Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki özel deydi ama paşamız tatile çıkmış ondan dolayı randevumu ileri atmış:) bugün öğrendimHer doktorun yoğurt yiyişi farklı, ben teslerimi devlette yaptırıyorm ilk muayene falan devlete gittim onlar mesela ramazan il ilk günleri geldemişti, şimdi özel doktor buldum araştırıp o bugüne randevu verdi duyduk, allah tarafından hayırlısı ise duyarsın işlh yarın
ne zaman gittin canim sen. batlar aynıydı. ben duyamam diye cumaya mi atsam randevuyu diye düşünüyorum.Hayırlı olsun canım bende 6+2 yim bende keseyi ve kalp atışını duydum haberleşelim :)
ultrasonda baktı mı canım pekı belkı gozukurduKese gozukmedi canim tahlilde sonuc 337 cikti cok yeni dha. Sonuç gec cikinca gosteremedim canim doktora
yok canım kan da 150 cıktı ben bır hafta sonra gıttım keseyı gorduk o zaman da degerım kactı bılmıyorum tekrar kan vermedım cunku150 olunca nasil gormus doktor canim bnm 330du gozkmdi kese
Sankı günahı ona mı olacak Tovbe Tovbe allah seytana uydurmasın dusuncesi bıle cok kotu vallaBakamazmisim bilmem.ne bugune kadar iki evladima da twk.basima Vaktim hem hamileliklerimde hem.lohusaliklarimda tek basimaydim!!!! Kimselerin eli degmedi bir bardak.suyuma Oyuzden konusma hakki yok kimsenin anneme gelince yazdigi hic bir mesaji okumuyorum.suanda cvp vermiyorum
ultrasonda baktı mı canım pekı belkı gozukurdu
yok canım kan da 150 cıktı ben bır hafta sonra gıttım keseyı gorduk o zaman da degerım kactı bılmıyorum tekrar kan vermedım cunku
Kızlar Günaydın,
Allah izin verirse bende Ocak annesi olacağım
Hosgeldin evde test mi yaptn kan tahliliyle mi ogrendn canm. Gozun aydin Allah kucagina da almayi nasip etsin inşallah
biz daha bebişi görmedik. 3 haziran da gideceğim.İnşAllah hersey yolunda gider canım doktor bana da çok moral verici konuştu bebek canlanmış kanama alanın da çok küçük önlem amaçlı yapıyorum dedi. Ama ben. Biraz endişelendim heralde
ikisinide yaptım canım ikiside pozitif çok şükür
cumartesi doktora gittim değerlerime baktı yükselmiş rahim duvarım kalınlaşmış güzel dedi cumartesi bir daha gidicem belki keseyi görürüz dedi.
SAT hesabı ile 5 haftalık görünüyor ama şuanda 3 haftalık biliyorum hamile kaldığım tarihi
benımde oyle canım son adet gunum kavıncı gun olur150 ciktiginda kacinci gundeydin canim
Ben 16 nisanda son adetimi oldum. Dun 37.gunumdu ve 330 ckti hcg
o zaman demek kı aynı gunlerde de olsak sende sonradan olusmus benımkı daha erken olusmus anladıgım kadarıylaBakti canim kese yok dedi
İnşAllah sende hayırlısıyla hem bebeğini görürsün hem de kalbini duyarsın :)biz daha bebişi görmedik. 3 haziran da gideceğim.
Tarihlerimiz yakin canim. Benim doktor kese yok dedi tahlil istedi tahlilde 300 cikti dun sonuc gec cikinca doktra tekrar gidemedim kaldi. O yuzdn cok soru soryrm sna sen kan ne zamn verdin kc cikti