Sakin ol geçer inşallah bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsınız. Kalp atışını ne Zaman duymakta gidiceninsallah canım :) daha önce kimyasal gebelik yasadım oyüzden biraz gerginim, eşim de gergin, hissettirmemeye calisiyor ama ben anliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol geçer inşallah bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsınız. Kalp atışını ne Zaman duymakta gidiceninsallah canım :) daha önce kimyasal gebelik yasadım oyüzden biraz gerginim, eşim de gergin, hissettirmemeye calisiyor ama ben anliyorum
26 sinda gidecegiz, zaman geçmiyor ki bir türlü, kimseyle de paylaşamıyorum, hayal kiriklıgi olmasın diye, insallah yeri rahattır miniklerimizinSakin ol geçer inşallah bi daha böyle bi sıkıntı yaşamazsınız. Kalp atışını ne Zaman duymakta gidicen
Valla En iyisini yapıyorsun hiç paylaşma. Eşinle sen bilin yeter. Güzel sonuçları da alırsın inşallah :) kaçıncı haftadasın26 sinda gidecegiz, zaman geçmiyor ki bir türlü, kimseyle de paylaşamıyorum, hayal kiriklıgi olmasın diye, insallah yeri rahattır miniklerimizin
insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. 6+2 şuanda,Valla En iyisini yapıyorsun hiç paylaşma. Eşinle sen bilin yeter. Güzel sonuçları da alırsın inşallah :) kaçıncı haftadasın
Amin. inşallahinsallah canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. 6+2 şuanda,
Simdi ultrason kagidina baktim da bana gore 5+1 ama ultrason kagidinda 4+2 gorunuyo yani 4+2 yken goruldu sizde gorursunuz yani Allah in izniyleçok teşekkürler kızlar :) yarın ola hayrola buraya da yazarım durumumu :)
10,68 hamilesin demek canım, bir kac gun sonra bir kan testi daha yaptirisan iki test arasindaki artiş bebegin saglikli olup olmadigini gosterir. beta hcg ye baktirirken progestorona da baktirmani tavsiye ederim. progestoron da dusuk tehlikesi olup olmadigini gosterir
Kizlar bn bi hafta once dktra gtmistm hcg 26 cikti doktor hamilesim iki hafta snra hastaneye git dedi haftaya hastaneye gitcem ama bnde karin agrisi var normal mi sizce bu bide gecelwri bacaklarim cok agriyo ve ayaklatim asiri yaniyo buna bnzer durum yasayan var mi
Normal ağrı ucunda sürebilir hem Harun hem bacak bende hala ara ara var merak etmrKizlar bn bi hafta once dktra gtmistm hcg 26 cikti doktor hamilesim iki hafta snra hastaneye git dedi haftaya hastaneye gitcem ama bnde karin agrisi var normal mi sizce bu bide gecelwri bacaklarim cok agriyo ve ayaklatim asiri yaniyo buna bnzer durum yasayan var mi
Astral_ canım söz sende
noldu kiz yine...Aha yine mi neyse ki ben gelmeden olaya el atmışlar. Sabır sabır. Bunlar yüzünden doğuracağı erkenden ya
Dün bi manyak iki gün fıtık etti bizi. Her gün biri çıkıyo. Trollüyo. İşin kötü yanı ben yufka yürekli biriyim biri dert anlatınca doğru mu yanlış mı demeden dinleyip ağlayacak kadarım. Şu halimle de iki katına çıktı bu durum. Dünkü meseleyi hallettik kız bizi bi güzel kandırdı. Şimdi de bi tanesi robot yapacak herhalde Bebek değil de. Onun reklamını yapmaya gelmiş. Ben de saf gibi atlıyorum yardım isteyenlere. Keklemeye çalışıyolar. Dedektif olduk forumda kim sahici kim değil diyenoldu kiz yine...
peki günde kaç tane içiyorsun canımBen sen uzun süredir imom kullanıyordum hamile olduğumu öğrendim dr imoma devam dedi..
n sü
oooo onlar sürekli var. birde hamile miyim. iluski olmadi soyle oldu biyle oldu diyenlerDün bi manyak iki gün fıtık etti bizi. Her gün biri çıkıyo. Trollüyo. İşin kötü yanı ben yufka yürekli biriyim biri dert anlatınca doğru mu yanlış mı demeden dinleyip ağlayacak kadarım. Şu halimle de iki katına çıktı bu durum. Dünkü meseleyi hallettik kız bizi bi güzel kandırdı. Şimdi de bi tanesi robot yapacak herhalde Bebek değil de. Onun reklamını yapmaya gelmiş. Ben de saf gibi atlıyorum yardım isteyenlere. Keklemeye çalışıyolar. Dedektif olduk forumda kim sahici kim değil diye
He ya. Saçma sapan şeyler. İşsizlikten hepoooo onlar sürekli var. birde hamile miyim. iluski olmadi soyle oldu biyle oldu diyenler
birde yazmazlar mi yok sa hamileysem ben naparim. sanki hamile kalmak o kadar kolay.insanin o an sacini başını yolasi geliyoHe ya. Saçma sapan şeyler. İşsizlikten hep