2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canim bende ya 4 yada 5 mayistan hamile kldm. Biraz dha beklylm baklm inşallah güzel olur sonumuz

Bende cok hemde . aklim hep minnoşumda❤ gece yatym bebek sabah kalkiyom bebek. Esimi unutcm wlla

ben evdeki kediye sarıyorum sürekli oğlum sen abimi olcaksın kardeş mi geliyor diye
ama otomatikman elim karnımda geziyorum daha minicik olmasına rağmen sanki hissedebilcekmişim gibi

Kizlar bulantilariniz ne alemde. Ben fenayim. Bana tek iyi gelen temiz hava. dışarı cikinca rahatliyorum. evde durunca fenalasiyorum.

Canım iltihap varsa dr a danıs onun dısında toz zencefili sıcak suda karıstır onu içmeye çalış. Zencefilin zararı yok diye biliyorum mide bulantısına da veriyorlar çünkü

Son adetinde 300 ciktysa bnden oncesindr canim benim adetten dha sonraydi. Bn birz dha gec gideyim o zamn doktra yine gozkmz demek ki
ILK 150 Cıkmıstı benım de canım ıkı hafta once bu hafta da gıtmıycem zaten haftaya bakalım ne der kese kucuktu zaten benımkı de

gecmıs olsun canım bende senın gıbıyım ınsallah cabuk gecer ama ıhlamur ıc lımonlu ballı nane lımon ıc ıyı olur

Günde bir kere kesin çıkarıyorum. Dün yine biraz iyiydim. Bugün yine aynı. Hayırlısı ile şu günler bir geçse
gunde bir kere olsa şükür diyecegim canim. midemde birsey durmuyo.simdi kahvalti yaptim esimin zoruyla. inan yatiyorum. ayaga kalksam biliyorum sonucunu.

Bugun kacta gideceksin dra.

Degerın kac cıktı canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…