- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Senle aynı Gun olmus oluyo benım sonuc yarın cıkacakBenimde perşembe 137 idi sizinki şimdi kaç acaba
ben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.Hayırlısı ile bu sefer güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah canım. bana da Protestan verdi günde bir kere 100 mg. az gibi geldi bana. senin nasıl. Bi de hcg kaçtı canım senin.
Anladom canım görüşürüz en kısa zaman da inşallahAynen canım içini ferah tut. tam olarak kaçta görünür bilmiyorum ama ben geçen salı gittim 870 di doktor on gün sonra gel bakalım dedi daha görünmez demişti.
Sağol canım Allah razı olsun geçti çok şükür. İnşallah şimdikileri Allah sağ salim bağışlar bizeÇok geçmiş olsun canım tekrardan
Çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdiben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.
Geçti mi canım şimdi kanaman bir daha gittin mi doktoraben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.
Bende de oldu progesteton kullandım 1 gun sonra gectı kötu dusunmeKızlar bugün hafif lekelenmem oldu sabah doktora gittik kalp atışlarını gördük çok şükür rahimin alt tarafında iki küçük kanama alanın var dedi doktor düşük önşeyici iğne vurdu progestan verdi daha önce böyle bir durum yaşayan var mı doktor endişelenme dedi iğneden sonra geçti leke de ama içimde bir korku var progesteron kullanıp da böyle bir durumu atlatan var mı
İyiyim canım o ilk gebeliğimde şimdi ikincisi sırada inşallah :) işte ama korkuyorum buna da aynı olucak diye ;(Çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi
Oyy kıyamam ya çok zor bi dönem atlatmışsın Allah A çok şükür bebeğini sana bağışlamış. Allah devamında sakin sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah.seni çok iyi anlıyorum. Ben daha keseyi görmedim yarın görürüz inşallah. geçen salı günü hcg 870 çıktı adetimi üç gün geçmişti doktor tedbir amaçlı verdi canım hapı bana. benimkinin dozu az olmasına rağmen bende de çok fena baş dönmesi yapıyor. fitil olarak da alınabiliyormuş canım ve baş dönmesi yapmıyormuş. bir arkadaşım öyle kullanıyor. doktoruna bi danış istersen. ben öyle kullanamam diye düşündüm ağızdan devam :)ben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.
Allah razı olsun canım inşAllah hep birlikte sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza: )Bende de oldu progesteton kullandım 1 gun sonra gectı kötu dusunme
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?ben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.
Ben bugün dört tüp kan artı idrar verdim. Üzerine hormon testi falan yazıyordu. Bence doktoruna bir sor.merhabalar,
inşallah herkes için hersey yolundadır
benim 7 hafta oldu ama dr hala vitamin yada kan degerlerim nasıl diye hic test yapmadı, previt positive verdi sadece.
sizlere test yapıp ek olarak almanız gereken vitaminler cıkarildimi? yoksa bizim dr cok sallamıyor mu anlamadım :)
sevgiler.
Yok canim senin dedigin rahim filmicanım ilk dis gebeliklerinde tuplere ilac verdiler mi? çunku benim bildigim daha önce dis gebelik yaşayanların tüplerinde tıkanıklik olup olmadigini kontrol etmek amacıyla rahme ilaç veriyorlar. ilaç tüplerden geçıyor veya grçemiyor, ilaci gören bir makinaya sokuyorlar hastayı, temografi gibi. nerede ne kadar tikaniklik varsa saptiyorlar ve ona göre tedavi basliyor. bu süreçte hamile kalmayı yasaklıyor. yapisıklik varsa da ameliyatla düzeltiyorlar. buarada benim doktorum herkesin rahminin farkli olabilecegini hatta rahmi ters olanlarin bile oldugunu söylemisti. fakat rahminin ters olup olmadigini tek bir doktor degil en az 2 doktor dan onaylatmalısın canım. Allah rast getirsin inşallah, güzrl haberlerini bekliyoruz. buarada bu önemli bir konu imkaninda varsa bidigin en iyi doktora git, sürekli doktor degistirirsen doktor hastayi sahiplenmez, doktorlar arasında bu duruma hastanin ortada kalması deniyormuş. yani muayene ediyor ancak takip etmiyor. dualarımòz seninle canımmm
canim esin tahlil verdi mi hic. 3 kere gecirmissin kolay degil dis gebelik.Yok canim senin dedigin rahim filmi
Ben almanyada dogdum buyudum alman vatandasiyim turkiyeye gelin geldim 3yil olcak
Ilkinde hamile kalmisim almanyaya abimin dugunune gittim ilk gebelik oldugu icin cok bilgisizdim aniden kanamam olunca acile gittim orda hemen dis gebelik tehsisi kondu hemen ilacla tedavi ettiler yani dusurduler bebegi 6ay sonra yine ayni belirtilerle burda acile gittim yine dis gebelik dediler yine ilacla dusuruldu 3.sunu yaklasik 10ay sonra gecirdim gecen sene kasim ayinda esim askere gitti ben dis gebelik geciriodum doktorlar degerlerimin cok iyi arttgni soilediler ama yine gozukmedi ve bu sefer agrim kanamam olmamisti umitlenmistim ama yine ayni tarafda dis gebelikti ve ameliyatla alalim bu taraftan sana hayir gelmez hep disgebelik olur dediler (4-5farkli doktor baska hastanelerde) sag tupumun bir kismini ameliyatla aldilar sag tupumden gebe kalamam artik sol tupum kaldi suanda uzerinden 7ay gecti ve yine hamile kaldim ve yine gozukmuyor yine belirtilerim farkli agri yok cok hafif lekelwnmeler oldu ama bayadir olmuyor.. bende anlamiyorum artik birsey yarin baska doktora gitcem somra allah kerim yine ayni seyleri yasicam biliyorumm ama rabbim sabir versin kimseye yasatmasin. Her gebelik bir disgebelikle baslar ama rahime inemeyen bebek tupde kalir ve disgebelik olarak buyur.benim talihsizligim sabretmem lazim
Vermedi.. istemedilerde zaten...canim esin tahlil verdi mi hic. 3 kere gecirmissin kolay degil dis gebelik.
Canım yanlış anlama annendir , hepimizin annesi kıymetlidir ama bunun kararını eşin ve senin vermen gerekiyor . Annen ne hakla böyle bir cümle kuruyor ?Moralim.cok.bozuk.annem.bebegin bi caresine bakin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?