Canım benimki tüp bebek yöntemi ile oldu doktorum günde 3 defa vajinadan progesteron yapmamı istiyor ben de şükür kanama ve lekelenme yok .Progesteron un hem iğne hali hem de vajinadan kullanılanı var .Kanama olunca önce iğne vuruyorlarcanım sana bişeu sorcam, dun ben doktora sordum bayramda lekelnmem falan olursa sıze ulasamazsam naapaym dıye baya tecrubesızım progestan alırsın dedı, progestan tke tip bir ilaç mı
Benim bir arkadaşınki de öyleydi. Doktor çok korkutmuştu bhcg düşük, dış gebelik vs diye. Şimdi 5 aylık hamile. Hemen korkutma kendini. Allah büyük. Az derin nefes al. Dualarım seninle
Canım hayırlısı olsun hakkında. Dua edelim bebisin inş kalır seninle
Pazartesi; 77wendy cnm yetrince yukselmemismu yani kac cikti.kac olmaliydi
Hayırlısı canım, sağlıklıysa kalsın bizimle ne diyimwendy bir de canım başka dr a da görün mutlaka hemen moralini bozma.
Kullanmıyorum canım, doktorum kullanma progestanı falan dedi.Ağrın var mı peki canımm. Herhangi bir iğne ilaç kullanıyormusun cleaxena coraspine yada progestan proluton falan
Canım bu betahcg herkes de değişiklik gosyeriyo kiminde olması gerekenden az artıyo kiminde çok fazla artıyo eğer en son ölçülenden fazla çıktıysa stres yapmamaya çalış keseyi görürsün inşallah bidahaki gittiğinde
Bende öyle yapıyorum canım bazen rahat bazen iğneyi batırmakta zorluk çekiyorum ama morarıyor daha 9. İğnemi yaptım rabbim tekrar aynı acıları yaşatmasın kucağımıza
alalım acıya razıyım
wendy ölçümlerin hepsi aynı yerde mi yapıldı canım? Labaratuvar farkı da olabiliyor nolursa olsun hakkında hep hayırlısı olsun
sende ne vardı cnm
Ölçümlere takılma banada kimyasal yada dış gebelik dediler şükür kesemizi 5+0 da gördük.ölçümler kişiden kişiye değişirmiş son adet tarihin ney ?ben ölçümleri Yazım 75 iki gün sonra 158 üç gün sonra 572 4 gün sonra 1196 iki gün sonra 1649 anlayacağın ikiye katlamadı yavaş arttı .ama çok şükür Hamdolsun keseyi gördük darısı inşaallah kalp atışına.onun için takılma ultrasonla alttan baktımıTeşekkür ederim, inşallah bizim de öyle olur.
Amin inşallah, sağlıklıysa kalsın bizimle.
Pazartesi; 77
Çarşamba; 277
Cumartesi; 341
İlk günler iyiydi ama şimdi en az 550-1100 arası olması gerekliydi, Pazartesi bi daha kan vericem ama doktorum pek umutlu değil, 3. Doktor olarak asıl doktoruma mesaj attım bakalım, döner birazdan büyük ihtimalle
Hayırlısı canım, sağlıklıysa kalsın bizimle ne diyim
Kullanmıyorum canım, doktorum kullanma progestanı falan dedi.
Son ölçülenden fazla ama umudum yok pek.
Amin canım. Hakkımızda hayırlısı.
Canım karından 6+3 te duyulmaya biliyor ama 7+1 de benimde randevum vararkadaşlar merhaba ; çarşamba günü dr a gittim kalp atışını duymak için ancak duyulmadı o zaman 6hafta 3 günlük dedi dr pazartesi gideceğim dr a tekrar sizce duyulurmu ? 7 hafta 1 günlük oluyor o zaman vajinal bakmıyorlar karından bakıyorlar sizce duyulur mu ? çarşamba günü bebek oluşmuş bir sıkıntı yok dedi dr endişeliyim biraz
Ölçümlere takılma banada kimyasal yada dış gebelik dediler şükür kesemizi 5+0 da gördük.ölçümler kişiden kişiye değişirmiş son adet tarihin ney ?ben ölçümleri Yazım 75 iki gün sonra 158 üç gün sonra 572 4 gün sonra 1196 iki gün sonra 1649 anlayacağın ikiye katlamadı yavaş arttı .ama çok şükür Hamdolsun keseyi gördük darısı inşaallah kalp atışına.onun için takılma ultrasonla alttan baktımı
senin ne zaman canım randevun ? vajinal bakılmasını bende istemiyorum açıkcası ama geriliyorum ne bileyimCanım karından 6+3 te duyulmaya biliyor ama 7+1 de benimde randevum var
Canım 5 Eylül'de randevum.5+0 da alttan keseyi gördük inşaallah darısı kalp atışına canım.sende rahat olsenin ne zaman canım randevun ? vajinal bakılmasını bende istemiyorum açıkcası ama geriliyorum ne bileyim
Canım lütfen böyle düşünme Rabbimden başka kimse ne olacağını bilemez. Bol bol dua et imkanın varsa namaz kıl . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin insAllah. Benimde dualarimdasin.Yok canım hiç bakmadı 3 doktorum da. Değer henüz çok yükselmediği için göremeyiz 3000'in altında dedi.
Pazartesi kan vericem yine bakalım, sonradan düzene girip sağlıklı bebişlerini kucağına alanlar var. Ama ben kötü sona hazırladım sanırım kendimi.
Canım lütfen böyle düşünme Rabbimden başka kimse ne olacağını bilemez. Bol bol dua et imkanın varsa namaz kıl . Rabbim bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin insAllah. Benimde dualarimdasin.
Hayırlı sonuçlar olsun İnsAllah..Amin canım, teşekkür ederim. Pazartesi'ye kadar beklicez ve sonucu görücez bakalım.
Allah'tan ümit kesilmez sen ümitsizliğe kapılma canım güzel düşün dua edip hayırlısına kavusalım inşallahEvet canım aynı hastane.
Hep hayırlısını istedik zaten, beklicez bakalım.
Canim dr Banu çiftçi nin uygulamasi var cok guzelEn iyi uygulama hangisi? Ben 2 tane indirdim ama daha yarayışlı bir şey varsa onu kullanayım. Var mı önerdiğiniz
Kızlar aramızda beta hcg çok katlayınca noluyo bilen var mı? Mesela 4+1 285 4+3 1590 5+2 16540
Yok canım şu anlık değil 6+5 te yani dün hala tek kese tek bebekti diğer hamileliklerime bakıyorum 5+... larda 3000 lerde bunda çok katliyo neden anlamadım ama hayırlısı hakkımızdaMuhtemelen çoğul gebelik canım.