- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
ne dedı doktor canım bende heyecan yaptım yakınız ya senınle :)
Ne hakkinda ?geçende bir mektup okudum. hem okudum hem agladim. amin canim. Dunyanin en guzel kokusu. Rabbim herkese tattirsun o duyguyu.
evet canım kan verıp geldım doktorum aradı 150 cıvarında cıktı beta hcg suan kac bılmıyorum ama kese olusmus durumda ıdı haftaya gıdıp kalp atısnı duymak nasıp olur umarım
Canım çok üzüldüm sana ya inş Rabbim sorunsuz bir gebelik geçirtir yüzün güler hayırlısıyla sen şükret bu da senin imtihanın Rabbim ne kadar büyük döllenme oluyor bebek var ve tüpte kalıyor çünkü rahime yerleş emrini vermedi canım hiç bir şey elimizde değil inş hayırlısıyla bu imtihanın sonuçlanır dualarım seninle sağlıcakla kalYok canim senin dedigin rahim filmi
Ben almanyada dogdum buyudum alman vatandasiyim turkiyeye gelin geldim 3yil olcak
Ilkinde hamile kalmisim almanyaya abimin dugunune gittim ilk gebelik oldugu icin cok bilgisizdim aniden kanamam olunca acile gittim orda hemen dis gebelik tehsisi kondu hemen ilacla tedavi ettiler yani dusurduler bebegi 6ay sonra yine ayni belirtilerle burda acile gittim yine dis gebelik dediler yine ilacla dusuruldu 3.sunu yaklasik 10ay sonra gecirdim gecen sene kasim ayinda esim askere gitti ben dis gebelik geciriodum doktorlar degerlerimin cok iyi arttgni soilediler ama yine gozukmedi ve bu sefer agrim kanamam olmamisti umitlenmistim ama yine ayni tarafda dis gebelikti ve ameliyatla alalim bu taraftan sana hayir gelmez hep disgebelik olur dediler (4-5farkli doktor baska hastanelerde) sag tupumun bir kismini ameliyatla aldilar sag tupumden gebe kalamam artik sol tupum kaldi suanda uzerinden 7ay gecti ve yine hamile kaldim ve yine gozukmuyor yine belirtilerim farkli agri yok cok hafif lekelwnmeler oldu ama bayadir olmuyor.. bende anlamiyorum artik birsey yarin baska doktora gitcem somra allah kerim yine ayni seyleri yasicam biliyorumm ama rabbim sabir versin kimseye yasatmasin. Her gebelik bir disgebelikle baslar ama rahime inemeyen bebek tupde kalir ve disgebelik olarak buyur.benim talihsizligim sabretmem lazim
Cok tesekkur ederim evet rabbim buyuk o herseyin en hayirlisini versin hakkimizda. En sonki disgebeligimde kalp atislarini bile duydum dusun tupe yerlesmis herseyi tastamam ama tupe yerlesmis minigimCanım çok üzüldüm sana ya inş Rabbim sorunsuz bir gebelik geçirtir yüzün güler hayırlısıyla sen şükret bu da senin imtihanın Rabbim ne kadar büyük döllenme oluyor bebek var ve tüpte kalıyor çünkü rahime yerleş emrini vermedi canım hiç bir şey elimizde değil inş hayırlısıyla bu imtihanın sonuçlanır dualarım seninle sağlıcakla kal
Sabret canım bir kaç aya inş hiç bir şeyin kalmaz benimde ilki öyleydi 4 aydan sonra yapmadığım iş kalmadı inancanım çok şükür kanamam kesildi, tabi bu olmayacak anlamına gelmiyor, cok dikkat ediyorum kendime, kahkaha atmayı bile yasakladı doktorumaz önce kahkaha attim bilincsizce şimdi bu yüzden ödüm koptu aklimiz karnimizda geziyoruz işte hepimizin rast gider umarim
İnşallah canım sen tedavini ol Rabbim hayırlı bi kapı açıcak bekle sen her şeyin hayırlısını iste canım Rabbim gönlüne göre versinCok tesekkur ederim evet rabbim buyuk o herseyin en hayirlisini versin hakkimizda. En sonki disgebeligimde kalp atislarini bile duydum dusun tupe yerlesmis herseyi tastamam ama tupe yerlesmis minigimdua edin canim nolur dua herseyin baslangicidir. Rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
Ne siniri kuzum sabah cok mutluydu guya aldirma sakin bilmem.ne dedi aksam aldir dedi cok kirildimO bebeğin annesi sensin.
Rabbin onu sana verdiyse rızkı da sevgisi de vardır. Dayımın 3. Çocuğu ile kızım arasında 16 gün var o çocuğu kaç kez doktora gidio aldıracaktı. Bakamayız dediler./
Şimdi 3 yaşında bir oğlu var gaflete düştüğüne de bin pişman hepsi bizdeki iman eksikliği annende sinirle söylemiştir üzme kendini
Aldir dedi yaaaa bile bileO ne demek
Ne siniri kuzum sabah cok mutluydu guya aldirma sakin bilmem.ne dedi aksam aldir dedi cok kirildim
Aminnn sagol canim:)İnşallah canım sen tedavini ol Rabbim hayırlı bi kapı açıcak bekle sen her şeyin hayırlısını iste canım Rabbim gönlüne göre versin
Ya neden ki niye karısıyoAldir dedi yaaaa bile bile
İyi geceler arkadaşlar 6+3 üm ben bugün doktora gittim, karından hem keseyi hem kalp atışını duyduk çok şükür 0,81 cm çıktı bebiş, Allah herkese sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eylesin
Ben ist da oturuyorum ilk gebeliğim, sadece folik asit kullanıyorum, kan değerlerim normalmiş 3 ay a kdr böle devamHayırlı olsun canım bende 6+2 yim bende keseyi ve kalp atışını duydumhaberleşelim :)
Hayırlı olsun doktorun hesaplamasına göre yarın 6+3 oluyorum bende dayanamayıp yarın gidicem sanırım :) belki duyarım kalp atışını da bi rahatlarımİyi geceler arkadaşlar 6+3 üm ben bugün doktora gittim, karından hem keseyi hem kalp atışını duyduk çok şükür 0,81 cm çıktı bebiş, Allah herkese sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eylesin
Bakamazmisim bilmem.ne bugune kadar iki evladima da twk.basima Vaktim hem hamileliklerimde hem.lohusaliklarimda tek basimaydim!!!! Kimselerin eli degmedi bir bardak.suyuma Oyuzden konusma hakki yok kimsenin anneme gelince yazdigi hic bir mesaji okumuyorum.suanda cvp vermiyorumYa neden ki niye karısıyo
Rahat duyarsın arkadaşım, karından biz çok rahat duyduk, başda doktor altdan bakayım dedi istemedim üstten baktı. Bi iki ayı geçsin istiyorum alttan baktırmak içinHayırlı olsun doktorun hesaplamasına göre yarın 6+3 oluyorum bende dayanamayıp yarın gidicem sanırım :) belki duyarım kalp atışını da bi rahatlarım
İnşallah canım dua et ben de duyayım. Doktorum 3 hazirana randevu vermişti ama o da çok geç bi tarih dayanamıyorumRahat duyarsın arkadaşım, karından biz çok rahat duyduk, başda doktor altdan bakayım dedi istemedim üstten baktı. Bi iki ayı geçsin istiyorum alttan baktırmak için
Her doktorun yoğurt yiyişi farklı, ben teslerimi devlette yaptırıyorm ilk muayene falan devlete gittim onlar mesela ramazan il ilk günleri geldemişti, şimdi özel doktor buldum araştırıp o bugüne randevu verdi duyduk, allah tarafından hayırlısı ise duyarsın işlh yarınİnşallah canım dua et ben de duyayım. Doktorum 3 hazirana randevu vermişti ama o da çok geç bi tarih dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?