2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bacakların güzelmiş çırpı gibi kalmış senin karnın dar canım dün ebe bana iç karnın baya geniş dedi ondan öyleymiş benim sağlıkla al kucağına inşallah tabi ki normal doguracan masallah aslan gibisin yerinde duramıyorsun bir doğumdan mi korkuyorsun her şeyin hayırlısı yine de

Benim dogumda karnım indi bunda da halen inmemis bende senin gibi karisla ölcüyorum

Sıradaki ben olabilirmiyimm =) artık doğurmak istiyorum

Bana fazlasıyla uyar haftaya ben doğurabilirim yeter artık..

Günaydın kızlar çok şükür 36. Haftayı da gördük artık ilaçları birakacam doktorum 15 güne dogurursun dedi hadi hayırlısı inşallah

Doğuracağın zamanı söyleyen doktor ne kadar gğzel ya..
Benim doktor benle dalga geçiypr “max 3 haftan var diye “

Bana fazlasıyla uyar haftaya ben doğurabilirim yeter artık..

Doğuracağın zamanı söyleyen doktor ne kadar gğzel ya..
Benim doktor benle dalga geçiypr “max 3 haftan var diye “
Aynen bende korktum ya her şey yolunda tarih bile verdi nereden anladiysa artık oglandada söylediği gün olmuştu kızlar aceleci baya dedi 38 de gelecek dedi seninki falan bakalım hayırlısı artık

Merhaba hanımlar,
Nasılsınız?
Biz geceleri ayakta sabahları da yatakta geçiriyoruz.
Hayırlısı ile şu doğum zamanı gelse de sağ salim sağlıkla minnosumu alsam kucagima.
Çok uzun hickirmasi normal mi degil mi kafamı kurcaliyor.
Çünkü sıvıyı yutuyor olması Allah korusun kakasını da yutması da demek olabiliyor.
Bu yüzden endiseliyim sürekli.
P.tesi Dr randevum var.
Bakalım ne olcak..

Nefes almakta zorluk çekiyorum şu sıralar.
Bir bende mi oyle acaba?
Özellikle sol tarafa doğru yatış yapamıyorum. Oturmada bile sıkıntı yaşıyorum.
Doğumu nasıl yapcam bilmiyorum bu nefes beni Pek ileriye götürmez , düşüncesine kapılmış durumdayım... :/

ben dün gece uykumda nefessiz kaldım canım ama bildiğin nefessiz kaldım. sırt üstü uyumuşum. nefes alamıyorum uyanmak istiyorum uyanamıyorum bogulucam sandım en sonunda uyandım şükür de ama cok korktum.

Bende de Geceleri burun tıkanıklığı oluyo nefes almak zorlaşıyo. Ama oturur kalkarken pek sorun yaşamıyorum Allah'a şükür

ben dün gece uykumda nefessiz kaldım canım ama bildiğin nefessiz kaldım. sırt üstü uyumuşum. nefes alamıyorum uyanmak istiyorum uyanamıyorum bogulucam sandım en sonunda uyandım şükür de ama cok korktum.

Bende de Geceleri burun tıkanıklığı oluyo nefes almak zorlaşıyo. Ama oturur kalkarken pek sorun yaşamıyorum Allah'a şükür

Normalde bebeğin baskısı gitmiş olduğu için rahat nefes alip vermemiz lazım, diye biliyordum.
Şimdi tam aksi nefessiz kalislar, nefes alip vermekte zorluk çekmeler ve bu durum yüzünden kendimi çok bitkin hissediyorum yani gücüm kalmıyor.
Ayaktaysam bayılcak gibi oluyorum.
Uzanmissamda olcek gibi. .
Çok tuhaf. ..

Hemn hemen günlerimiz aynı benim oğlanı da çok hiçkırık tutuyor ve bayağı uzun sürüyor kakayi yapmaları için erken diye düşünüyorum bence hiçkırmasinin bir sakıncası yok sadece uzun sürünce biraz gıcık oluyorum

Kansızlık nefes darlığı yapıyo kansizligin var mı canm

Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebiş
Bugün 36+2 yim heyecan yaptım :))

Topicin ilk normal dogumu. Masallah allah bagislasin. Aydinlat bizi pamukseker

ne guzel bi haber vu,gozunuz aydin sizin adiniza cok mutlu oldum

canım benim gözün aydın ,
allahim analı babalı büyütsün inşallah ..
rabbim sağlıkla sevdiklerinle mutlu musmutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah...
sanada geçmiş olsun erken olmuş ama sağlıkla gelmiş en önemliside bu rabbim bebeğini korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…