2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bulantı için limonlu su okumuştum buralarda, zararı da yokmuş sanırım denedim sudan bile tiksinmeye başladım çünkü. Gerçekten bulantıya çok iyi geldi bende, deneyin isterseniz. Ama tansiyon düşürür falan dikkatli olun:KK66:

Sen bunları düşünme benim SAT a göre 2 aylık hamile olmam gerekirken ultrasonda 6 + 4 çıktı. En güzeli o değerleri öğrenmek. Geç döllenme olabiliyor. Zaten bu değerlerde bildiğim kadarıyla 2 hafta döllenme süresi içinde oluyor. 40. haftada doğan bebek aslında 38 haftalık gibi bişey.
SAT'a gore 7+3 olmam gerek ama ultrasonda 5+6 yaziyor. 6 haftanin icindesin dedi doktor. Bugun gittim kesemiz gozuktu cok sukur ama kalp atisi icin haftaya saliya randevu verdi. Hayirlisi cok heyecanliyim off sigamiyorum hicbir yere bu nasil bir his:)

Şükür şimdilik bulantım yok ama 6.haftadan sonra Başlıyor sanırım
kızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.

Kızlar bulantı için limonlu su okumuştum buralarda, zararı da yokmuş sanırım denedim sudan bile tiksinmeye başladım çünkü. Gerçekten bulantıya çok iyi geldi bende, deneyin isterseniz. Ama tansiyon düşürür falan dikkatli olun:KK66:

bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık :skandal:

SAT'a gore 7+3 olmam gerek ama ultrasonda 5+6 yaziyor. 6 haftanin icindesin dedi doktor. Bugun gittim kesemiz gozuktu cok sukur ama kalp atisi icin haftaya saliya randevu verdi. Hayirlisi cok heyecanliyim off sigamiyorum hicbir yere bu nasil bir his:)

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.

Aslında o değerler ultrasondan ultrasona bile değişiyor. Özelde sat a göre 3 gün geri cikti benim, devlette tam sat a göre çıktı. Önemli olan haftasına göre sağlıklı olup olmaması hele ilk aylar çok oynar diyorlar takılma sakın. Tadını çıkaaar:KK66:

kızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.

bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık :skandal:

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Benim oğlumda 6. Haftada başladı 14.haftada bitti

Evet midemi daha çok bulandiriyor su:KK43: önceden günde rahat 3lt içerdim, gecen haftaya kadar öyle gitti ama şimdi:KK43: ama limonlu su çok iyi geldi

Kızlar burçlara çok takıntılı degilim ama bizim bebişler koç burcu olacak ama ikiz olduğu için erken doğumla balıklara denk geliyor.koçlarla hiç anlaşamam onun için. Sizin koçlarla nasıl aranız

Slm kizlar sırt üstü yatınca sağ tarafım göz seyrimesi olur ya onun gibi oluyor orasi atiyor sanki sizdede varmı bole bişey

şimdi ara ara geliyo bulantı ama benim genelde sabah bulantı olur ona yormak istemiyorum. zordu çünkü aklıma geldikçe korkuyorum valla.
Allah binde bir benim oluyor bulantı inşaallahta olmaz oğlumda kötüydüm ilaçla geçiyordu günüm.inşaallah kolay atlatırız bulantımız olmaz canım.ama öncelik tabiki sağlıklı olması bebeğinde anneninde

Kızlar burçlara çok takıntılı degilim ama bizim bebişler koç burcu olacak ama ikiz olduğu için erken doğumla balıklara denk geliyor.koçlarla hiç anlaşamam onun için. Sizin koçlarla nasıl aranız
Ben balık burcuyum:bicak:
Bizimkiler belki balık olur:emir_bebek::emir_bebek:
Koçlar genelde anlaşılması biraz zor burçlar bende çok anlaşamam:skandal:

Ya işte her doktor farklı tedavi uyguluyor kimi doktor coraspine direkt karşı :/ tabikide doktorumuz bizim için en doğru olana karar verir ama işte sorup soruşturmadan edemiyo

ben cok uzun zamandır kullanıyorum asprini bi kere parmağımı kesmiştim 2gün kanaması durmamıştı :KK70:

ben o 9 ay kusanlardanım :) da şimdilik bişey yok belki ilki gibi olmam diye umut içindeyim :) ben sudan ve içecek herşeyden tiksindim içebildiğim tek şey ayrandı ilk 7 ay çok şükür rabbim onu sevdirdi sudan tiksindim biri bana deseydi ya o nasıl oluyorki derdim walla susuzluktan geberiyordum su içemiyordum su görünce bile kusuyordum :halay::halay:

bende yarın kalp atışı için gideceğim doktora
anne.gif

Balık olurlarsa tabi daha iyi olur benim içinde :anne:
Bizim evde iki tane balık var oğlum 7mart kızım 17mart ( beklenen doğum tarihi 4nisandi ) şimdi beklenen doğum tarihi 9nisan çok büyük ihtimal ki inş öyle olur erken doğum olur öbür türlüsü koç olcak. Bakalım koç bebeği nasıl olcak heyecanla bekliyorum. İnş kolay oluurrr:anne:

X