• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
insallah canım :) daha önce kimyasal gebelik yasadım oyüzden biraz gerginim, eşim de gergin, hissettirmemeye calisiyor ama ben anliyorum :KK43:
Sakin ol geçer inşallah bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsınız. Kalp atışını ne Zaman duymakta gidicen

Sakin ol geçer inşallah bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsınız. Kalp atışını ne Zaman duymakta gidicen
26 sinda gidecegiz, zaman geçmiyor ki bir türlü, kimseyle de paylaşamıyorum, hayal kiriklıgi olmasın diye, insallah yeri rahattır miniklerimizin

26 sinda gidecegiz, zaman geçmiyor ki bir türlü, kimseyle de paylaşamıyorum, hayal kiriklıgi olmasın diye, insallah yeri rahattır miniklerimizin
Valla En iyisini yapıyorsun hiç paylaşma. Eşinle sen bilin yeter. Güzel sonuçları da alırsın inşallah :) kaçıncı haftadasın

Kizlar bn bi hafta once dktra gtmistm hcg 26 cikti doktor hamilesim iki hafta snra hastaneye git dedi haftaya hastaneye gitcem ama bnde karin agrisi var normal mi sizce bu bide gecelwri bacaklarim cok agriyo ve ayaklatim asiri yaniyo buna bnzer durum yasayan var mi

10,68 hamilesin demek canım, bir kac gun sonra bir kan testi daha yaptirisan iki test arasindaki artiş bebegin saglikli olup olmadigini gosterir. beta hcg ye baktirirken progestorona da baktirmani tavsiye ederim. progestoron da dusuk tehlikesi olup olmadigini gosterir

cok tesekkur ederim aydınlattiginiz icin dikkate alıcam :)

Kizlar bn bi hafta once dktra gtmistm hcg 26 cikti doktor hamilesim iki hafta snra hastaneye git dedi haftaya hastaneye gitcem ama bnde karin agrisi var normal mi sizce bu bide gecelwri bacaklarim cok agriyo ve ayaklatim asiri yaniyo buna bnzer durum yasayan var mi

Normal ağrı ucunda sürebilir hem Harun hem bacak bende hala ara ara var merak etmr

Kızlar günaydınn nasılsınız belimi kütlettim sağa sola dönerek karnımın üst kısmına bir ağrı girdi kısa sürede geçti bebeği etkiler mi ki keşke yapmasaydım yaa o_O

noldu kiz yine...
Dün bi manyak iki gün fıtık etti bizi. Her gün biri çıkıyo. Trollüyo. İşin kötü yanı ben yufka yürekli biriyim biri dert anlatınca doğru mu yanlış mı demeden dinleyip ağlayacak kadarım. Şu halimle de iki katına çıktı bu durum. Dünkü meseleyi hallettik kız bizi bi güzel kandırdı. Şimdi de bi tanesi robot yapacak herhalde Bebek değil de. Onun reklamını yapmaya gelmiş. Ben de saf gibi atlıyorum yardım isteyenlere. Keklemeye çalışıyolar. Dedektif olduk forumda kim sahici kim değil diye:KK70:

Dün bi manyak iki gün fıtık etti bizi. Her gün biri çıkıyo. Trollüyo. İşin kötü yanı ben yufka yürekli biriyim biri dert anlatınca doğru mu yanlış mı demeden dinleyip ağlayacak kadarım. Şu halimle de iki katına çıktı bu durum. Dünkü meseleyi hallettik kız bizi bi güzel kandırdı. Şimdi de bi tanesi robot yapacak herhalde Bebek değil de. Onun reklamını yapmaya gelmiş. Ben de saf gibi atlıyorum yardım isteyenlere. Keklemeye çalışıyolar. Dedektif olduk forumda kim sahici kim değil diye:KK70:
oooo onlar sürekli var. birde hamile miyim. iluski olmadi soyle oldu biyle oldu diyenler

Back