2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım cok yeni benimde öyle ilk 61 çıktı iki gün sonra 115 cuma tekrar gidicem Şen'de benim gibi acelecisin

Kızlar balık yağı kullanmaya başlayan var mı. Doktorum bişey söylemedi daha belki önermezde bilmiyorum ama aranızda kullanan var mı daha erken mi acaba

Aynen canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip Ersin ama cok stresli geçiyor kese nin gözükmesi baya zaman alacak burda beraber bekleriz Seninle

evet canım Allaha bin şükür dış gebelik değil :) 9 gün sonra kontrolüm var inşallah kalp atışını da duyucaz

Yarın benimde ikinci doktor randevum dua edin teyzelerim de kalp atışımız duyulsun :/ çok korkuyorum bişi olacak diye

Benim değerim 243 olduğunda 3 haftalık var yok demişti seninki yeni döşeniyor olabilir
Canım ilk çocuğumda da böyleydi değerlere baktım. 3 haftayı gösteriyor. 197 ye geldiğinde 4 haftalık demişlerdi. Ultrasonda netleşir. zaten hesaplarıma görede 3 haftalık.

kızlar keseyi görenlerin kan değeri kaçtı benim c.tesi günü 1991 çıktı. bugun keseyi göremedi doktor. gerçi semt polikliniğiydi cihazım çok iyi değil 8 mm civarı bir şey olabilir ama net değil dedi :/

Sen cok yaşa iyi tarafindan bakan anne modunu sevdim insallah baslamaz arkadasim ben bittim sende bitme

hayırlısı olsun ne diyelim, bebiş sağlıklı ki bulantımız oluyo, öyle düşünelim.

evet canım Allaha bin şükür dış gebelik değil :) 9 gün sonra kontrolüm var inşallah kalp atışını da duyucaz

inşallah canım, sağlıkla gelsinler.

Yarın benimde ikinci doktor randevum dua edin teyzelerim de kalp atışımız duyulsun :/ çok korkuyorum bişi olacak diye

Allah'a emanetleri canım, korkma. İnşallah duyarsınız kalp atışlarını.

benim 10.000 i aşmıştır. karindan gördü. 7 milim dedu.

Amin ins darisi sizlerin basina
Sizlerinde kasik agrisi oluyor mu bende cok fazla oluyor hep normal diyorlar ama.

cok aşırı olmuyor. bu gebelikte viraz rahatim. surekli ayakta olmama ragmen agrim az. ama bulantilar fazla.

Bende ilkinde cok rahattim bunda calismiyorum diye mi ne felaketim hele mide bulantisi felaket hic bir sey yiyemiyorum her seyden tiksindim valla.

Bende ilkinde cok rahattim bunda calismiyorum diye mi ne felaketim hele mide bulantisi felaket hic bir sey yiyemiyorum her seyden tiksindim valla.
bende de mide fena. bugun kermes var okulda birseyler yemeknistiyorun ama kokularindan bile midem fena oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…