- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
İlerde güzel torunum diye severken bu sözünü hatırlatırsın sen kendini hiç üzme CNm bebişi de üzmeMoralim.cok.bozuk.annem.bebegin bi caresine bakin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlerde güzel torunum diye severken bu sözünü hatırlatırsın sen kendini hiç üzme CNm bebişi de üzmeMoralim.cok.bozuk.annem.bebegin bi caresine bakin dedi
Moralim.nasil.bozuldu yazdigi.hic birseye cevap vermeme karari aldimCanım yanlış anlama annendir , hepimizin annesi kıymetlidir ama bunun kararını eşin ve senin vermen gerekiyor . Annen ne hakla böyle bir cümle kuruyor ?
Ahh nasil.uzuldum.anlatamamİlerde güzel torunum diye severken bu sözünü hatırlatırsın sen kendini hiç üzme CNm bebişi de üzme
canım çok şükür kanamam kesildi, tabi bu olmayacak anlamına gelmiyor, cok dikkat ediyorum kendime, kahkaha atmayı bile yasakladı doktorum az önce kahkaha attim bilincsizce şimdi bu yüzden ödüm koptu aklimiz karnimizda geziyoruz işte hepimizin rast gider umarimÇok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
sag ol canım, gercekten kötü bir gündü. eşim benim adet kanamamı bile görmemistir. hatta petlerimi bile. amblajıni bile peçeteye sarip çöpe atiyorum ama kanamam oldugu gün benim peşimden koştu wc ye. ve pıhtıyi o aldı, aklimız cikti vallahi, yiyecek ekmegi varsa Allah nasip eder insallah, biz iyi bakiyoruz ama..Oyy kıyamam ya çok zor bi dönem atlatmışsın Allah A çok şükür bebeğini sana bağışlamış. Allah devamında sakin sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah.seni çok iyi anlıyorum. Ben daha keseyi görmedim yarın görürüz inşallah. geçen salı günü hcg 870 çıktı adetimi üç gün geçmişti doktor tedbir amaçlı verdi canım hapı bana. benimkinin dozu az olmasına rağmen bende de çok fena baş dönmesi yapıyor. fitil olarak da alınabiliyormuş canım ve baş dönmesi yapmıyormuş. bir arkadaşım öyle kullanıyor. doktoruna bi danış istersen. ben öyle kullanamam diye düşündüm ağızdan devam :)
merhabalar,
inşallah herkes için hersey yolundadır
benim 7 hafta oldu ama dr hala vitamin yada kan degerlerim nasıl diye hic test yapmadı, previt positive verdi sadece.
sizlere test yapıp ek olarak almanız gereken vitaminler cıkarildimi? yoksa bizim dr cok sallamıyor mu anlamadım :)
sevgiler.
canim.bir sıkıntı vardir spermlerde. saglikli sperm rahime kadar ilerler.Vermedi.. istemedilerde zaten...
Esim de bir anormallik yok olsa dis gebelik olusamaz o yuzden ona bakmiyorlar zaten. Benim yumurtaliklarimdada sorun yok 4.kez hamile kaldim 3yillik evliyim ve aralarinda 6sar ay korundum yani biraktigim an hemen hamile kaldim hep ama devam etmedi olusuyor geliyor geliyor tam rahime inemeden orda duruyor orda yerlesiyor rahmim kabulmu etmiyor veya nasil birsey bende anlamadim.
Canim, umarim her sey yolunda gider, ama sanirim ben olsam tüp bebekle yola devam ederdim, cunku dogal yöntemlerle sanki kendini riske atiyor gibisin,Yok canim senin dedigin rahim filmi
Ben almanyada dogdum buyudum alman vatandasiyim turkiyeye gelin geldim 3yil olcak
Ilkinde hamile kalmisim almanyaya abimin dugunune gittim ilk gebelik oldugu icin cok bilgisizdim aniden kanamam olunca acile gittim orda hemen dis gebelik tehsisi kondu hemen ilacla tedavi ettiler yani dusurduler bebegi 6ay sonra yine ayni belirtilerle burda acile gittim yine dis gebelik dediler yine ilacla dusuruldu 3.sunu yaklasik 10ay sonra gecirdim gecen sene kasim ayinda esim askere gitti ben dis gebelik geciriodum doktorlar degerlerimin cok iyi arttgni soilediler ama yine gozukmedi ve bu sefer agrim kanamam olmamisti umitlenmistim ama yine ayni tarafda dis gebelikti ve ameliyatla alalim bu taraftan sana hayir gelmez hep disgebelik olur dediler (4-5farkli doktor baska hastanelerde) sag tupumun bir kismini ameliyatla aldilar sag tupumden gebe kalamam artik sol tupum kaldi suanda uzerinden 7ay gecti ve yine hamile kaldim ve yine gozukmuyor yine belirtilerim farkli agri yok cok hafif lekelwnmeler oldu ama bayadir olmuyor.. bende anlamiyorum artik birsey yarin baska doktora gitcem somra allah kerim yine ayni seyleri yasicam biliyorumm ama rabbim sabir versin kimseye yasatmasin. Her gebelik bir disgebelikle baslar ama rahime inemeyen bebek tupde kalir ve disgebelik olarak buyur. benim talihsizligim sabretmem lazim
O ne demekMoralim.cok.bozuk.annem.bebegin bi caresine bakin dedi
3ay iliski yasak dis gebelikten sonra ben 6sar ay korundum en sonuncusunkinde zaten hamile kalir kalmaz esim askere gitti yeni geldi daha yani 7ay gecti aradan hic iliskimiz bile olmadi bu donemde.. bilmiyorum doktor normal yolla olur dedi olmuyor demekki tup bebege gidiyorum sen daha kucuksun diyor.. biryandan cevremdekiler hamile kaldikca yipraniyorum onlarin hamile kalmasina seviniyorum ama kendim.kalamasigim icin uzuluyorum cok uzgunumCanim, umarim her sey yolunda gider, ama sanirim ben olsam tüp bebekle yola devam ederdim, cunku dogal yöntemlerle sanki kendini riske atiyor gibisin,
acaba diyorum rahmin ters olması mi sebep oluyor bu duruma, her seyi ama her seyi konuş doktorlarla canım, çok gençsin, cocuklarimiź cok kiymetli ama biz de kiymetliyiz, bence bi düşün tup bebek işini, hatta tüplerde ki sorun hallolana kadar korunmalısıniz gibi düşünüyorum. doktorlar daha iyi bilir tabiki, Allah yardımcın olsun dualarimız seninle :*
Canim dis gebelik zaten normal gebelik gibi ilerliyor yani spermler rahimden gecerek yumurtaliga ulasiyor orda birlesip tuplerden rahime geri iniyor ama iste bu asamada yani hepsi olusuyor spermde ve yumurtalikta sorun yok sorun tuplerden rahime ilerlerken biyerde takili kalip oraya yerlesmek zaten bukadar ust uste gecirdim binlerce doktor bakti gordu hep ayri ayri yerlerde almanyada sivasta istanbulda gecirdim yani biri derdi ozaman esinin spermlerindende olabilir diye kimse demedi... evet dis gebelik genelede gecirlmis bir enfeksyonla olusuyormus bu enfeksiyonda sadece cinsellikle bulasirmis ama onu zaten artik engelleyemeyiz.. bakalim buda dis gebelikse eger ozaman artik yolumuza tup bebekle devam edecegiz 23 yasimida doldurmus olcam doktorlar 23 yasindan kucuklere tup bebek islemi baslatmiyorlar o yuzden direk ona basvurmamistim. Ozaman zaten spermlerede bakilir ama sanmiyorum birsey olsun.. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yarin baska bor ozel hastaneden randevu aldim orasida baksin sonra yapacak birsey yok allahim yardimcim olsun dualarinizi eksik etmeyin ❤canim.bir sıkıntı vardir spermlerde. saglikli sperm rahime kadar ilerler.
ne demek bitanem inan iki gun dur seni düşünüyorum. Rabbim yarin bir guzel haber verdirir insallah.Canim dis gebelik zaten normal gebelik gibi ilerliyor yani spermler rahimden gecerek yumurtaliga ulasiyor orda birlesip tuplerden rahime geri iniyor ama iste bu asamada yani hepsi olusuyor spermde ve yumurtalikta sorun yok sorun tuplerden rahime ilerlerken biyerde takili kalip oraya yerlesmek zaten bukadar ust uste gecirdim binlerce doktor bakti gordu hep ayri ayri yerlerde almanyada sivasta istanbulda gecirdim yani biri derdi ozaman esinin spermlerindende olabilir diye kimse demedi... evet dis gebelik genelede gecirlmis bir enfeksyonla olusuyormus bu enfeksiyonda sadece cinsellikle bulasirmis ama onu zaten artik engelleyemeyiz.. bakalim buda dis gebelikse eger ozaman artik yolumuza tup bebekle devam edecegiz 23 yasimida doldurmus olcam doktorlar 23 yasindan kucuklere tup bebek islemi baslatmiyorlar o yuzden direk ona basvurmamistim. Ozaman zaten spermlerede bakilir ama sanmiyorum birsey olsun.. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun yarin baska bor ozel hastaneden randevu aldim orasida baksin sonra yapacak birsey yok allahim yardimcim olsun dualarinizi eksik etmeyin ❤
Moralim.cok.bozuk.annem.bebegin bi caresine bakin dedi
Insallah cok dua ediyorum ondan umudumu asla kesmedim o herseyi yoktan var eden.. rabbim biliyor hayirliysa onu bana saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin olmucaksa yine raziyim o en dogru zamani biliyordurne demek bitanem inan iki gun dur seni düşünüyorum. Rabbim yarin bir guzel haber verdirir insallah.
Allah razi olsun canim benim dua et bana olur mu allah sizlerin bebislerini size bagislasin hayirlisiyla kucaklariniza almayi nasip etisnne demek bitanem inan iki gun dur seni düşünüyorum. Rabbim yarin bir guzel haber verdirir insallah.
amin canim insallah. herkesin bir sinavi var. benimde iki gebeligim anne karninda sonlandi. hersey normal giderkrn ölüm haberlerini almak inan vok kötü. simdi crnnette iki melegim var diye teselli oluyorum.Insallah cok dua ediyorum ondan umudumu asla kesmedim o herseyi yoktan var eden.. rabbim biliyor hayirliysa onu bana saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin olmucaksa yine raziyim o en dogru zamani biliyordur
ne demek canim. Mevlam hepimize nasip etsin sag salim gebelikler. ve kucagimiza almalar. mis kokulari koklamalar.Allah razi olsun canim benim dua et bana olur mu allah sizlerin bebislerini size bagislasin hayirlisiyla kucaklariniza almayi nasip etisn
Amiiiin insallah en kisa zamandane demek canim. Mevlam hepimize nasip etsin sag salim gebelikler. ve kucagimiza almalar. mis kokulari koklamalar.
Ay gecmis olsun onlar insallah sefaatcin olurlar annesi.. rabbim hayattakini ve karnindakini bagislasin sanaa :)ne demek canim. Mevlam hepimize nasip etsin sag salim gebelikler. ve kucagimiza almalar. mis kokulari koklamalar.
geçende bir mektup okudum. hem okudum hem agladim. amin canim. Dunyanin en guzel kokusu. Rabbim herkese tattirsun o duyguyu.Ay gecmis olsun onlar insallah sefaatcin olurlar annesi.. rabbim hayattakini ve karnindakini bagislasin sanaa :)