2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok geçmiş olsun chill en kısa zamanda inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım seninle güzel düşün güzel olsun aklına olumsuz şeyler getirme bebeğinin senin güzel enerjine ihtiyacı var bir çok bebekte bu durum yaşanıyor hepside evine sağlıkla dönüyor seninde öyle olacak inşallah

Teşekkür ederiz ne güzel bilgiler bunlar böyle paylaşımlarının devamını dilerim :)))

Bugün kontrolüm vardı 27 aralık tarihine sezeryan günümü belirledik.yılın son günlerinde doğmuş olacak aslında 2018 in ilk günlerinde doğsun istiyordum 40.hafta olduğu için doktorum beklemeyebilir 39 da alalım dedi.aslında itiraf etmek gerekirse günümü belirlememe rağmen bir türlü karar veremedim epidural normal Doğum zor olmuyormuş ama bazı arkadaşlarım uzun süre baş ve kalıcı bel ağrısı yaşadıklarını söylediler bu beni soğuttu siz ne düşünüyorsunuz epidural normal doğumla ilgili ? Birde normal doğumdaki kesi dikiş görsel olarak vajinin estetiğini bozuyormuş ne kadar doğru acaba

Epidural herkeste aynı etkiyi yapmıyor benimde doğumum epidural normal oldu sonrasında ben kahve içtim ne bol su baş ağrım ise hiç olmadı.
Keza bel sğrısı da öyle hiç yaşamadım.
Kesik ise zorunlu yapılacak bir şey değil herkese yapılmıyor bende var üzerinden 4 yıl geçti dikiş yerimi bulmakta zorlanıyorum..

Günaydın kızlar, mutlu haftasonları.. acaba bebitomuza kavuşmadan bu son haftasonu mu ya da sondan 1önce ki mi mesela
Bugün çatı muayenem var yanılmıyosam F ferayegul sendin canım senin çok rahat geçmişti senden cesaret alarak gidicem, başından beri normal diyen doktorum son ölçümlerde de 2hafta bebitonun önde gittiğini görünce sezeryan demeye başladı ama yine de çatı bakılacak ve ona göre karar verilecek. Hepimizin hakkında hayırlısı kızlar. Sona yaklaşıyoruz artık

Evet canım hic korkma acı yok :) kendini rahat bırak iki parmak sokup duvarlara bakıcak. kasma kendini bacakları da aç biraz açık yazdım ama sen anlayana kada biticek zaten. :)

İki doğum arasi kac sene canim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…