2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım yalnız değilsin. Aynı şeyler bende var. Yatıyorum kalkmıyorum resmen. Geçen eşim bi espri yaptı. Gülmem gerekirken ağlamaya başladım. Canım eşim kıyamam şoka girdi adam. Benim de bi ayağım lavaboda. Mesken edindim resmen ya.

Bende bugün dr a gittim. 6+5 olmuşuz. Kalp atışını duydum. Ama mmsini ölçemedi. Alttan bakmam lazım dedi. E bak o zaman demek isterdiisterdim ama gerek olmadıkça soru sormuyorum dr a. Çünkü çok agresif. Ne sorsam gereksiz buluyo. Ne diyosun anlamıyorum boş boş konuşma der gibi bakıyo suratıma adam yaa

benimki de bata gore 5+2 cikiyo 7 milim dedi.
Bidahakine inşallah kalp atışını duyarız inşallah yeri gayet iyi dedi doğal tavuk mevsimsiz meyve yeme bol bol protein et süt kefir yogurt iki hafta cinsellik yok dedi benim insilunum direncim var yürüyüş yapmam gerekiyor dedim yirmi dakikadan fazla yapma dedi birde dün sağ tarafında ağrım oldu bebiş sagimda

bana beslenme konusunda birsey demedi. ama protein agirlikli besleniyorum sebze meyve. yumurtadan tiksindim. yiyemiyorum. ben degil.ogluma bile yediremiyorum. iliskiyi sormadim o da birsey demedi. ama kalp.atimini duyana kadar uzak durmak mantikli.rahim duvarin gayet iyi dedi. progestana gerek yok herhalde. kanamam falan olmadi bunda.ay brn surekli ayaktayim canim. bugun birde topuklu giyinmiştim

benimkide ben sormadan der. kac haftalik gorunuyo diye sordum sadece onu simdi diyemem dedi bebegi gormeden deyince

Merhaba arkadaşlar,
Yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum,sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza
Allahım bebek müjdesi bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin
Bana gelince bugün ikinci kontrol için doktora gittiğimde hiç aklımda yoktu daha erken diye düşünürken bebeğimin ultrasonda kalp atışlarını duydum şaşkınım, mutluyum
Dileğim sizler de biran önce bu güzel sesle buluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…