aynen rabbim.omurlerini uzun kılsın. ama ilk gebelikte bu kadar zorlanmadiydim. bakmak zorunda oldugum bir cocuk yoktu. simdi hem onunla hem karnindakiyle ugrasmak daha da zorluyo. yemesi sıkıntı sadece. cok şükür yine de cok zorlamiyo oglum.
adetimden 1 gün sonra 24,1 çıkmıştı 2 gün sonra bir daha baktırdım 85,7 cumartesi baktırmıştım en son şimdi bu cumartesi baktırıcam canım
doktorum beni şüphelendiren bir durum yok sürekli kan istemiycem dedi
aynen rabbim.omurlerini uzun kılsın. ama ilk gebelikte bu kadar zorlanmadiydim. bakmak zorunda oldugum bir cocuk yoktu. simdi hem onunla hem karnindakiyle ugrasmak daha da zorluyo. yemesi sıkıntı sadece. cok şükür yine de cok zorlamiyo oglum.
Benimde 2. hamileliğim çok farklı ilk hamileliğimde hiç bir şey hissetmedim ben. Bunda sürekli wc ye gidiyorum. halsizim, hep acıkıyorum. kasık ağrılarım oluyor. arabada bir yere giderken kasislerde kendimi sıkıyorum. Daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım.
adetimden 1 gün sonra 24,1 çıkmıştı 2 gün sonra bir daha baktırdım 85,7 cumartesi baktırmıştım en son şimdi bu cumartesi baktırıcam canım
doktorum beni şüphelendiren bir durum yok sürekli kan istemiycem dedi
Benimde 2. hamileliğim çok farklı ilk hamileliğimde hiç bir şey hissetmedim ben. Bunda sürekli wc ye gidiyorum. halsizim, hep acıkıyorum. kasık ağrılarım oluyor. arabada bir yere giderken kasislerde kendimi sıkıyorum. Daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım.
gunde bir kere olsa şükür diyecegim canim. midemde birsey durmuyo.simdi kahvalti yaptim esimin zoruyla. inan yatiyorum. ayaga kalksam biliyorum sonucunu.
Canım iltihap varsa dr a danıs onun dısında toz zencefili sıcak suda karıstır onu içmeye çalış. Zencefilin zararı yok diye biliyorum mide bulantısına da veriyorlar çünkü
çok sağ olun kızlar.
peram iltihap mı bilmiyorum faranjit mikrop kapmak olmuyor mu boğazımda bir şeyler var yani işte
toz zencefil alsın o zaman eşim gelirken yok evde ondan
kumkumcum sana da geçmiş olsun inşallah iyileşiriz. ıhlamur içiyorum diğerlerini yapmadım daha. eşime sarımsak aldırıcam doğal antibiyotikmiş sende dene çiğ çiğ çiyneyip yiycekmişsin günde 3 tane mi ne. leş gibi kokacak olsamda umrumda değil valla
Merhaba kızlar bende şuan 6+5 günlük hamileyim.Adetim 2 gün gecikince degerim 429 cikti ve 2şer gün arayla da 700 ve 2200 çıktı. Tam 6+0 da keseyi gördük ama kalp atışı yok dedi doktor kanaman olursa acile git dedi.5 gündür uyuyamıyorum çok korkuyorum boş gebelik falan diye.Daha önce 1 negatif tüp bebek denemem var kendiliğinden ilk defa hamile kaldım.Sizler kalp atışlarını kaç haftalik kendi duydunuz