- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
benımde oyle canım son adet gunum kavıncı gun olur
Son adetinde 300 ciktysa bnden oncesindr canim benim adetten dha sonraydi. Bn birz dha gec gideyim o zamn doktra yine gozkmz demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde oyle canım son adet gunum kavıncı gun olur
ben adet gecikmesinden 1 gün sonra verdim 24,1 çıktı 2 gün sonra bir daha verdim 85,7 çıktı
çok yeni dedi doktorum o nedenle diyorum ya 2 mayıs ya 4 mayıs o nedenle kanda düşük çıkıyor değer daha bugün 3 haftalık normalde
cumartesi bir daha gidicem bakalım bu hafta görüncek mi
bende 15. veya 17. gün hamile kaldım 30. gün kan verdim biraz sabırsızımBide hafta son adete gore hesaplnmyr mu bnde de gec iliski oldu adetin 19. Ya da 20. Gununde kaldim. 37.gun kan verdim
amin canım inşallahCanim bende ya 4 yada 5 mayistan hamile kldm. Biraz dha beklylm baklm inşallah güzel olur sonumuz
bende 15. veya 17. gün hamile kaldım 30. gün kan verdim biraz sabırsızım
Bende cok hemde . aklim hep minnoşumda❤ gece yatym bebek sabah kalkiyom bebek. Esimi unutcm wlla
ben evdeki kediye sarıyorum sürekli oğlum sen abimi olcaksın kardeş mi geliyor diye
ama otomatikman elim karnımda geziyorum daha minicik olmasına rağmen sanki hissedebilcekmişim gibi
Günde bir kere kesin çıkarıyorum. Dün yine biraz iyiydim. Bugün yine aynı. Hayırlısı ile şu günler bir geçseKizlar bulantilariniz ne alemde. Ben fenayim. Bana tek iyi gelen temiz hava. dışarı cikinca rahatliyorum. evde durunca fenalasiyorum.
Canım iltihap varsa dr a danıs onun dısında toz zencefili sıcak suda karıstır onu içmeye çalış. Zencefilin zararı yok diye biliyorum mide bulantısına da veriyorlar çünkükızlar bana yardım edin.
eşim hastaydı 1 haftadır sonunda o kadar dikkat etmesine başka odada yatmasına rağmen tabi aynı odada hava solumaktan sanırım bana da geçti. faranjit olmuşum boğazlarım iltihap ve acıyor. ben napıcam şimdi kızlar ilaç da alamam. daha önce antibiyotiksiz hiç atlatamadım bu illeti. öyle moralim bozukki anlatamam
ILK 150 Cıkmıstı benım de canım ıkı hafta once bu hafta da gıtmıycem zaten haftaya bakalım ne der kese kucuktu zaten benımkı deSon adetinde 300 ciktysa bnden oncesindr canim benim adetten dha sonraydi. Bn birz dha gec gideyim o zamn doktra yine gozkmz demek ki
gecmıs olsun canım bende senın gıbıyım ınsallah cabuk gecer ama ıhlamur ıc lımonlu ballı nane lımon ıc ıyı olurkızlar bana yardım edin.
eşim hastaydı 1 haftadır sonunda o kadar dikkat etmesine başka odada yatmasına rağmen tabi aynı odada hava solumaktan sanırım bana da geçti. faranjit olmuşum boğazlarım iltihap ve acıyor. ben napıcam şimdi kızlar ilaç da alamam. daha önce antibiyotiksiz hiç atlatamadım bu illeti. öyle moralim bozukki anlatamam
amin Allah isteyen herkese nasip etsinCok güzel bi duygu gerçekten Allahım isteyen herkese yasatsin inşallah
Kizlar bulantilariniz ne alemde. Ben fenayim. Bana tek iyi gelen temiz hava. dışarı cikinca rahatliyorum. evde durunca fenalasiyorum.
gunde bir kere olsa şükür diyecegim canim. midemde birsey durmuyo.simdi kahvalti yaptim esimin zoruyla. inan yatiyorum. ayaga kalksam biliyorum sonucunu.Günde bir kere kesin çıkarıyorum. Dün yine biraz iyiydim. Bugün yine aynı. Hayırlısı ile şu günler bir geçse
Cok tesekkur ederim evet rabbim buyuk o herseyin en hayirlisini versin hakkimizda. En sonki disgebeligimde kalp atislarini bile duydum dusun tupe yerlesmis herseyi tastamam ama tupe yerlesmis minigim dua edin canim nolur dua herseyin baslangicidir. Rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
ay bilemiyorum hayirlisiyla bir atlatsak su günleri.Bende ayni dun hep disarda oturdum
Ama griptim bugun hepten azdi bulanti gitti grip geldi ne yapcam bilemiyorum.
Degerın kac cıktı canım hayırlı olsunikisinide yaptım canım ikiside pozitif çok şükür
cumartesi doktora gittim değerlerime baktı yükselmiş rahim duvarım kalınlaşmış güzel dedi cumartesi bir daha gidicem belki keseyi görürüz dedi.
SAT hesabı ile 5 haftalık görünüyor ama şuanda 3 haftalık biliyorum hamile kaldığım tarihi