Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hiç sorma ya çok meraklıyız. hakkımızda hayırlısı olsun canım ya. senınle aynı tarıhler demekkiAynen canım cok yeni benimde öyle ilk 61 çıktı iki gün sonra 115 cuma tekrar gidicem Şen'de benim gibi acelecisin
Bana sadece folik asit vermes ti bugün nöroloji doktorum b 12 de kullanmamı söylediKızlar balık yağı kullanmaya başlayan var mı. Doktorum bişey söylemedi daha belki önermezde bilmiyorum ama aranızda kullanan var mı daha erken mi acaba
Merhaba kızlar
günaydınlaar, ay o bulantılar ne fenaydı ya, inşallah bu hamilikte yaşamam (iyi tarafından bakmaya çalışan anne modu: on) gerçi 1-2 kilo versem fena da olmaz (iyi tarafından bakmaya çalışan anne modu: off)
günaydınlaaar.
benim de bugün tam 5. haftam. tam 19 mayıs haftası doktorum yokmuş, haftaya kadar beklicez bakalım.
Gözün aydın canım, kalp atışı için erken zaten. şimdilik keseyi görüp dış gebelik riskini ortadan kaldırmışsınız ne güzel.
hadi bakalım, haberleri bekliyoruz.
Allah gönlünüze göre versin inşallah, benim de daha küçük, aynen kasık ağrım var bulantım yok ama benim bulantım zaten 6. haftadan sonra başlamıştı
hayırlı olsun canım. duanı eksik etme. darısı bizlerin başınaBende varim ocak 3 dogum gorunuyor bugun 7 hflik oldum kalp atisinida gorduk cok sukur saglicakla tamamlariz ins bu uzun sureci.
Canım ilk çocuğumda da böyleydi değerlere baktım. 3 haftayı gösteriyor. 197 ye geldiğinde 4 haftalık demişlerdi. Ultrasonda netleşir. zaten hesaplarıma görede 3 haftalık.Benim değerim 243 olduğunda 3 haftalık var yok demişti seninki yeni döşeniyor olabilir
Sen cok yaşa iyi tarafindan bakan anne modunu sevdim insallah baslamaz arkadasim ben bittim sende bitme
evet canım Allaha bin şükür dış gebelik değil :) 9 gün sonra kontrolüm var inşallah kalp atışını da duyucaz
Yarın benimde ikinci doktor randevum dua edin teyzelerim de kalp atışımız duyulsun :/ çok korkuyorum bişi olacak diye
benim 10.000 i aşmıştır. karindan gördü. 7 milim dedu.kızlar keseyi görenlerin kan değeri kaçtı benim c.tesi günü 1991 çıktı. bugun keseyi göremedi doktor. gerçi semt polikliniğiydi cihazım çok iyi değil 8 mm civarı bir şey olabilir ama net değil dedi :/
yani bende de var diyebiliriz. dediğine göre 8000 üzerindeymiş şimdi hcg değerimbenim 10.000 i aşmıştır. karindan gördü. 7 milim dedu.
gorunur canim karindan 8000.uzerindeyse.yani bende de var diyebiliriz. dediğine göre 8000 üzerindeymiş şimdi hcg değerim
darısı bizlere inşallahBende varim ocak 3 dogum gorunuyor bugun 7 hflik oldum kalp atisinida gorduk cok sukur saglicakla tamamlariz ins bu uzun sureci.
cok aşırı olmuyor. bu gebelikte viraz rahatim. surekli ayakta olmama ragmen agrim az. ama bulantilar fazla.Amin ins darisi sizlerin basina
Sizlerinde kasik agrisi oluyor mu bende cok fazla oluyor hep normal diyorlar ama.
cok aşırı olmuyor. bu gebelikte viraz rahatim. surekli ayakta olmama ragmen agrim az. ama bulantilar fazla.
bende de mide fena. bugun kermes var okulda birseyler yemeknistiyorun ama kokularindan bile midem fena oluyo.Bende ilkinde cok rahattim bunda calismiyorum diye mi ne felaketim hele mide bulantisi felaket hic bir sey yiyemiyorum her seyden tiksindim valla.