• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benim gebeliğim bugün netleşti değerim 35 çıktı. yarın regl günüm. Doktordan ne zaman a randevu alayım? Muhtemelen henüz 3 haftalığız.

yarın bat tarihim bhcg 35 çıktı 3 haftalık sanırım dr a ne zaman gideyim?

Kızlar benim gebeliğim bugün netleşti değerim 35 çıktı. yarın regl günüm. Doktordan ne zaman a randevu alayım? Muhtemelen henüz 3 haftalığız.
Gittiğinde keseyi görmek istiyorsan iki gafta sonraya al kan tahlili yaptırmak istiyorsan adetin geçince gidebilirsin

bat 2 gün önceydi, gecen carsamba cok sılık gormustum cumartesı bıraz daha nettı cızgı dün kan verdim 27 cıktı
Geç döllenme olabilir. Çok düşük değil sıkma canını, 2 gün sonra tekrarla bakalım. değerlere bakarsan hiç biri tutumuyor. 3 haftada 700-800 görenler olduğu gibi 5-10 görenlerde var. o yüzden olumsuz düşünme

Benim sat a göre 4 haftalık hamileyim, bhcg değerim 1200 lerde çıkmış, yüksek mi sizce? Ay inşallah ikizdir, çok isteriz Allahım nasip etsin inşallah :)

Geç döllenme olabilir. Çok düşük değil sıkma canını, 2 gün sonra tekrarla bakalım. değerlere bakarsan hiç biri tutumuyor. 3 haftada 700-800 görenler olduğu gibi 5-10 görenlerde var. o yüzden olumsuz düşünme

ne bılıyım testte nasıl cıktı o kadar kucuk deger :/

10 gun sonra kesen görünür canim. ama kanaman falan olur dr ile isbirligi icinde ol

Kızlar herkese slmlar. Bir kaç gündür giremiyorum topiğe . Sebebi ise kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum. Hep ama hepp uyumak istiyorum. Sanki birisi bana uyku ilacı veriyor:işsiz: Birde sürekli tuvalet ihtiyacım var. Benim gibi olanlar var mı ki acaba. Yoksa ben bu hamileliği mazeret edip mi miskinleştim. Haaa bi de komedi filminde bile ağlayacak bir sahne bulur mu insan:oha:

Kızlar herkese slmlar. Bir kaç gündür giremiyorum topiğe . Sebebi ise kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum. Hep ama hepp uyumak istiyorum. Sanki birisi bana uyku ilacı veriyor:işsiz: Birde sürekli tuvalet ihtiyacım var. Benim gibi olanlar var mı ki acaba. Yoksa ben bu hamileliği mazeret edip mi miskinleştim. Haaa bi de komedi filminde bile ağlayacak bir sahne bulur mu insan:oha:
uykum kacti benim. daha var uyku zamanina benim. tuvalet gece cok cikiyorum gunduz o kadar yok.aglama bende de var...

Back