2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Yok canım şu anlık değil 6+5 te yani dün hala tek kese tek bebekti diğer hamileliklerime bakıyorum 5+... larda 3000 lerde bunda çok katliyo neden anlamadım ama hayırlısı hakkımızda

Tek kesede çift kalp atışı duyarsın belki belli olmuyo ki o hemen.

Hayırlısı olsun canım.

hapta kullenıyomusun canım

Insallah tektir cnm. Yqni bizim gibiler icin tek bebek.bile.mucize oluyor biliyorsun
Aynen canım herkes ikiz olduğuna sevinir ben korkuyorum ikiz olursa diye 20 haftalık bebeğin ağırlığı ne kadar onu tasiyamıyo rahim ikizde çok daha zor olur doktorun böyle dedi gibi duyan herkes seviniyor ama ben malesef korkudan baska bisey hissedemiyorum

wendy kendi derdime düştüm... inşallah sorun çıkmazda pazartesi olumlu sonuçlar alırsın arkadaşım Allah bu yolda boş koymasın

Hakkında hayirlisi olsun cnm. Olsa bile.uzulme belki dikis ikisinide tutar:)

Kizlar daha 3 gun once karnim dumduz yazmistim. 3 gunde resmen gobegim cikti. Hamile gobegi gibi degil ama kilo almis gibi.. Bulantimda arada az oluyor. Acikiyorum fecii yiyoruum.. Sizde istah ve gobek durumu nasil

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Canım içi dolu değilmi kesenin.biri küçükse onunki duyulmadıysa sıkıntı olmaz.benim keseye gittiğimizde birinin içi küçük birdaha büyüktü inşallah sıkıntı olmaz.seni erken bile çağırmış benimki tam 7. Haftada çağırdı.6+4 yada 5 te gidecegim inşallah bende duyarım yavrularımın ikiside benimledir inşallah. Duadan başka dileğimiz yok

Kizlar daha 3 gun once karnim dumduz yazmistim. 3 gunde resmen gobegim cikti. Hamile gobegi gibi degil ama kilo almis gibi.. Bulantimda arada az oluyor. Acikiyorum fecii yiyoruum.. Sizde istah ve gobek durumu nasil
benimde alt karın bölgem şişti ama dediğin gibi göbek gibi duruyor :) benim çok gaz problemim oluyor ya gazdan şişiyor karnım

Benim göbek deliğimin hemen altında yumurta gibi bi şişlik var canım ama yiyemiyorum bisey sadece sabah kalkınca safra çıkartıp rahatliyorum kahvaltı yapıyorum sonrasında kraker leblebi naneli şeker beslenmem doktor da zorlama kendini dedi hiç zorlamıyorum

Ah canım ah ah hiç sorma bende çok yiyorum ya.ve karnım şişti cidden ama ilk hamilelikte geç çıkar 2-3 hamilelikte erken çıkar Göbek ama bu Kadar'da erken değildir herhalde.benimde Göbek Büyüdü 3-4 haftaya herkes anlar hamile olduğumu.daha kayınvalidem in bile haberi yok annem ve abim biliyor bide yakın arkadaşım biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…