- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
İNŞALLAH CANIMİnşAllah sende hayırlısıyla hem bebeğini görürsün hem de kalbini duyarsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH CANIMİnşAllah sende hayırlısıyla hem bebeğini görürsün hem de kalbini duyarsın :)
ay bilemiyorum hayirlisiyla bir atlatsak su günleri.
hosbulduk canim.Günaydın. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Hoigeldin 2 tane annelner grubu var. keşke hepimiz bir tanesinde toplansak.Gunaydin herkese. Bir ocak annesi olarak bende geldim araniza..
aynen rabbim.omurlerini uzun kılsın. ama ilk gebelikte bu kadar zorlanmadiydim. bakmak zorunda oldugum bir cocuk yoktu. simdi hem onunla hem karnindakiyle ugrasmak daha da zorluyo. yemesi sıkıntı sadece. cok şükür yine de cok zorlamiyo oglum.Bende bilmiyorum ayyy diye diye uzaniyorum, oglumun olmasi isimi daha da zorlastiriyor onu mu kendimimi dusuneyim sasiriyorum.
digerindeydim burasi da varmis. toplassak daha iyi olacak aslinda.Hoigeldin 2 tane annelner grubu var. keşke hepimiz bir tanesinde toplansak.
adetimden 1 gün sonra 24,1 çıkmıştı 2 gün sonra bir daha baktırdım 85,7 cumartesi baktırmıştım en son şimdi bu cumartesi baktırıcam canımDegerın kac cıktı canım hayırlı olsun
Günaydın. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
aynen rabbim.omurlerini uzun kılsın. ama ilk gebelikte bu kadar zorlanmadiydim. bakmak zorunda oldugum bir cocuk yoktu. simdi hem onunla hem karnindakiyle ugrasmak daha da zorluyo. yemesi sıkıntı sadece. cok şükür yine de cok zorlamiyo oglum.
Anladım canım aynı Gun ya ondan sordum kucağına alırsın insallahadetimden 1 gün sonra 24,1 çıkmıştı 2 gün sonra bir daha baktırdım 85,7 cumartesi baktırmıştım en son şimdi bu cumartesi baktırıcam canım
doktorum beni şüphelendiren bir durum yok sürekli kan istemiycem dedi
hoşbulduuuuk
Benimde 2. hamileliğim çok farklı ilk hamileliğimde hiç bir şey hissetmedim ben. Bunda sürekli wc ye gidiyorum. halsizim, hep acıkıyorum. kasık ağrılarım oluyor. arabada bir yere giderken kasislerde kendimi sıkıyorum. Daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım.
çalışanlar bulantı hissetmiyor galibaBenimde oyleydi hatta calisiyordum o zamanlar ne bulanti ne agri ne baska bir sey cok rahatti ama acisi ikincide cikiyor sanirim :)))
çalışanlar bulantı hissetmiyor galiba
Sen öğretmendin galiba demi? Bende hep seni düşünüyorum okulda ne yapıyorsun diye.gunde bir kere olsa şükür diyecegim canim. midemde birsey durmuyo.simdi kahvalti yaptim esimin zoruyla. inan yatiyorum. ayaga kalksam biliyorum sonucunu.
Canım iltihap varsa dr a danıs onun dısında toz zencefili sıcak suda karıstır onu içmeye çalış. Zencefilin zararı yok diye biliyorum mide bulantısına da veriyorlar çünkü
gecmıs olsun canım bende senın gıbıyım ınsallah cabuk gecer ama ıhlamur ıc lımonlu ballı nane lımon ıc ıyı olur
Geçen gün cumartesi gittim ya erken duydum tam 6 haftalıktıne zaman gittin canim sen. batlar aynıydı. ben duyamam diye cumaya mi atsam randevuyu diye düşünüyorum.
amin canım inşallah sende kucağına alırsın hayırlısıylaAnladım canım aynı Gun ya ondan sordum kucağına alırsın insallah
tam tersi ölüyorum.çalışanlar bulantı hissetmiyor galiba
ben de cuma kesinnduyarim o zaman insallah. simdi 6+2 yiz.Geçen gün cumartesi gittim ya erken duydum tam 6 haftalıktı