- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
canım doktorunla bir görüş benceKızlar aramızda beta hcg çok katlayınca noluyo bilen var mı? Mesela 4+1 285 4+3 1590 5+2 16540
Yok canım şu anlık değil 6+5 te yani dün hala tek kese tek bebekti diğer hamileliklerime bakıyorum 5+... larda 3000 lerde bunda çok katliyo neden anlamadım ama hayırlısı hakkımızda
İkız ister miyim bilmiyorum canım bende rahim ağzı yetmezliği var tek bebek tasiyamadim 2 kere ikiz daha riskli olur ama her şeyin hayırlısı Rabbim ol derse olurTek kesede çift kalp atışı duyarsın belki belli olmuyo ki o hemen.
Hayırlısı olsun canım.
Aynen öyle canım.İkız ister miyim bilmiyorum canım bende rahim ağzı yetmezliği var tek bebek tasiyamadim 2 kere ikiz daha riskli olur ama her şeyin hayırlısı Rabbim ol derse olur
Görüştüm canım doktor biz bunu çoğul gebeliklerde görüyoruz dedi ama her gittiğimde kesenin her tarafına bakıyo 1 tane 9-10. Haftada belki süpriz olur şu anlık tek kese tek bebekCanım
canım doktorunla bir görüş bence
Insallah tektir cnm. Yqni bizim gibiler icin tek bebek.bile.mucize oluyor biliyorsunGörüştüm canım doktor biz bunu çoğul gebeliklerde görüyoruz dedi ama her gittiğimde kesenin her tarafına bakıyo 1 tane 9-10. Haftada belki süpriz olur şu anlık tek kese tek bebek
Canım bende pıhtılaşma var geçen sene ekim ayında 35. Haftada bebeğimin kalbi durdu ondan sonra genetik testleri tiroid pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum rabbbim nasip eder inşallah kucağımıza almayı
Aynen canım herkes ikiz olduğuna sevinir ben korkuyorum ikiz olursa diye 20 haftalık bebeğin ağırlığı ne kadar onu tasiyamıyo rahim ikizde çok daha zor olur doktorun böyle dedi gibi duyan herkes seviniyor ama ben malesef korkudan baska bisey hissedemiyorumInsallah tektir cnm. Yqni bizim gibiler icin tek bebek.bile.mucize oluyor biliyorsun
Canım iğne +aspirin progestan folikasit bide tiroid ilacım var günlük şimdilik bunları kullanıyom canımhapta kullenıyomusun canım
aspirin corespin mi cnm sende hangi genlerde sorun vardı.Canım iğne +aspirin progestan folikasit bide tiroid ilacım var günlük şimdilik bunları kullanıyom canım
Hakkında hayirlisi olsun cnm. Olsa bile.uzulme belki dikis ikisinide tutar:)Aynen canım herkes ikiz olduğuna sevinir ben korkuyorum ikiz olursa diye 20 haftalık bebeğin ağırlığı ne kadar onu tasiyamıyo rahim ikizde çok daha zor olur doktorun böyle dedi gibi duyan herkes seviniyor ama ben malesef korkudan baska bisey hissedemiyorum
Bebe aspirini canım benim 4 genimde 1 tanesi homozigot 3 ü taşıyıcıaspirin corespin mi cnm sende hangi genlerde sorun vardı.
O korku bende de varsenin ne zaman canım randevun ? vajinal bakılmasını bende istemiyorum açıkcası ama geriliyorum ne bileyim
Canım içi dolu değilmi kesenin.biri küçükse onunki duyulmadıysa sıkıntı olmaz.benim keseye gittiğimizde birinin içi küçük birdaha büyüktü inşallah sıkıntı olmaz.seni erken bile çağırmış benimki tam 7. Haftada çağırdı.6+4 yada 5 te gidecegim inşallah bende duyarım yavrularımın ikiside benimledir inşallah. Duadan başka dileğimiz yokKızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
benimde alt karın bölgem şişti ama dediğin gibi göbek gibi duruyor :) benim çok gaz problemim oluyor ya gazdan şişiyor karnımKizlar daha 3 gun once karnim dumduz yazmistim. 3 gunde resmen gobegim cikti. Hamile gobegi gibi degil ama kilo almis gibi.. Bulantimda arada az oluyor. Acikiyorum fecii yiyoruum.. Sizde istah ve gobek durumu nasil
Künfeyekün... Rabbim ol derse tek bebeği tasiyamayan rahim ikizi taşır belki ümitsizliğe kapılmam inşallah canım tabi şu an için tek bebiş var Allah ona ömür versin sağlık versinHakkında hayirlisi olsun cnm. Olsa bile.uzulme belki dikis ikisinide tutar:)
Benim göbek deliğimin hemen altında yumurta gibi bi şişlik var canım ama yiyemiyorum bisey sadece sabah kalkınca safra çıkartıp rahatliyorum kahvaltı yapıyorum sonrasında kraker leblebi naneli şeker beslenmem doktor da zorlama kendini dedi hiç zorlamıyorumKizlar daha 3 gun once karnim dumduz yazmistim. 3 gunde resmen gobegim cikti. Hamile gobegi gibi degil ama kilo almis gibi.. Bulantimda arada az oluyor. Acikiyorum fecii yiyoruum.. Sizde istah ve gobek durumu nasil
Ah canım ah ah hiç sorma bende çok yiyorum ya.ve karnım şişti cidden ama ilk hamilelikte geç çıkar 2-3 hamilelikte erken çıkar Göbek ama bu Kadar'da erken değildir herhalde.benimde Göbek Büyüdü 3-4 haftaya herkes anlar hamile olduğumu.daha kayınvalidem in bile haberi yok annem ve abim biliyor bide yakın arkadaşım biliyorKizlar daha 3 gun once karnim dumduz yazmistim. 3 gunde resmen gobegim cikti. Hamile gobegi gibi degil ama kilo almis gibi.. Bulantimda arada az oluyor. Acikiyorum fecii yiyoruum.. Sizde istah ve gobek durumu nasil