- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Bacakların güzelmiş çırpı gibi kalmışHerkese merhaba hayırlı cumalar anneler. Benim sancılarım sıklaşmıştı baya hergün rvi süpürüp toz alıp yemek yapıyorum genelde rutin olarak ütü de dahil oluyor üzerine de her gün yürümeye çalışıyorum, dün en azından 2 saat full yürüdüm ama durarak ama normal tempoda evim deniz kenarında dün de hava çok güzeldi eşortmanları giyip güneş gözklerini takıp kendimi kapı dışarı attım sabah alışveriş sonrasında ve bu bana çok iyi geldi dün diğer günlere göre daha az sancım oldu duş falan da alınca oldukça iyi hissettim. Ama pazartesiye kadar meraktan çatlarım diye düşünüyorum. Minnak gündüzleri daha sakin akşamları içimdeki disko topu resmen :) dün yemek yaparken dans ede ede şarkı söyleye söyleye yaptım oda bana eşlik etti resmenbu arada artık 50 kilo oldum ve iştahım duraksadı gibi gibi. Acıktığımda süt içiyorum genel de
Ben normal doğum diye diretiyorum kendimce ama doktorum ne diyecek bilmiyorum annem sezaryen diyor eşim normal yaparsın sen aslan gibisin diyor , ama ben ufaktan geriliyorum artık...
Sağlıkla sıhhatle doğsun hemen eve gelebileliö istiyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve doğum yapan annelerimize de o mis kokuyla uyumayı nasip etsin Allahım. B Belkibiumut benim minik karpuz son hali
Ben top yutmuş gibiyim bu arada :))) Eki Görüntüle 2079674
Benim dogumda karnım indi bunda da halen inmemis bende senin gibi karisla ölcüyorumDaha önce doğum yapmış anneler karnınız indikten ne kadar sonra bebek geldi bir iki gün önce karnım indi sanki bugün baktım bebeğin ayakları ile göğsüm arasına avcum giriyor ve gece en az 1.5 saatte bir tuvalete gidiyorum
Sıradaki ben olabilirmiyimm =)artık doğurmak istiyorum
Günaydın kızlar çok şükür 36. Haftayı da gördük artık ilaçları birakacam doktorum 15 güne dogurursun dedi hadi hayırlısı inşallah
Aynen bende korktum ya her şey yolunda tarih bile verdi nereden anladiysa artık oglandada söylediği gün olmuştuBana fazlasıyla uyar haftaya ben doğurabilirim yeter artık..
Doğuracağın zamanı söyleyen doktor ne kadar gğzel ya..
Benim doktor benle dalga geçiypr “max 3 haftan var diye “
Günaydın canım senşn ki normal mi olucak tı günlerimiz aynı ya takipteyimGünaydın kızlar çok şükür 36. Haftayı da gördük artık ilaçları birakacam doktorum 15 güne dogurursun dedi hadi hayırlısı inşallah
İki doğum arasi kac sene canim senin
Bende inince baya heveslendim ama denek ki belirti değil canım gelmeye niyetleri yok galiba içersi rahat: ))))Benim dogumda karnım indi bunda da halen inmemis bende senin gibi karisla ölcüyorum
ben dün gece uykumda nefessiz kaldım canım ama bildiğin nefessiz kaldım. sırt üstü uyumuşum. nefes alamıyorum uyanmak istiyorum uyanamıyorum bogulucam sandım en sonunda uyandım şükür de ama cok korktum.Nefes almakta zorluk çekiyorum şu sıralar.
Bir bende mi oyle acaba?
Özellikle sol tarafa doğru yatış yapamıyorum. Oturmada bile sıkıntı yaşıyorum.
Doğumu nasıl yapcam bilmiyorum bu nefes beni Pek ileriye götürmez , düşüncesine kapılmış durumdayım... :/
Nefes almakta zorluk çekiyorum şu sıralar.
Bir bende mi oyle acaba?
Özellikle sol tarafa doğru yatış yapamıyorum. Oturmada bile sıkıntı yaşıyorum.
Doğumu nasıl yapcam bilmiyorum bu nefes beni Pek ileriye götürmez , düşüncesine kapılmış durumdayım... :/
ben dün gece uykumda nefessiz kaldım canım ama bildiğin nefessiz kaldım. sırt üstü uyumuşum. nefes alamıyorum uyanmak istiyorum uyanamıyorum bogulucam sandım en sonunda uyandım şükür de ama cok korktum.
Bende de Geceleri burun tıkanıklığı oluyo nefes almak zorlaşıyo. Ama oturur kalkarken pek sorun yaşamıyorum Allah'a şükür
Merhaba hanımlar,
Nasılsınız?
Biz geceleri ayakta sabahları da yatakta geçiriyoruz.
Hayırlısı ile şu doğum zamanı gelse de sağ salim sağlıkla minnosumu alsam kucagima.
Çok uzun hickirmasi normal mi degil mi kafamı kurcaliyor.
Çünkü sıvıyı yutuyor olması Allah korusun kakasını da yutması da demek olabiliyor.
Bu yüzden endiseliyim sürekli.
P.tesi Dr randevum var.
Bakalım ne olcak..
Kansızlık nefes darlığı yapıyo kansizligin var mı canmNormalde bebeğin baskısı gitmiş olduğu için rahat nefes alip vermemiz lazım, diye biliyordum.
Şimdi tam aksi nefessiz kalislar, nefes alip vermekte zorluk çekmeler ve bu durum yüzünden kendimi çok bitkin hissediyorum yani gücüm kalmıyor.
Ayaktaysam bayılcak gibi oluyorum.
Uzanmissamda olcek gibi. .
Çok tuhaf. ..
Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Topicin ilk normal dogumu. Masallah allah bagislasin. Aydinlat bizi pamuksekerMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
ne guzel bi haber vu,gozunuz aydin sizin adiniza cok mutlu oldumMerhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
canım benim gözün aydın ,Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun