2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım yanlış anlama annendir , hepimizin annesi kıymetlidir ama bunun kararını eşin ve senin vermen gerekiyor . Annen ne hakla böyle bir cümle kuruyor ?
Moralim.nasil.bozuldu yazdigi.hic birseye cevap vermeme karari aldim
İlerde güzel torunum diye severken bu sözünü hatırlatırsın sen kendini hiç üzme CNm bebişi de üzme
Ahh nasil.uzuldum.anlatamam

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
canım çok şükür kanamam kesildi, tabi bu olmayacak anlamına gelmiyor, cok dikkat ediyorum kendime, kahkaha atmayı bile yasakladı doktorum az önce kahkaha attim bilincsizce şimdi bu yüzden ödüm koptu aklimiz karnimizda geziyoruz işte hepimizin rast gider umarim

sag ol canım, gercekten kötü bir gündü. eşim benim adet kanamamı bile görmemistir. hatta petlerimi bile. amblajıni bile peçeteye sarip çöpe atiyorum ama kanamam oldugu gün benim peşimden koştu wc ye. ve pıhtıyi o aldı, aklimız cikti vallahi, yiyecek ekmegi varsa Allah nasip eder insallah, biz iyi bakiyoruz ama..
canım, benim doktor da bahsetti fitil olarak kullandiran doktorlar var diye ama benim ki dedi ki bu ilac üretimi de agiz yoluyla alinmasina gore üretildi, o sebeple ciddi bir yan etki olmazsa agizdan al dedi. bas dönmesi yapsın canım sorun degil, zaten yatmayı seven biri degilim ama istirahat etmem gerekiyor, ilaç sayesinde yatmış oluyorum

canım selam,
benim doktorum 5+3 te keseyi görur görmez tahlil istedi ama bir sonraki randevuya kadar yaptirmis ol demisti. bir sonra ki randevum da 7+5 olacak. bu cuma. istedigi tahlilleri ek e koyuyorum bakarsın. vitamin vermedi. benim düşük tehlikem var diye sadece progestan hap aliyorum.

Eklentiler

• 20170522_215721.png
    348 KB · Görüntüleme: 35
canim.bir sıkıntı vardir spermlerde. saglikli sperm rahime kadar ilerler.

Canim, umarim her sey yolunda gider, ama sanirim ben olsam tüp bebekle yola devam ederdim, cunku dogal yöntemlerle sanki kendini riske atiyor gibisin,
acaba diyorum rahmin ters olması mi sebep oluyor bu duruma, her seyi ama her seyi konuş doktorlarla canım, çok gençsin, cocuklarimiź cok kiymetli ama biz de kiymetliyiz, bence bi düşün tup bebek işini, hatta tüplerde ki sorun hallolana kadar korunmalısıniz gibi düşünüyorum. doktorlar daha iyi bilir tabiki, Allah yardımcın olsun dualarimız seninle :*

iyi aksamlar kizlar..bnide araniza alirmisiniz..
gecen hafta carsamba gunu test yaptim.pozitif cikti..
iki cocugum var.5 ve 2.5 yasinda..
henuz doktora gidemedim..
bu arada merve ismim..istanbuldanim.27 yasindayim..daha oncede 2015 ocak annesinde yer aldim nasip:))
2012 agustos birde. .
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

3ay iliski yasak dis gebelikten sonra ben 6sar ay korundum en sonuncusunkinde zaten hamile kalir kalmaz esim askere gitti yeni geldi daha yani 7ay gecti aradan hic iliskimiz bile olmadi bu donemde.. bilmiyorum doktor normal yolla olur dedi olmuyor demekki tup bebege gidiyorum sen daha kucuksun diyor.. biryandan cevremdekiler hamile kaldikca yipraniyorum onlarin hamile kalmasina seviniyorum ama kendim.kalamasigim icin uzuluyorum cok uzgunum

canim.bir sıkıntı vardir spermlerde. saglikli sperm rahime kadar ilerler.
Canim dis gebelik zaten normal gebelik gibi ilerliyor yani spermler rahimden gecerek yumurtaliga ulasiyor orda birlesip tuplerden rahime geri iniyor ama iste bu asamada yani hepsi olusuyor spermde ve yumurtalikta sorun yok sorun tuplerden rahime ilerlerken biyerde takili kalip oraya yerlesmek zaten bukadar ust uste gecirdim binlerce doktor bakti gordu hep ayri ayri yerlerde almanyada sivasta istanbulda gecirdim yani biri derdi ozaman esinin spermlerindende olabilir diye kimse demedi... evet dis gebelik genelede gecirlmis bir enfeksyonla olusuyormus bu enfeksiyonda sadece cinsellikle bulasirmis ama onu zaten artik engelleyemeyiz.. bakalim buda dis gebelikse eger ozaman artik yolumuza tup bebekle devam edecegiz 23 yasimida doldurmus olcam doktorlar 23 yasindan kucuklere tup bebek islemi baslatmiyorlar o yuzden direk ona basvurmamistim. Ozaman zaten spermlerede bakilir ama sanmiyorum birsey olsun.. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yarin baska bor ozel hastaneden randevu aldim orasida baksin sonra yapacak birsey yok allahim yardimcim olsun dualarinizi eksik etmeyin ❤

ne demek bitanem inan iki gun dur seni düşünüyorum. Rabbim yarin bir guzel haber verdirir insallah.

Moralim.cok.bozuk.annem.bebegin bi caresine bakin dedi​

O bebeğin annesi sensin.
Rabbin onu sana verdiyse rızkı da sevgisi de vardır. Dayımın 3. Çocuğu ile kızım arasında 16 gün var o çocuğu kaç kez doktora gidio aldıracaktı. Bakamayız dediler./
Şimdi 3 yaşında bir oğlu var gaflete düştüğüne de bin pişman hepsi bizdeki iman eksikliği annende sinirle söylemiştir üzme kendini

ne demek bitanem inan iki gun dur seni düşünüyorum. Rabbim yarin bir guzel haber verdirir insallah.
Insallah cok dua ediyorum ondan umudumu asla kesmedim o herseyi yoktan var eden.. rabbim biliyor hayirliysa onu bana saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin olmucaksa yine raziyim o en dogru zamani biliyordur

Insallah cok dua ediyorum ondan umudumu asla kesmedim o herseyi yoktan var eden.. rabbim biliyor hayirliysa onu bana saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin olmucaksa yine raziyim o en dogru zamani biliyordur
amin canim insallah. herkesin bir sinavi var. benimde iki gebeligim anne karninda sonlandi. hersey normal giderkrn ölüm haberlerini almak inan vok kötü. simdi crnnette iki melegim var diye teselli oluyorum.

Allah razi olsun canim benim dua et bana olur mu allah sizlerin bebislerini size bagislasin hayirlisiyla kucaklariniza almayi nasip etisn
ne demek canim. Mevlam hepimize nasip etsin sag salim gebelikler. ve kucagimiza almalar. mis kokulari koklamalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…