• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de dün adetime 3. Gün kala test yaptırdım beta hcgb 61 çıktı doktor üç gün sonra test tekrarı istedi hamile miyim değilmiyim bilmiyorum

tebrik ederim hayırlı olsun :anneadayı: çok takma kafana hamileliğin ilk dönemlerinde değerlerin takibi önemli şuanda çok yeni bir gebelik olduğu için doktor takip etmek için istemiştir. doktoruna güven... benim ilk test sonucum 23'dü :KK66: 2 gün sonra 55' e çıktı hatta 1 hafta sonra tekrara kan verdim 393 e yükselmiş bu iyi birşey.. :KK28:

inşallah tez zamanda kalp atışınıda duyarsın:dua::anneadayı:

Simdi ultrason kagidina baktim da bana gore 5+1 ama ultrason kagidinda 4+2 gorunuyo yani 4+2 yken goruldu sizde gorursunuz yani Allah in izniyle

Cnm bu konuda kendini başkaları ile kıyaslama tapıp boş yere kendini üzme.herkesin beta değeri ovulasyon tarihi döllenme tarihi sat karın yağ yapısı ve dr kullandığı ultrason cihazının kalitesi farklı.kimi geç görür kimi erken.inşallah sen de kısa zamanda gördük diye yazarsın CNm

5 . Haftanin ilk gununde keseyi gorduk gorebilirsin neden olmasin eger sartlar uygunsa buarada gec dollenme soz konusu bizde 8 gorunumlu 6 haftaligiz

Ben hic beta baktirmadim ama karindan gebe oldugumu ogrenince minicik bir kese var dedi sonra 1 hafta sonrasinda gittigimde 5 hafta ile uyumlu .74 mm lik bir kesemiz var dedi 22 sinde kalp atislarina cagirdi bana gore kalp atisida basladi cnk berbat bulantilar hayatimi zehir etmeye basladi dolayisiyla kalp atisi da basladi diye düşünüyorum. ...
Buarada 6.000 cok fazla ben 1500 üzerinde kese gorunur diye biliyorum sahsen drum oyle demisti sanki

kızlar doktordan geliyorum. karından çok minik bir şey var emin değilim dedi öyle olunca alttan bakın dedim. keseyi gördü ama kalp atışı yok. 4 haftalık hamilesiniz dedi. 1 hafta sonra idrara sıkışık şekilde gelin dedi :) folbiol 5 mg kullanıyordum o sana fazla dedi folic us yazdı ama plus olandan değil. ben de aldım yarından sonra ona devam edicem. bir de tahliller istedi yarın onları yaptırıcam :)

Ben hic beta baktirmadim ama karindan gebe oldugumu ogrenince minicik bir kese var dedi sonra 1 hafta sonrasinda gittigimde 5 hafta ile uyumlu .74 mm lik bir kesemiz var dedi 22 sinde kalp atislarina cagirdi bana gore kalp atisida basladi cnk berbat bulantilar hayatimi zehir etmeye basladi dolayisiyla kalp atisi da basladi diye düşünüyorum. ...
Buarada 6.000 cok fazla ben 1500 üzerinde kese gorunur diye biliyorum sahsen drum oyle demisti sanki

günaydın , bnm bgn doktor randevum var .
5.hafta ilk gun 1900 du
üstünden 6 gun geçti .
bugun 5+6 inşallah keseyi görür , kalp atşı duyarız

günaydın kızlar
benim bebeğim çok küçük
2 hafta sonra randevum:anneadayı::anne::emir_bebek:
şimdilik arada kasık ağrısından başka birşeyim yok
mide bulantım felanda:KK37::KK36:
bide ben hiç ailemizde yok ama bir kız bir erkek bebek istiyorum:eek:

Cuma günü tekrar kan testi vericem takmıyorum aslında sadece acemilikten sanırım canım cok teşekkür ederim insallah Rabbim kucağıma Almayı da nasip eder

Merhaba kızlar :anneadayı:

Gunaydinnn bu arada guzel anneler tatli bezelyeler bizim bulabtilar bizi mahvetmeye basladi butum hayat durdu resmen

günaydınlaar, ay o bulantılar ne fenaydı ya, inşallah bu hamilikte yaşamam:dua: (iyi tarafından bakmaya çalışan anne modu: on) gerçi 1-2 kilo versem fena da olmaz (iyi tarafından bakmaya çalışan anne modu: off)

Günaydın kızlar 2018 in ilk ayının güzel anneleri güzel günlar diliyorum. :KK73::KK73::KK73:

günaydınlaaar.

günaydın ,
bende erken girmiştim ama doktor maalesef bişey görememişti.
acele etme derim.

geçen ayki regl tarihin üzerinden 5 hafta geçmeden gitme bence

benim de bugün tam 5. haftam. tam 19 mayıs haftası doktorum yokmuş, haftaya kadar beklicez bakalım.

kızlar doktordan geliyorum. karından çok minik bir şey var emin değilim dedi öyle olunca alttan bakın dedim. keseyi gördü ama kalp atışı yok. 4 haftalık hamilesiniz dedi. 1 hafta sonra idrara sıkışık şekilde gelin dedi :) folbiol 5 mg kullanıyordum o sana fazla dedi folic us yazdı ama plus olandan değil. ben de aldım yarından sonra ona devam edicem. bir de tahliller istedi yarın onları yaptırıcam :)

Gözün aydın canım, kalp atışı için erken zaten. şimdilik keseyi görüp dış gebelik riskini ortadan kaldırmışsınız ne güzel.

günaydın , bnm bgn doktor randevum var .
5.hafta ilk gun 1900 du
üstünden 6 gun geçti .
bugun 5+6 inşallah keseyi görür , kalp atşı duyarız

hadi bakalım, haberleri bekliyoruz.

günaydın kızlar
benim bebeğim çok küçük
2 hafta sonra randevum:anneadayı::anne::emir_bebek:
şimdilik arada kasık ağrısından başka birşeyim yok
mide bulantım felanda:KK37::KK36:
bide ben hiç ailemizde yok ama bir kız bir erkek bebek istiyorum:eek:

Allah gönlünüze göre versin inşallah, benim de daha küçük, aynen kasık ağrım var bulantım yok ama benim bulantım zaten 6. haftadan sonra başlamıştı :olamaz:

Cuma günü tekrar kan testi vericem takmıyorum aslında sadece acemilikten sanırım canım cok teşekkür ederim insallah Rabbim kucağıma Almayı da nasip eder
tebrikler, beta kan testini dun yaptırdıysan, her gun ortalama 2 katina cikması gerektigi icin, cuma günü kan verdiginde, degerinin 400 ile 500 arasi olmasi gerekiyor.inşallah her sey yolunda gider, bol şans :*

Cok teşekkür ederim bildiğim kadarı ile hergün değil de 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor

BENim daha 3 haftalık değildir canım daha küçük olduğunu düşünüyorum

Merhaba kızlar :anneadayı:

günaydınlaar, ay o bulantılar ne fenaydı ya, inşallah bu hamilikte yaşamam:dua: (iyi tarafından bakmaya çalışan anne modu: on) gerçi 1-2 kilo versem fena da olmaz (iyi tarafından bakmaya çalışan anne modu: off)

günaydınlaaar.

benim de bugün tam 5. haftam. tam 19 mayıs haftası doktorum yokmuş, haftaya kadar beklicez bakalım.

Gözün aydın canım, kalp atışı için erken zaten. şimdilik keseyi görüp dış gebelik riskini ortadan kaldırmışsınız ne güzel.

hadi bakalım, haberleri bekliyoruz.

Allah gönlünüze göre versin inşallah, benim de daha küçük, aynen kasık ağrım var bulantım yok ama benim bulantım zaten 6. haftadan sonra başlamıştı :olamaz:
Sen cok yaşa iyi tarafindan bakan anne modunu sevdim insallah baslamaz arkadasim ben bittim sende bitme

Dualarım seninle Rabbim hakkında hayırlısını versin insallah kac gün gecikmen var

Back