- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
benimki de bata gore 5+2 cikiyo 7 milim dedi.Keseyi gördük bugün kızlar 5 hafta beş günlük 11 mm dedi iki hafta sonra cagirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de bata gore 5+2 cikiyo 7 milim dedi.Keseyi gördük bugün kızlar 5 hafta beş günlük 11 mm dedi iki hafta sonra cagirdi
Canım yalnız değilsin. Aynı şeyler bende var. Yatıyorum kalkmıyorum resmen. Geçen eşim bi espri yaptı. Gülmem gerekirken ağlamaya başladım. Canım eşim kıyamam şoka girdi adam. Benim de bi ayağım lavaboda. Mesken edindim resmen ya.Kızlar herkese slmlar. Bir kaç gündür giremiyorum topiğe . Sebebi ise kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum. Hep ama hepp uyumak istiyorum. Sanki birisi bana uyku ilacı veriyor Birde sürekli tuvalet ihtiyacım var. Benim gibi olanlar var mı ki acaba. Yoksa ben bu hamileliği mazeret edip mi miskinleştim. Haaa bi de komedi filminde bile ağlayacak bir sahne bulur mu insan
Bidahakine inşallah kalp atışını duyarız inşallah yeri gayet iyi dedi doğal tavuk mevsimsiz meyve yeme bol bol protein et süt kefir yogurt iki hafta cinsellik yok dedi benim insilunum direncim var yürüyüş yapmam gerekiyor dedim yirmi dakikadan fazla yapma dedi birde dün sağ tarafında ağrım oldu bebiş sagimdabenimki de bata gore 5+2 cikiyo 7 milim dedi.
bana beslenme konusunda birsey demedi. ama protein agirlikli besleniyorum sebze meyve. yumurtadan tiksindim. yiyemiyorum. ben degil.ogluma bile yediremiyorum. iliskiyi sormadim o da birsey demedi. ama kalp.atimini duyana kadar uzak durmak mantikli.rahim duvarin gayet iyi dedi. progestana gerek yok herhalde. kanamam falan olmadi bunda.ay brn surekli ayaktayim canim. bugun birde topuklu giyinmiştimBidahakine inşallah kalp atışını duyarız inşallah yeri gayet iyi dedi doğal tavuk mevsimsiz meyve yeme bol bol protein et süt kefir yogurt iki hafta cinsellik yok dedi benim insilunum direncim var yürüyüş yapmam gerekiyor dedim yirmi dakikadan fazla yapma dedi birde dün sağ tarafında ağrım oldu bebiş sagimda
benimkide ben sormadan der. kac haftalik gorunuyo diye sordum sadece onu simdi diyemem dedi bebegi gormeden deyinceBende bugün dr a gittim. 6+5 olmuşuz. Kalp atışını duydum. Ama mmsini ölçemedi. Alttan bakmam lazım dedi. E bak o zaman demek isterdiisterdim ama gerek olmadıkça soru sormuyorum dr a. Çünkü çok agresif. Ne sorsam gereksiz buluyo. Ne diyosun anlamıyorum boş boş konuşma der gibi bakıyo suratıma adam yaa
Hadi inşallah bebişleri sağlıkla görürüz:) ne Zaman gidicen doktorabakalim bebegi gormeden birsey diyemem dedi.
haftaya sali gel dedi ama sali gitmem cumaya cekerim randevuyu.Hadi inşallah bebişleri sağlıkla görürüz:) ne Zaman gidicen doktora
O kadar erken kalp atışını duyabilir mi kihaftaya sali gel dedi ama sali gitmem cumaya cekerim randevuyu.
Ben başka bir dr istiyorum. Devlet hastanesinde devam edicem sadece doğuma ozele gidicem. Ama bulamıyorum ki şöyle insan evladı bir drbenimkide ben sormadan der. kac haftalik gorunuyo diye sordum sadece onu simdi diyemem dedi bebegi gormeden deyince
bilmiyorum canim.haftaya bugun gel.kalp atimini duyalum dedi. bende sali degilde cuma gideyim diyorum.O kadar erken kalp atışını duyabilir mi ki
devlet benim eve cok ters yonde canim. evin yakininda ozel.hastane var. doktorumda iyi. cok şükür onda devam ederiz insallah.Ben başka bir dr istiyorum. Devlet hastanesinde devam edicem sadece doğuma ozele gidicem. Ama bulamıyorum ki şöyle insan evladı bir dr
Eğer duyulursa Haftaya bende gideyim ya çok merak ediyorum :)bilmiyorum canim.haftaya bugun gel.kalp atimini duyalum dedi. bende sali degilde cuma gideyim diyorum.
bilmiyorum canim bugun kese 7 milim cikti. haftaya duyariz dedi.Eğer duyulursa Haftaya bende gideyim ya çok merak ediyorum :)
Benim de kese öyle çıktı. Haftaya gitmeyi Bi deneyeyim belki duyarımbilmiyorum canim bugun kese 7 milim cikti. haftaya duyariz dedi.
Hadi gozun.aydin olabilir neden.olmasin.dra gidince yazBenim sat a göre 4 haftalık hamileyim, bhcg değerim 1200 lerde çıkmış, yüksek mi sizce? Ay inşallah ikizdir, çok isteriz Allahım nasip etsin inşallah :)
Gec dollenme.olabilirbeta hcg 27 çıktı, çok düşük değilmi ?
Hadi insallahhhBugun muayene oldum beta hcg dusuk diye stres yaptim artis onemli dedi doktor yarin kan tahlili vercem tekrar ultrasonda rahim kalinlasmis hersey normal gorunuyor dedi ins artis olur beta hcgde