Hafif kasık ağrım var, sizde de oluyo mu hanımlar? Korkuyorum biraz.
Görmüştüm onu, indireyimDr. Banu Çiftçi nin uygulamasi cok basarili
Ben de oluyor hele dün akşam birden ayaktayken bıçak saplandı koltuğa zor attım kendimi .Ama normal gebelikte kasik ağrısı, bulantı mide yanması çarpıntı saçma sapan rüyalar bacak krampları olan şeyler uykudan dahi uyandirabilir
Gunaydin kizlar bu gece de 3:30da basladi bulantilarim ve hic gecmedigi icin uyuyamiyorum. Caresiz kaldim napicam bilmiyorum(
Yaparlar canım. Ama biraz trip atabilirler :)Günaydın kızlar tsh testini devlet hastanesinin acilinde yaptıramazmıyız? Şuan her yer tatile girdi ya
Günaydın kızlarbendede sabah bulantıları başladı uzun sürmez inşallah
Kızlar bu gen testini nerde nw zaman yapıyorlar herkese uygulanıyor mu
Hafif kasık ağrım var, sizde de oluyo mu hanımlar? Korkuyorum biraz.
Benim 2 yaşındaki oğlan beni çok yoruyor yorulunca kasık ağrısı oluyor dinlenince hafifliyor
Kendimi özellikle yormamaya çalışıyorum aslında ama gece çok ağrıdı, inşallah rahim büyümesindendir.
Şimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya
Allah korusun. Acile git hemenŞimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya
Bende en basindan beri var canim doktora sordum normal dediHafif kasık ağrım var, sizde de oluyo mu hanımlar? Korkuyorum biraz.
Canım acil Dr a git hemen bizede haber etŞimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya
Hayırlı haberlerle gel canım inşaallahBen de birazdan dr kontrolüne gideceğim bakalım
Canım bir doktora git progesteron vurulsun hemenŞimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya
Canım pruloton iğne ve progestanla inşallah kalacak bebeğin seninle. Dualarımiz seninle doktordan dönünce ayaklarının altına yüksek bisey koyup uzanŞimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya
Canımmm ya geri aldım sınırda benim ozaman gecen ay ki tahlilde normaldi yükselmiş gebelikte dr da gebelikte daha sıkı takip edicez dedi sende alsatma yüksek seninkide ilac başka
Kızlar bu gen testini nerde nw zaman yapıyorlar herkese uygulanıyor mu