Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk hamileliğimde 27 çıkmıştı bat ne zamndı?beta hcg 27 çıktı, çok düşük değilmi ?
Gittiğinde keseyi görmek istiyorsan iki gafta sonraya al kan tahlili yaptırmak istiyorsan adetin geçince gidebilirsinKızlar benim gebeliğim bugün netleşti değerim 35 çıktı. yarın regl günüm. Doktordan ne zaman a randevu alayım? Muhtemelen henüz 3 haftalığız.
teşekkürlerGittiğinde keseyi görmek istiyorsan iki gafta sonraya al kan tahlili yaptırmak istiyorsan adetin geçince gidebilirsin
Benim ilk hamileliğimde 27 çıkmıştı bat ne zamndı?
Geç döllenme olabilir. Çok düşük değil sıkma canını, 2 gün sonra tekrarla bakalım. değerlere bakarsan hiç biri tutumuyor. 3 haftada 700-800 görenler olduğu gibi 5-10 görenlerde var. o yüzden olumsuz düşünmebat 2 gün önceydi, gecen carsamba cok sılık gormustum cumartesı bıraz daha nettı cızgı dün kan verdim 27 cıktı
Hosgeldin canim
Geç döllenme olabilir. Çok düşük değil sıkma canını, 2 gün sonra tekrarla bakalım. değerlere bakarsan hiç biri tutumuyor. 3 haftada 700-800 görenler olduğu gibi 5-10 görenlerde var. o yüzden olumsuz düşünme
testler 10 un üzerini gösteriyor sanırım. ve çok küçük değil değerin standartın içindene bılıyım testte nasıl cıktı o kadar kucuk deger :/
benimki bugun 7 mm cikti. ama kac haftalik bilmiomKeseyi gorenler kac mm keseleriniz kalp icin randevunuz ne zmn :) ben 5+1 de gittim 5 mm
bakalim bebegi gormeden birsey diyemem dedi.Sağol Can'ım ay kalp atışını da duyalım bi rahatlarız inşallah:) ben sormadan o söyledi herşeyi ama senin de haftan benle aynıdır
10 gun sonra kesen görünür canim. ama kanaman falan olur dr ile isbirligi icinde olKızlar benim gebeliğim bugün netleşti değerim 35 çıktı. yarın regl günüm. Doktordan ne zaman a randevu alayım? Muhtemelen henüz 3 haftalığız.
tamam sağol canım10 gun sonra kesen görünür canim. ama kanaman falan olur dr ile isbirligi icinde ol
beta hcg 27 çıktı, çok düşük değilmi ?
uykum kacti benim. daha var uyku zamanina benim. tuvalet gece cok cikiyorum gunduz o kadar yok.aglama bende de var...Kızlar herkese slmlar. Bir kaç gündür giremiyorum topiğe . Sebebi ise kendimi tükenmişlik sendromuna girmiş gibi hissediyorum. Hep ama hepp uyumak istiyorum. Sanki birisi bana uyku ilacı veriyor Birde sürekli tuvalet ihtiyacım var. Benim gibi olanlar var mı ki acaba. Yoksa ben bu hamileliği mazeret edip mi miskinleştim. Haaa bi de komedi filminde bile ağlayacak bir sahne bulur mu insan