2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
canım sana bişeu sorcam, dun ben doktora sordum bayramda lekelnmem falan olursa sıze ulasamazsam naapaym dıye baya tecrubesızım progestan alırsın dedı, progestan tke tip bir ilaç mı
Canım benimki tüp bebek yöntemi ile oldu doktorum günde 3 defa vajinadan progesteron yapmamı istiyor ben de şükür kanama ve lekelenme yok .Progesteron un hem iğne hali hem de vajinadan kullanılanı var .Kanama olunca önce iğne vuruyorlar

Benim bir arkadaşınki de öyleydi. Doktor çok korkutmuştu bhcg düşük, dış gebelik vs diye. Şimdi 5 aylık hamile. Hemen korkutma kendini. Allah büyük. Az derin nefes al. Dualarım seninle

Teşekkür ederim, inşallah bizim de öyle olur.

Canım hayırlısı olsun hakkında. Dua edelim bebisin inş kalır seninle:KK43:

Amin inşallah, sağlıklıysa kalsın bizimle.

wendy wendy cnm yetrince yukselmemismu yani kac cikti.kac olmaliydi
Pazartesi; 77

Çarşamba; 277

Cumartesi; 341

İlk günler iyiydi ama şimdi en az 550-1100 arası olması gerekliydi, Pazartesi bi daha kan vericem ama doktorum pek umutlu değil, 3. Doktor olarak asıl doktoruma mesaj attım bakalım, döner birazdan büyük ihtimalle :KK43:

wendy wendy bir de canım başka dr a da görün mutlaka hemen moralini bozma.
Hayırlısı canım, sağlıklıysa kalsın bizimle ne diyim :KK43:

Ağrın var mı peki canımm. Herhangi bir iğne ilaç kullanıyormusun cleaxena coraspine yada progestan proluton falan
Kullanmıyorum canım, doktorum kullanma progestanı falan dedi.

Canım bu betahcg herkes de değişiklik gosyeriyo kiminde olması gerekenden az artıyo kiminde çok fazla artıyo eğer en son ölçülenden fazla çıktıysa stres yapmamaya çalış keseyi görürsün inşallah bidahaki gittiğinde

Son ölçülenden fazla ama umudum yok pek.

wendy wendy canim nolmus boyle :KK43: Rabbim yardimcin olsun

Amin canım. Hakkımızda hayırlısı.

arkadaşlar merhaba ; çarşamba günü dr a gittim kalp atışını duymak için ancak duyulmadı o zaman 6hafta 3 günlük dedi dr pazartesi gideceğim dr a tekrar sizce duyulurmu ? 7 hafta 1 günlük oluyor o zaman vajinal bakmıyorlar karından bakıyorlar sizce duyulur mu ? çarşamba günü bebek oluşmuş bir sıkıntı yok dedi dr endişeliyim biraz :KK43:

Teşekkür ederim, inşallah bizim de öyle olur.

Amin inşallah, sağlıklıysa kalsın bizimle.

Pazartesi; 77

Çarşamba; 277

Cumartesi; 341

İlk günler iyiydi ama şimdi en az 550-1100 arası olması gerekliydi, Pazartesi bi daha kan vericem ama doktorum pek umutlu değil, 3. Doktor olarak asıl doktoruma mesaj attım bakalım, döner birazdan büyük ihtimalle :KK43:

Hayırlısı canım, sağlıklıysa kalsın bizimle ne diyim :KK43:

Kullanmıyorum canım, doktorum kullanma progestanı falan dedi.

Son ölçülenden fazla ama umudum yok pek.

Amin canım. Hakkımızda hayırlısı.
Ölçümlere takılma banada kimyasal yada dış gebelik dediler şükür kesemizi 5+0 da gördük.ölçümler kişiden kişiye değişirmiş son adet tarihin ney ?ben ölçümleri Yazım 75 iki gün sonra 158 üç gün sonra 572 4 gün sonra 1196 iki gün sonra 1649 anlayacağın ikiye katlamadı yavaş arttı .ama çok şükür Hamdolsun keseyi gördük darısı inşaallah kalp atışına.onun için takılma ultrasonla alttan baktımı

arkadaşlar merhaba ; çarşamba günü dr a gittim kalp atışını duymak için ancak duyulmadı o zaman 6hafta 3 günlük dedi dr pazartesi gideceğim dr a tekrar sizce duyulurmu ? 7 hafta 1 günlük oluyor o zaman vajinal bakmıyorlar karından bakıyorlar sizce duyulur mu ? çarşamba günü bebek oluşmuş bir sıkıntı yok dedi dr endişeliyim biraz :KK43:
Canım karından 6+3 te duyulmaya biliyor ama 7+1 de benimde randevum var

Ölçümlere takılma banada kimyasal yada dış gebelik dediler şükür kesemizi 5+0 da gördük.ölçümler kişiden kişiye değişirmiş son adet tarihin ney ?ben ölçümleri Yazım 75 iki gün sonra 158 üç gün sonra 572 4 gün sonra 1196 iki gün sonra 1649 anlayacağın ikiye katlamadı yavaş arttı .ama çok şükür Hamdolsun keseyi gördük darısı inşaallah kalp atışına.onun için takılma ultrasonla alttan baktımı

Yok canım hiç bakmadı 3 doktorum da. Değer henüz çok yükselmediği için göremeyiz 3000'in altında dedi.

Pazartesi kan vericem yine bakalım, sonradan düzene girip sağlıklı bebişlerini kucağına alanlar var. Ama ben kötü sona hazırladım sanırım kendimi.

Yok canım hiç bakmadı 3 doktorum da. Değer henüz çok yükselmediği için göremeyiz 3000'in altında dedi.

Pazartesi kan vericem yine bakalım, sonradan düzene girip sağlıklı bebişlerini kucağına alanlar var. Ama ben kötü sona hazırladım sanırım kendimi.
Canım lütfen böyle düşünme Rabbimden başka kimse ne olacağını bilemez. Bol bol dua et imkanın varsa namaz kıl . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin insAllah. Benimde dualarimdasin.

Canım lütfen böyle düşünme Rabbimden başka kimse ne olacağını bilemez. Bol bol dua et imkanın varsa namaz kıl . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin insAllah. Benimde dualarimdasin.

Amin canım, teşekkür ederim. Pazartesi'ye kadar beklicez ve sonucu görücez bakalım.

X