2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Canım bir doktora git progesteron vurulsun hemen :KK43:Dualar ımız seninle

canım sana bişeu sorcam, dun ben doktora sordum bayramda lekelnmem falan olursa sıze ulasamazsam naapaym dıye baya tecrubesızım progestan alırsın dedı, progestan tke tip bir ilaç mı

canım dun endokrıne gittim, ultrason cektıler kan aldılar bugun sonuclarım cıktı ben pek anlamıyorum ama sonuclar şöyle,
Anti TPO (Anti M) 0,7 U/ ml 0-9'
T3, Serbest 2,82 pg/ml 2,1-4,4'
T4, Serbest 0,82 ng/dL 0,61-1,24' Gebelik Birinci Trimester: 0.52 - 1.08 Gebelik İkinci Trimester: 0.45 - 0.99 Gebelik Üçüncü Trimester: 0.48 - 0.95
TSH 2,29 uIU/ml 0,38-5,33' Gebelik 1.trimester: 0.05 - 3.70 Gebelik 2.trimester: 0.31 - 4,35 Gebelik 3.trimester: 0.41 - 5,18
Bayram tatiline girdi bende gösteremedim ben ilaç kullandığım halde yükselmiş merak içindeyim bayram sonuna kadar

wendy wendy canim hecmis olsun.bende yaklasik 15 gundur lekelenme var. Dr. Proluton igne verdi 3 gunde bir yap dedi birde progestan kullaniyorum. O igne gercekten olacak dusukleri bile engelliyor

Yalnız kasık ağrısı varsa normal kızlar. Akıntı olmasın önemli olan o. Böyle bıçak saplar gibi tek taraflı benim ağrım. Genelde öksürürken, ayağa kalkarken, yatarken tek taraflı giriyor. Arada otururken tatlı sancılar da oluyor. Yatıyorum geçiyor.

Rahim büyüyor, rahimi tutan bağlar geriliyor. Ağrı yoksa endişelen dedi bana doktorum.
Önemli olan akıntı olmaması. Akıntı olursa hemen doktora gidin. Allah korusun hepimizin yavrularını. Sımsıkı tutunsunlar anneciklerine inşallah:anneadayı:

Yalnız kasık ağrısı varsa normal kızlar. Akıntı olmasın önemli olan o. Böyle bıçak saplar gibi tek taraflı benim ağrım. Genelde öksürürken, ayağa kalkarken, yatarken tek taraflı giriyor. Arada otururken tatlı sancılar da oluyor. Yatıyorum geçiyor.

Rahim büyüyor, rahimi tutan bağlar geriliyor. Ağrı yoksa endişelen dedi bana doktorum.
Önemli olan akıntı olmaması. Akıntı olursa hemen doktora gidin. Allah korusun hepimizin yavrularını. Sımsıkı tutunsunlar anneciklerine inşallah:anneadayı:
Canım akıntıdan kastın ne bildiğimiz akıntı mı sarı beyaz yoksa kahverengi yada pembe leke mi? Benim de agrilarim oluyor geceleri özellikle. Ama normal sarı beyaz akıntı sürekli var korktum bak şimdi

Valla onlar eşe dosta mahçup olmasın diye kendimi yormayacağım artık bu bayram. Yapsam da yapmasam da kıymetim aynı çünkü :KK42: Bu bayram bebeğim için kaçacağım işten. Ne derlerse desinler
Kızlar yapsanızda yapmasanızda degmeyecek kişilere yapmamak daha iyi.geçen bayram bende memlekete kaynanama gittik tüm evi yıkadım nerdeyse ama. 2 gün kaldık bana çocuk düşünüyormusun diye sormadı.bayram günü beni ev kalabalıktı o kalabalığın içinde karşıma dikildi oturuyordum.çocuk ne zaman yapacan diye erkek kadın karışık ortamda beni nasıl herkesin içinde üzdü eşimde gördü

Canım su gibi olan akıntı dediğine dahil mi?

Merhaba kızlar gittim progestan verdi doktorum, bhcg henüz düşük seviyelerde olduğundan keseyi göremeyiz o yüzden bhcg takibine devam dedi.

Sağlıklıysa kalsın inşallah Benimle yawruşum. Test sonucunu bekliyorum bakalım.

Canım sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlı olmuş olan olacak. Buna inan. Hepimiz destekçisiyiz birbirimizin

Bhcg değerim yeteri kadar yükselmemiş maalesef kızlar doktorun dediği aralıkta değil :KK43:

Kızlar ya aklıma ne geldi
Kurban bayrami geliyor malum çiğ ete dokunacak mısınız
Ben çocuklarda leke falan olur diye çok korkuyorum öyle şeylerden

Kız nerden düşürdün aklıma :skandal:

Var mıydı bunu bi çaresi?
Dr bana özellikle dedi kızlar çiğ ete dokunmak yasak sakatat yemek yasak diye yemiyorum zaten ama dokunmıcam da toksoplazma gibi birşeyden bahsetti bulaşıyormuş sizde dikkat edin eldivensiz ellemeyin.

X