- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Insallah arkadaşımAminnnnnn inşallah..
seninde hayırlısıyla normal Doğum hikayesini dinleriz.
Herkese iyi geceler
Herkese iyi geceler
Çok geçmiş olsun chill en kısa zamanda inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle güzel düşün güzel olsun aklına olumsuz şeyler getirme bebeğinin senin güzel enerjine ihtiyacı var bir çok bebekte bu durum yaşanıyor hepside evine sağlıkla dönüyor seninde öyle olacak inşallahKızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam
Teşekkür ederiz ne güzel bilgiler bunlar böyle paylaşımlarının devamını dilerim :)))Kızlar gebelik okulu 2inci haftaydi bugün
Yine bildiğimiz şeyler ama yine de faydalaniriz inşallah
**Süt satacak annelere tavsiye : sagdiktan sonra üzerine tarih yaziyoruz ya GECE ya da GÜNDÜZ diye de Yazmalı ve sütü de ona göre vermeliymisiz.
**Her emzirme den sonra 1 bardak sıvı ( su süt ayran ne olursa)
**Emzirme oncesi alt değiştirme iyi geliyormus
**Emzirirken eldiven ve şapka çıkar hatta mumkunse sadece BEZ olabilir ten tene çıplak emzirme şahane
**İdrarda kırmızı nokta nokta leke yine süt az demekmis
**İlk 2 hafta emzik tavsiye etmiyorlar. Çünkü aşırı efor sarfediyor emzik sebebiyle bu da kilo kaybına sebep oluyor..ki zaten ilk zamanlar kilosu düşecek bi de bu eklenince sıkıntı oluyor
**göğüs pedi yerine göğüs kalkani tavsiye etti. İlkinde nefes alamıyor hava ile temas yok enfeksiyon riski fazla sag taraftan bebek emerken soldaki sut bosa gidiyor. O yuzden kalkan avantajli dedi.
Bugün kontrolüm vardı 27 aralık tarihine sezeryan günümü belirledik.yılın son günlerinde doğmuş olacak aslında 2018 in ilk günlerinde doğsun istiyordum 40.hafta olduğu için doktorum beklemeyebilir 39 da alalım dedi.aslında itiraf etmek gerekirse günümü belirlememe rağmen bir türlü karar veremedim epidural normal Doğum zor olmuyormuş ama bazı arkadaşlarım uzun süre baş ve kalıcı bel ağrısı yaşadıklarını söylediler bu beni soğuttu siz ne düşünüyorsunuz epidural normal doğumla ilgili ? Birde normal doğumdaki kesi dikiş görsel olarak vajinin estetiğini bozuyormuş ne kadar doğru acaba
Teşekkür ederiz ne güzel bilgiler bunlar böyle paylaşımlarının devamını dilerim :)))
Evet canım hic korkma acı yok :) kendini rahat bırak iki parmak sokup duvarlara bakıcak. kasma kendini bacakları da aç biraz açık yazdım ama sen anlayana kada biticek zaten. :)Günaydın kızlar, mutlu haftasonları.. acaba bebitomuza kavuşmadan bu son haftasonu mu ya da sondan 1önce ki mi mesela
Bugün çatı muayenem var yanılmıyosam F ferayegul sendin canım senin çok rahat geçmişti senden cesaret alarak gidicem, başından beri normal diyen doktorum son ölçümlerde de 2hafta bebitonun önde gittiğini görünce sezeryan demeye başladıama yine de çatı bakılacak ve ona göre karar verilecek. Hepimizin hakkında hayırlısı kızlar. Sona yaklaşıyoruz artık
Günaydın herkese ,
Doğumlar başlamadı şöyle her güne 1 Doğum ile uyanalım bu haftadan sonra başlar artık
Aynen öyle doğumun kolayı yok sezeryanin da vajinalin de kendine has zorlukları var.. Ben sonrasını çektim bir de öncesini cekeyim bakayım nasıl olursa. Valla ben de bilmiyordum çünkü bize bazı doktorlar dahil dayatılan bir mevzu var bir sezeryan hep sezeryandir diye.. Meğer araştırınca tam donanımlı bir hastane bulup bir de ssvd yanlısı doktoru bulunca denenebiliyormus. Teşekkür ederim