• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu arada hamile arkadaşlar; tavuk, şeker, ekmek, yeşilçay, maydonoz, o marketlerde satılan süt yoğurtlar(sütçü amcadan alın sütü yoğurdunuzuda kendiniz yapın), i hayatınızdan çıkarın , balık balık balık haftada en az 1 kere balık yiyin ;)

Her doktorun yoğurt yiyişi farklı, ben teslerimi devlette yaptırıyorm ilk muayene falan devlete gittim onlar mesela ramazan il ilk günleri geldemişti, şimdi özel doktor buldum araştırıp o bugüne randevu verdi duyduk, allah tarafından hayırlısı ise duyarsın işlh yarın
Benimki özel deydi ama paşamız tatile çıkmış ondan dolayı randevumu ileri atmış:) bugün öğrendim

kızlar bana yardım edin.
eşim hastaydı 1 haftadır sonunda o kadar dikkat etmesine başka odada yatmasına rağmen tabi aynı odada hava solumaktan sanırım bana da geçti. faranjit olmuşum boğazlarım iltihap ve acıyor. ben napıcam şimdi kızlar ilaç da alamam. daha önce antibiyotiksiz hiç atlatamadım bu illeti. öyle moralim bozukki anlatamam :hasta:

:cry::cry::cry:

Bakamazmisim bilmem.ne bugune kadar iki evladima da twk.basima Vaktim hem hamileliklerimde hem.lohusaliklarimda tek basimaydim!!!! Kimselerin eli degmedi bir bardak.suyuma Oyuzden konusma hakki yok kimsenin anneme gelince yazdigi hic bir mesaji okumuyorum.suanda cvp vermiyorum
Sankı günahı ona mı olacak Tovbe Tovbe allah seytana uydurmasın dusuncesi bıle cok kotu valla

Hosgeldin:KK200::KK54: evde test mi yaptn kan tahliliyle mi ogrendn canm. Gozun aydin Allah kucagina da almayi nasip etsin inşallah

ikisinide yaptım canım ikiside pozitif çok şükür
cumartesi doktora gittim değerlerime baktı yükselmiş rahim duvarım kalınlaşmış güzel dedi cumartesi bir daha gidicem belki keseyi görürüz dedi.
SAT hesabı ile 5 haftalık görünüyor ama şuanda 3 haftalık biliyorum hamile kaldığım tarihi :anneadayı:

İnşAllah hersey yolunda gider canım doktor bana da çok moral verici konuştu bebek canlanmış kanama alanın da çok küçük önlem amaçlı yapıyorum dedi. Ama ben. Biraz endişelendim heralde
biz daha bebişi görmedik. 3 haziran da gideceğim.

ikisinide yaptım canım ikiside pozitif çok şükür
cumartesi doktora gittim değerlerime baktı yükselmiş rahim duvarım kalınlaşmış güzel dedi cumartesi bir daha gidicem belki keseyi görürüz dedi.
SAT hesabı ile 5 haftalık görünüyor ama şuanda 3 haftalık biliyorum hamile kaldığım tarihi :anneadayı:

Tarihlerimiz yakin canim. Benim doktor kese yok dedi tahlil istedi tahlilde 300 cikti dun sonuc gec cikinca doktra tekrar gidemedim kaldi. O yuzdn cok soru soryrm sna :KK48: sen kan ne zamn verdin kc cikti

Bide hafta son adete gore hesaplnmyr mu bnde de gec iliski oldu adetin 19. Ya da 20. Gununde kaldim. 37.gun kan verdim

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım henüz doktota gitmedim bat'tan 2 gün önce hcg'm 75 çıktı cumartesi randevum var bakalım hayırlısı umarım hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımza alırız.....

Tarihlerimiz yakin canim. Benim doktor kese yok dedi tahlil istedi tahlilde 300 cikti dun sonuc gec cikinca doktra tekrar gidemedim kaldi. O yuzdn cok soru soryrm sna :KK48: sen kan ne zamn verdin kc cikti

ben adet gecikmesinden 1 gün sonra verdim 24,1 çıktı 2 gün sonra bir daha verdim 85,7 çıktı
çok yeni dedi doktorum o nedenle diyorum ya 2 mayıs ya 4 mayıs o nedenle kanda düşük çıkıyor değer daha bugün 3 haftalık normalde
cumartesi bir daha gidicem bakalım bu hafta görüncek mi

Back