Canım su gibi olan akıntı dediğine dahil mi?
Beyazımsı akıntı normal canım korkmayın. Pembemsi ve kahverengi akıntılar, akıntıya bağlı lekelenmeler, ve tabi kanama.. Düşük ağrısı akıntıdan sonra başlarmış. Ama her akıntı düşük habercisi olacak diye bir şey yok. Bazen normal bir akıntı oluyormuş.Canım akıntıdan kastın ne bildiğimiz akıntı mı sarı beyaz yoksa kahverengi yada pembe leke mi? Benim de agrilarim oluyor geceleri özellikle. Ama normal sarı beyaz akıntı sürekli var korktum bak şimdi
İlk günler morarıyor ben 2 haftadır yapıyorum alıştı artık bünye morluk olmuyor bir de elinizle sıkıca tutun vuracağınız yeri vurana kadar da bırakmayın ozaman morluk olmuyor şuan sadece minik biz iz kalıyor okadar göbekten yapıyorum bende.Canım bende yapıyorum bugun keseyi gördük iğne yerleri morarıyor hep
Canım o toxoplazma testi sonucuna göre karar verilen birşey. Herkes için geçerli değil senin bağışıklığın olmadığı için dr un öyle soylemistir.Dr bana özellikle dedi kızlar çiğ ete dokunmak yasak sakatat yemek yasak diye yemiyorum zaten ama dokunmıcam da toksoplazma gibi birşeyden bahsetti bulaşıyormuş sizde dikkat edin eldivensiz ellemeyin.
Benim bir arkadaşınki de öyleydi. Doktor çok korkutmuştu bhcg düşük, dış gebelik vs diye. Şimdi 5 aylık hamile. Hemen korkutma kendini. Allah büyük. Az derin nefes al. Dualarım seninleBhcg değerim yeteri kadar yükselmemiş maalesef kızlar doktorun dediği aralıkta değil
Canım hayırlısı olsun hakkında. Dua edelim bebisin inş kalır seninleBhcg değerim yeteri kadar yükselmemiş maalesef kızlar doktorun dediği aralıkta değil
Ağrın var mı peki canımm. Herhangi bir iğne ilaç kullanıyormusun cleaxena coraspine yada progestan proluton falanŞimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya
Canım bu betahcg herkes de değişiklik gosyeriyo kiminde olması gerekenden az artıyo kiminde çok fazla artıyo eğer en son ölçülenden fazla çıktıysa stres yapmamaya çalış keseyi görürsün inşallah bidahaki gittiğindeBhcg değerim yeteri kadar yükselmemiş maalesef kızlar doktorun dediği aralıkta değil
kizlar dun doktora gittim cok sukur 6+4 te kalp atisini duydum bebegimizin. kan tahlilleri. yapildi. 3 hafta sonra kontrole cagirdi
cok tesekkurler canim benimm.senin haftan günün kaçGözün aydın canım
hic bozma moralini canim gözün aydin inaniyorum bir daha gittiginde duyarsin. ne zaman diger kontrolKızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Canım erken zaten moralini bozma hiç. Benimde 6. Haftadan sonra duyulmuştu haftaya duyarsın inşKızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
cok tesekkurler canim benimm.senin haftan günün kaç
Serbest t3 2.7 serbest t4 1.13 tsh 2.50 geçen ayki sonuçlara göre değişim olmuş hep değerlerde gebelik ile alakalı olabilirmi bilmiyorum canımendokrinci telefonunu verdi bana ben whatsptan yazdım canım bakalım ne dicek senn sonclar nasıldı
Bende öyle yapıyorum canım bazen rahat bazen iğneyi batırmakta zorluk çekiyorum ama morarıyor daha 9. İğnemi yaptım rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın kucağımıza alalım acıya razıyımİlk günler morarıyor ben 2 haftadır yapıyorum alıştı artık bünye morluk olmuyor bir de elinizle sıkıca tutun vuracağınız yeri vurana kadar da bırakmayın ozaman morluk olmuyor şuan sadece minik biz iz kalıyor okadar göbekten yapıyorum bende.