- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
gunaydin canim...günaydın herkesee hayırlı sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin canim...günaydın herkesee hayırlı sabahlar
Bir tane extra folik asit almama da gerek kalmıyor çünkü içinde günlük yetecek kadar folik asit var 400 mg.dr um da öyle dedi.yemek arası tüketirsen daha etkili yağda eriyen bir ilaç olduğu içinpeki günde kaç tane içiyorsun canım
Cnm bu konuda kendini başkaları ile kıyaslama tapıp boş yere kendini üzme.herkesin beta değeri ovulasyon tarihi döllenme tarihi sat karın yağ yapısı ve dr kullandığı ultrason cihazının kalitesi farklı.kimi geç görür kimi erken.inşallah sen de kısa zamanda gördük diye yazarsın CNmyaaa emin misiniz? 5+5 te keseyi karından gören olmuş kendisi söyledi. şimdi bilemedim
Dün bi psikopat gelmiş diyo ki eşim çocuğumuzun balık burcu olmasını istiyo. Balık olmazsa sevmez. Biz ne zaman ilişkiye girelim ki balık olsun. Ben olaya başka açıdan baktım. Üzüldüm Kıza yazık dedim takıntılı biriyle ömür geçmez. Sonra dedim ya bu adam kendini karısını makine görüyo herhalde düğmeye basınca çocuk oluyo. Bi de bizi ikna etmeye çalışıyo yardım edin ne zaman şey yapalım diye. Tövbe Estağfirullah yaaaa.birde yazmazlar mi yok sa hamileysem ben naparim. sanki hamile kalmak o kadar kolay.insanin o an sacini başını yolasi geliyo
Allah seni. Balık burcu olmazsa aldiracak miymisDün bi psikopat gelmiş diyo ki eşim çocuğumuzun balık burcu olmasını istiyo. Balık olmazsa sevmez. Biz ne zaman ilişkiye girelim ki balık olsun. Ben olaya başka açıdan baktım. Üzüldüm Kıza yazık dedim takıntılı biriyle ömür geçmez. Sonra dedim ya bu adam kendini karısını makine görüyo herhalde düğmeye basınca çocuk oluyo. Bi de bizi ikna etmeye çalışıyo yardım edin ne zaman şey yapalım diye. Tövbe Estağfirullah yaaaa.
Ay ne bilim. Tutturmuş balık olması için ne zaman şey edelim diye. Kızım dedim forumda yıllardır çocuk sahibi olamayan insanlar var. Otur eşinle hikayelerini okuyun. Öyle hemen ilk pıtlamada olacak diye bi kaide mi var. Bu kez ablalarım ayaklarına yattı. Yaş 46 yazıyo amaaaann bitmez bunlar. Bize de eğlence oluyoAllah seni. Balık burcu olmazsa aldiracak miymis
wuwwww yas 46..Ay ne bilim. Tutturmuş balık olması için ne zaman şey edelim diye. Kızım dedim forumda yıllardır çocuk sahibi olamayan insanlar var. Otur eşinle hikayelerini okuyun. Öyle hemen ilk pıtlamada olacak diye bi kaide mi var. Bu kez ablalarım ayaklarına yattı. Yaş 46 yazıyo amaaaann bitmez bunlar. Bize de eğlence oluyo
Foruma kayıt yaparken yanlış tarih girmiş yanlışlıkla 24 yaşındaymış normaldewuwwww yas 46..
fake hesap yani. amannn is bulamayinca bizlere sarıyorlarForuma kayıt yaparken yanlış tarih girmiş yanlışlıkla 24 yaşındaymış normalde
5 . Haftanin ilk gununde keseyi gorduk gorebilirsin neden olmasin eger sartlar uygunsa buarada gec dollenme soz konusu bizde 8 gorunumlu 6 haftaligizyaaa emin misiniz? 5+5 te keseyi karından gören olmuş kendisi söyledi. şimdi bilemedim
Insallah kuzumİnsallah gelirim hayırlısıyla
Ben hic beta baktirmadim ama karindan gebe oldugumu ogrenince minicik bir kese var dedi sonra 1 hafta sonrasinda gittigimde 5 hafta ile uyumlu .74 mm lik bir kesemiz var dedi 22 sinde kalp atislarina cagirdi bana gore kalp atisida basladi cnk berbat bulantilar hayatimi zehir etmeye basladi dolayisiyla kalp atisi da basladi diye düşünüyorum. ...yaaa emin misiniz? 5+5 te keseyi karından gören olmuş kendisi söyledi. şimdi bilemedim
Cok sagol canim ayin 25inde hastaneye gitcem bakalim o gune kadar ne olsa bnde degisik tedirgin oluyorumNormal ağrı ucunda sürebilir hem Harun hem bacak bende hala ara ara var merak etmr
sağol canımbenim ilk testim 27 idi. 6 gün sonra 838 oldu. bebegin saglikli oldugunu ögrenmenin ilk yontemi 2 kan testi arasinda ki duzenli artiş. bir test daha yaptırabilirsin, toplam 10 gün sonra keseyi görürsünüz insallah :*
Kızlar benim gebeliğim bugün netleşti değerim 35 çıktı. yarın regl günüm. Doktordan ne zaman a randevu alayım? Muhtemelen henüz 3 haftalığız.
merhaba kızlar ben de dün öğrendim. kan testiyle.yarın doktora gidicem .çok heyecanlıyım
Kişisel bilgilerinden yapılıyorkızlar hamilelik imzasini halledemiyorum bir türlü, nasil yapıldığını bilen var mi?
yarın bat tarihim bhcg 35 çıktı 3 haftalık sanırım dr a ne zaman gideyim?