidecek olan arkadaşlarım inanın zor değil.
Benim son durumum ise sezeryan kararı oldu, normale çok hazırlamıştım oysaki kendimi, üzüldüm de epeyce :cry:ama iri bebek dolayısı ile ondan da ziyade kafa çapı ile alakalı bi durum bilirsiniz sizde, merak ediyorum benle aynı durumda olan var mı?
Bu bebitolar daha doğmadan kendi kararlarını veriyolar resmen:olamaz:
sevindim canım iyi geçmesine çatı muayenenin. sezeryan olması bu durumda daha iyi canım sonuçta önemli olan sağlık.

kızlar benim mideme oturan bebeğin neresi olurki arti yanlarda tirmanma gibi hareketler var bazende kasiklarimda tepinmeler var suan heryere hareket edebiliyormu neresi nerde kestiremiyorum artik iyice sabırsızlandık inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi

Kurumdan kuruma fark ediyor demek ki

İnsan Kaynakları oturdu hesap yapti 2 ocak salı günü mutlaka rapor getirin dedi

37 arti 0
sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..

sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..
Evet canım ben 32 de izne çıktım. rapor fln da götürmedim şirkete. istemediler.

Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun :anne::emir_bebek:
hayırlı olsuuuuun. Çok sevindim canım :)

Herkes aynı yonetmelige bağlı değil işte sıkıntı orada :)

O yüzden herkes kendi kurumuna danissin:)

kizlar kimseye yalnis bilgi vermek istemem ama rapor alinmasi gerekiyor diye biliyorum.calisilan is yeriyle ilgili bi sikinti olmasa bile 16 haftalik maasi devletten alacagimiz icin gerekli.bende raporumu is yerime goturmedim zaten direk ekranlarinda gorebiliyolarmis.gecen yil arkadas rapor almadan dogum yapmisti.dogumuda biraz erken olmustu.isyerinde suyu gelip doguma gitmisti hatta.alacagi maasi rapor almadigi icin eksik vermislerdi.4 haftasini falan kesmisler.bilginiz olsun

kızlar benim mideme oturan bebeğin neresi olurki arti yanlarda tirmanma gibi hareketler var bazende kasiklarimda tepinmeler var suan heryere hareket edebiliyormu neresi nerde kestiremiyorum artik iyice sabırsızlandık inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
Tamda ben yazacaktim ayni şeyler bende de oluyor canımı bile acıtıyor özellikle bugün sabahtan beri devam ediyor tedirgin olmaya başladım bende halada devM ediyor

Ya kızlar nerdeyse 2 öğün yiyorum ve azaldı yemem ama yine de midem sanki çalışmıyor çok şiş benzer durumda olanlar var mı?
Benimde iştahım kesilmiş durumda 2 öğün bende de sabah öğlen akşam sadece süt içip geçiştiriyorum canım hiç birşey istemiyor acaba iyi mi bilmiyorum ama zaten taş gibi hissediyorum. Sancılar başlamıştı durdular gibi anlam veremiyorum doktor randevumu bekleyip duruyorum gün geçmiyor sanki..

Tamda ben yazacaktim ayni şeyler bende de oluyor canımı bile acıtıyor özellikle bugün sabahtan beri devam ediyor tedirgin olmaya başladım bende halada devM ediyor
Söylediğiniz şeylerin aynısı var bende. Kasiklarimda sürekli tekmeler midemde kafası elleriyle yanlarımı tırmaliyor. 32.haftadan beri teRS duruyo ve hala da donmus değil. Sizinki de ters duruyordur büyük ihtimal

X