• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
merhabalar bebekler çoğalmış maşallah.bizde bu aya çalıştık.1 mayıs bat.adet bitti çalışmaya başladık bakalım rabbim ne gösterecek. herşeyin hayırlısı olsun. rabbim herkesin bebeğini bağışlasın inşallah

Selam anne adayları perşembe bhcg 137 idi bugün 735 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi temmuzdada dış gebelik yaşamıştım bana dua edin bat 19 mayıs sizce sonuçlarım nasıl progestanda 9 çıktı

Selam anne adayları perşembe bhcg 137 idi bugün 735 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi temmuzdada dış gebelik yaşamıştım bana dua edin bat 19 mayıs sizce sonuçlarım nasıl progestanda 9 çıktı
bat 19 mayıs ıse hmen bellı olurmu canım

Kizlar bulantilariniz ne alemde. Ben fenayim. Bana tek iyi gelen temiz hava. dışarı cikinca rahatliyorum. evde durunca fenalasiyorum.
Sibelcim ben fenayim eşim de şehir dışinda, o gitti gece en kötü gunümü yaşadim, ilk kez istifra ettim, yetisemedim bile wc ye. mide bulantisindan bitap düşmüş durumdayim. amaçsız hicbir işe yaramayan biriyim şuanda sanki :(

C
Canim gittim.. baska bir doktor iyi birisi oda göremedi buyuk ihtimalle dis gebelik dedi kan da olcmek istedi bende emindim zaten dis gebelik olduguna yarin devletnhastanesine gidip tedavi olcam yani ilacla dusurulecek ozelde yatis icin suan maddi olarak imkanimiz yok esim askerden yeni geldi ise daha yeni girdi.. hakkimizda hayirlisi nasip degilmis cok agladim cok uzuldum ama allahin takdiri buymus.. sanirim tup bebege basvurmanin vaktii geldi. Hakkinizi helal edin ben artik ocak 2018 anne adayi degilim.. rabbim siZlerinkine saglik versin kucaginiza almayi nasip etsin. Beni dusundugun icinde ayrica tak ederim:)
anım Allah sabır versin inşallah tez Zaman'da nasip eder sana da

Pardon canım ya 18 mayıs Adet olmam gereken gün yani perşembe beta 137 idi bugünde 735 çıktı beta artmazsa dış gebelik oluyor yinede cuma inş kese görünür
doktor bana hıc oyle bısey demedı bende umutsuz dusunmemeye calsıyroum tekrar kan da ver demedı hem sende oyle dusunme canım olumlu dusunelım olumlu olsun hersey nasıpse

Kızlar dayanamayıp doktora gittim Bebek oluşmuş kalp atışı da varmış çok şükür ama daha çok küçük olduğu için duyamadık
canim iyi yapmışsın için rahat etmıs, Allah hepimize kucağımiza almayı nasip etsin cok sevindim. bende dayanamayıp gitmıstim :) duyunca rahatlamıştım :) kac haftalık senin melegin?

Amin canim sagol allah razi olsun :)
canım hıc ama hiç üzülme, Allah ın takdiri, hem unutma ki tüp bebekte labratuvarda en sağlıklı yumurtayla en sağlıklı spermler seçiliyor, benim bazı tanıdıklarım sağliksız gebelikten korktuklari için normal yolla olabilecek iken tüp bebek tercih ettiler(ben tercih etmedim normal yolla olabiliyorken, inanç meselesi), o sebeple iyi düsun, cok genç olman inanılmaz büyük bir avantaj, hepimizin aklı karnında şuanda ama emin ol ki sen yazdığından beri bir cogumuz seni düşünüyoruz. dualarımız da seninle. yaptigin dış gebeliklerini evraklarını kaybetme. belki özel durumundan dolayı yaşa bakmadan tüp bebeğe müsade edilir. sadece sağlık sorununu belgelendirmeni isteyebilirler diye düşünüyorum. tüp bebek masraflı bir islem, en kötü ihtimalle yasal yaşinı doldurana kadar para biriktirirsiniz, kendine dikkat et canim, Allah nasip edecektir, için rahat olsun..

Pardon canım ya 18 mayıs Adet olmam gereken gün yani perşembe beta 137 idi bugünde 735 çıktı beta artmazsa dış gebelik oluyor yinede cuma inş kese görünür
Değer biraz nazlı ilerlemiş ama inşallah korktuğun başına gelmez CNm bu işler hiç belli olmuyor rabbim ol desin inşallah

canim iyi yapmışsın için rahat etmıs, Allah hepimize kucağımiza almayı nasip etsin cok sevindim. bende dayanamayıp gitmıstim :) duyunca rahatlamıştım :) kac haftalık senin melegin?
Sağol Can'ım. 6+1 ben duyamadım ama doktor var dedi pıt pıt ATAn bişey var onu gösterdi ekranda:) senin kaç haftalık

Off offf cok zor halsizlik midem tuhaf agzim tuhaf. Beyaz leblebi salatalik ve su ile besleniyorum bu ara. Sizde durumlar nasi)

Back