2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Canım su gibi olan akıntı dediğine dahil mi?

Canım akıntıdan kastın ne bildiğimiz akıntı mı sarı beyaz yoksa kahverengi yada pembe leke mi? Benim de agrilarim oluyor geceleri özellikle. Ama normal sarı beyaz akıntı sürekli var korktum bak şimdi
Beyazımsı akıntı normal canım korkmayın. Pembemsi ve kahverengi akıntılar, akıntıya bağlı lekelenmeler, ve tabi kanama.. Düşük ağrısı akıntıdan sonra başlarmış. Ama her akıntı düşük habercisi olacak diye bir şey yok. Bazen normal bir akıntı oluyormuş.
Biz yine de tedbir amaçlı, pembe kahve ve kırmızı gördüğümüz an doktora gitmemiz gerektiğini bilelim. Allah göstermesin tabi

Canım bende yapıyorum bugun keseyi gördük iğne yerleri morarıyor hep
İlk günler morarıyor ben 2 haftadır yapıyorum alıştı artık bünye morluk olmuyor bir de elinizle sıkıca tutun vuracağınız yeri vurana kadar da bırakmayın ozaman morluk olmuyor şuan sadece minik biz iz kalıyor okadar göbekten yapıyorum bende.

Dr bana özellikle dedi kızlar çiğ ete dokunmak yasak sakatat yemek yasak diye yemiyorum zaten ama dokunmıcam da toksoplazma gibi birşeyden bahsetti bulaşıyormuş sizde dikkat edin eldivensiz ellemeyin.
Canım o toxoplazma testi sonucuna göre karar verilen birşey. Herkes için geçerli değil senin bağışıklığın olmadığı için dr un öyle soylemistir.

Bhcg değerim yeteri kadar yükselmemiş maalesef kızlar doktorun dediği aralıkta değil
Benim bir arkadaşınki de öyleydi. Doktor çok korkutmuştu bhcg düşük, dış gebelik vs diye. Şimdi 5 aylık hamile. Hemen korkutma kendini. Allah büyük. Az derin nefes al. Dualarım seninle

Bhcg değerim yeteri kadar yükselmemiş maalesef kızlar doktorun dediği aralıkta değil
Canım bu betahcg herkes de değişiklik gosyeriyo kiminde olması gerekenden az artıyo kiminde çok fazla artıyo eğer en son ölçülenden fazla çıktıysa stres yapmamaya çalış keseyi görürsün inşallah bidahaki gittiğinde

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
hic bozma moralini canim gözün aydin inaniyorum bir daha gittiginde duyarsin. ne zaman diger kontrol

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Canım erken zaten moralini bozma hiç. Benimde 6. Haftadan sonra duyulmuştu haftaya duyarsın inş

cok tesekkurler canim benimm.senin haftan günün kaç

Ben daha kadın doğuma çıkmadım.aile hekiminden kan verdim tahlil için geç döllenme olmuş olabilir benim sat 20 temmuz 21 ağustosta kan verdim beta 96
3 gün sonra 479 çıktı. Eylül'ün 7 sine randevu aldım.acil bir durum olmadıkça gitmeyeceğim zaten gitsem de kese gözükmez daha. Sat a göre 5 +2

@wendigo herşey güzel olacak sakın aksini düşünme.rabbim hepimiz için hayırlısını versin.bende düşük tehlikesi atlatmıştım.nasil korktuğunu anlatamam.inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz

Bende öyle yapıyorum canım bazen rahat bazen iğneyi batırmakta zorluk çekiyorum ama morarıyor daha 9. İğnemi yaptım rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın kucağımıza alalım acıya razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…