2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlısı ile bu sefer güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah canım. bana da Protestan verdi günde bir kere 100 mg. az gibi geldi bana. senin nasıl. Bi de hcg kaçtı canım senin.
ben hamile oldugumu ögrendigimde adetime 1 hafta vardi. erken farkettim, hcg 27 çıktı. 6 gun sonra bir daha baktik 838 cikti, doktorum bir daha bakmaya gerek yok artiş guzel dedi. 5 gün kadar sonrada kese ve yolk kesesini gördük, ultrason 5+3 yasinda olarak hesapladı. erken döllenmeymiş. 6+2 gibi de kalp atışını duyduk. 6+3 te feci bir kanamam oldu. hatta icimden koca bir pihtı da düstü, acile gittik. düşuk onleyici igne vurdular, sabahına da keseyi ve kalp atısını tekrar kontrol etti doktor. bebege bir sey olmamış şukür ki ama kesenin sağinda kanama vardi. progestan 200mg sabah öglen akşam ağızdan aliyorum. zaten uykum vardi, simdi ilacın etkisiyle devamli uyuyorum.

Çok geçmiş olsun canım iyi misin şimdi

Geçti mi canım şimdi kanaman bir daha gittin mi doktora

Bende de oldu progesteton kullandım 1 gun sonra gectı kötu dusunme

Oyy kıyamam ya çok zor bi dönem atlatmışsın Allah A çok şükür bebeğini sana bağışlamış. Allah devamında sakin sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah.seni çok iyi anlıyorum. Ben daha keseyi görmedim yarın görürüz inşallah. geçen salı günü hcg 870 çıktı adetimi üç gün geçmişti doktor tedbir amaçlı verdi canım hapı bana. benimkinin dozu az olmasına rağmen bende de çok fena baş dönmesi yapıyor. fitil olarak da alınabiliyormuş canım ve baş dönmesi yapmıyormuş. bir arkadaşım öyle kullanıyor. doktoruna bi danış istersen. ben öyle kullanamam diye düşündüm ağızdan devam :)

merhabalar,
inşallah herkes için hersey yolundadır

benim 7 hafta oldu ama dr hala vitamin yada kan degerlerim nasıl diye hic test yapmadı, previt positive verdi sadece.
sizlere test yapıp ek olarak almanız gereken vitaminler cıkarildimi? yoksa bizim dr cok sallamıyor mu anlamadım :)

sevgiler.

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

merhabalar,
inşallah herkes için hersey yolundadır

benim 7 hafta oldu ama dr hala vitamin yada kan degerlerim nasıl diye hic test yapmadı, previt positive verdi sadece.
sizlere test yapıp ek olarak almanız gereken vitaminler cıkarildimi? yoksa bizim dr cok sallamıyor mu anlamadım :)

sevgiler.

Ben bu
Ben bugün dört tüp kan artı idrar verdim. Üzerine hormon testi falan yazıyordu. Bence doktoruna bir sor.

Yok canim senin dedigin rahim filmi
Ben almanyada dogdum buyudum alman vatandasiyim turkiyeye gelin geldim 3yil olcak
Ilkinde hamile kalmisim almanyaya abimin dugunune gittim ilk gebelik oldugu icin cok bilgisizdim aniden kanamam olunca acile gittim orda hemen dis gebelik tehsisi kondu hemen ilacla tedavi ettiler yani dusurduler bebegi 6ay sonra yine ayni belirtilerle burda acile gittim yine dis gebelik dediler yine ilacla dusuruldu 3.sunu yaklasik 10ay sonra gecirdim gecen sene kasim ayinda esim askere gitti ben dis gebelik geciriodum doktorlar degerlerimin cok iyi arttgni soilediler ama yine gozukmedi ve bu sefer agrim kanamam olmamisti umitlenmistim ama yine ayni tarafda dis gebelikti ve ameliyatla alalim bu taraftan sana hayir gelmez hep disgebelik olur dediler (4-5farkli doktor baska hastanelerde) sag tupumun bir kismini ameliyatla aldilar sag tupumden gebe kalamam artik sol tupum kaldi suanda uzerinden 7ay gecti ve yine hamile kaldim ve yine gozukmuyor yine belirtilerim farkli agri yok cok hafif lekelwnmeler oldu ama bayadir olmuyor.. bende anlamiyorum artik birsey yarin baska doktora gitcem somra allah kerim yine ayni seyleri yasicam biliyorumm ama rabbim sabir versin kimseye yasatmasin. Her gebelik bir disgebelikle baslar ama rahime inemeyen bebek tupde kalir ve disgebelik olarak buyur. benim talihsizligim sabretmem lazim

canim esin tahlil verdi mi hic. 3 kere gecirmissin kolay degil dis gebelik.

canim esin tahlil verdi mi hic. 3 kere gecirmissin kolay degil dis gebelik.
Vermedi.. istemedilerde zaten...
Esim de bir anormallik yok olsa dis gebelik olusamaz o yuzden ona bakmiyorlar zaten. Benim yumurtaliklarimdada sorun yok 4.kez hamile kaldim 3yillik evliyim ve aralarinda 6sar ay korundum yani biraktigim an hemen hamile kaldim hep ama devam etmedi olusuyor geliyor geliyor tam rahime inemeden orda duruyor orda yerlesiyor rahmim kabulmu etmiyor veya nasil birsey bende anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…