• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben sen uzun süredir imom kullanıyordum hamile olduğumu öğrendim dr imoma devam dedi..
günaydın kızlar
ben hamile kalmadan önce Imom kullanıyordum
Şimdi doktorum elevit verdi ama araştırınca kullanmak istemedim
iki hafta sonra kontrolüm
acaba başka ilac mı kullansam ımom devam mı etsem bilemedim
benim asıl doktorum izinde bu doktorda pek içime sinmedi
n sü

kimse cevap yazmamııışş

hanımlar yarın sabah tam 5 haftalık gebelik bittiğinde 6. haftanın ilk gününde doktora muayene olucam. yarın beta değerim 1300 lerde olacak. keseyi görür müyüm? kalp atışını duyma ihtimalim var mı??
Benim 5+1 de keseyi karindan gordu doktorum ama degerim 1500 un ustundeydi sanirim tahlil yapmadim ama doktor 1500 un ustunde kese gorunur demisti. Kalp atisi fln yok ama bebek de gorunmedi 7. Haftada cagirdi kalp atisi icin

Keseyi gorenler kac mm keseleriniz kalp icin randevunuz ne zmn :) ben 5+1 de gittim 5 mm
5+3 te kese ve yolk kesesini gördüm. 8. haftanin sonu yani 26 sında kalp atısina gidecegiz. aslinda şuanda 7. haftadayim ama doktorum bebegide net gormus oluruz surekli ultrasona gerek yok dedi. tabi ben catlayacagim :) ultrason goruntusu 5+3 ekte

Eklentiler

• Screenshot_20170511-230644.png
    Screenshot_20170511-230644.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 40
5+3 te kese ve yolk kesesini gördüm. 8. haftanin sonu yani 26 sında kalp atısina gidecegiz. aslinda şuanda 7. haftadayim ama doktorum bebegide net gormus oluruz surekli ultrasona gerek yok dedi. tabi ben catlayacagim :) ultrason goruntusu 5+3 ekte
Oyyy masallah sizinki baya buyuk :)) savretmek gercekten cok zor. Randevu tarihimiz ayni insaallah 26 sinda hayirli sonuc aliriz :)

Biz 4+6 da gördük keseyi, göremeyebiliriz demişti doktor ama yine de gördük.. Umarım siz de görebilirsiniz

Benim 5+1 de keseyi karindan gordu doktorum ama degerim 1500 un ustundeydi sanirim tahlil yapmadim ama doktor 1500 un ustunde kese gorunur demisti. Kalp atisi fln yok ama bebek de gorunmedi 7. Haftada cagirdi kalp atisi icin

çok teşekkürler kızlar :) yarın ola hayrola buraya da yazarım durumumu :)

Maşallah hayırlı olsun Can'ım

Kızlar benim gebeliğim bugün netleşti değerim 35 çıktı. yarın regl günüm. Doktordan ne zaman a randevu alayım? Muhtemelen henüz 3 haftalığız.
benim ilk testim 27 idi. 6 gün sonra 838 oldu. bebegin saglikli oldugunu ögrenmenin ilk yontemi 2 kan testi arasinda ki duzenli artiş. bir test daha yaptırabilirsin, toplam 10 gün sonra keseyi görürsünüz insallah :*

kızlar adetime iki gun var evde test yaptigimda ikinci cizgi silik cikti kan verdim 10.68 degerim yorumlarmisiniz rica etsem
10,68 hamilesin demek canım, bir kac gun sonra bir kan testi daha yaptirisan iki test arasindaki artiş bebegin saglikli olup olmadigini gosterir. beta hcg ye baktirirken progestorona da baktirmani tavsiye ederim. progestoron da dusuk tehlikesi olup olmadigini gosterir

Back