2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Topuklu falan yorma kendini bende spor ayakkabı alacağım bugün babet tarzı giydim pazara gittim çok yordu beni

bilmiyorum canim.haftaya bugun gel.kalp atimini duyalum dedi. bende sali degilde cuma gideyim diyorum.
Kızlar yaa dr 15 gün önce gittiğim de iki hafta sonra gel bakalım gebelik devam ediyor mu dedi. Bugün yine 15 gün sonra gel bakalım gebelik devam ediyor mu dedi. Ya etmemesi için bir engel mı var neden bu şekilde konuşuyor ki

Merhaba kizlar, 24 yasinda hamileyim ve bilgisayar muhendisiyim.Bebegimin ilk 4 ayini veriler ile gosteren bir yazilim yazdim bakip yorumlarsaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Darısı başımıza. Amin.

Kızlar mrb ben dün bebeğimin kesesini gördüm elhamdülillah doktor çok minik ama yukarılarda güzel bir yere yerleşmiş dedi genel tetkik için kan tahlili istedi tiroid hormonum yüksek çıkmış ilaç yazdı düzenli kullan dedi bi sknti olur mu dedim düşük olur düzenli icmezsen dedi böyle bi durumla karsilasaniniz var mı içimi rahatlatacak bi şeyler söyleyin banaa

Genelde Doğumdan sonra bırakıyorlar ilacı, korkma bi çok gebelikte olan bişey. Düzenli olarak kullan için rahat bi şekilde ilacını.

kimse cevap yazmamııışş

hanımlar yarın sabah tam 5 haftalık gebelik bittiğinde 6. haftanın ilk gününde doktora muayene olucam. yarın beta değerim 1300 lerde olacak. keseyi görür müyüm? kalp atışını duyma ihtimalim var mı??

Her başlayan gebeliğin ilk üç ayda kendi kendine sonlanma durumu var ya bana da öyle dedi. Canını sıkma o doğal süreçten bahsetmiş sadece

Kalp atışı için bence erken ama keseyi görürsünüz diye düşünüyorum

Her başlayan gebeliğin ilk üç ayda kendi kendine sonlanma durumu var ya bana da öyle dedi. Canını sıkma o doğal süreçten bahsetmiş sadece

bana bile gebelik kac hafta diye sorunca bebegi gormeden birsey diyemem dedi.

Ondan demiştir dimi. Sağolun kızlar ya iyiki varsınız

Vaginal 1500 enaz karındsn ise 6000lerde kese görüleniliyor biraz daha bekleyip gidin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…