Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAT'a gore 7+3 olmam gerek ama ultrasonda 5+6 yaziyor. 6 haftanin icindesin dedi doktor. Bugun gittim kesemiz gozuktu cok sukur ama kalp atisi icin haftaya saliya randevu verdi. Hayirlisi cok heyecanliyim off sigamiyorum hicbir yere bu nasil bir his:)Sen bunları düşünme benim SAT a göre 2 aylık hamile olmam gerekirken ultrasonda 6 + 4 çıktı. En güzeli o değerleri öğrenmek. Geç döllenme olabiliyor. Zaten bu değerlerde bildiğim kadarıyla 2 hafta döllenme süresi içinde oluyor. 40. haftada doğan bebek aslında 38 haftalık gibi bişey.
kızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.Şükür şimdilik bulantım yok ama 6.haftadan sonra Başlıyor sanırım
Kızlar bulantı için limonlu su okumuştum buralarda, zararı da yokmuş sanırım denedim sudan bile tiksinmeye başladım çünkü. Gerçekten bulantıya çok iyi geldi bende, deneyin isterseniz. Ama tansiyon düşürür falan dikkatli olun
SAT'a gore 7+3 olmam gerek ama ultrasonda 5+6 yaziyor. 6 haftanin icindesin dedi doktor. Bugun gittim kesemiz gozuktu cok sukur ama kalp atisi icin haftaya saliya randevu verdi. Hayirlisi cok heyecanliyim off sigamiyorum hicbir yere bu nasil bir his:)
Aslında o değerler ultrasondan ultrasona bile değişiyor. Özelde sat a göre 3 gün geri cikti benim, devlette tam sat a göre çıktı. Önemli olan haftasına göre sağlıklı olup olmaması hele ilk aylar çok oynar diyorlar takılma sakın. Tadını çıkaaarSAT'a gore 7+3 olmam gerek ama ultrasonda 5+6 yaziyor. 6 haftanin icindesin dedi doktor. Bugun gittim kesemiz gozuktu cok sukur ama kalp atisi icin haftaya saliya randevu verdi. Hayirlisi cok heyecanliyim off sigamiyorum hicbir yere bu nasil bir his:)
Benim oğlumda 6. Haftada başladı 14.haftada bittikızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.
bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Benim oğlumda 6. Haftada başladı 14.haftada bitti
Allah binde bir benim oluyor bulantı inşaallahta olmaz oğlumda kötüydüm ilaçla geçiyordu günüm.inşaallah kolay atlatırız bulantımız olmaz canım.ama öncelik tabiki sağlıklı olması bebeğinde annenindeşimdi ara ara geliyo bulantı ama benim genelde sabah bulantı olur ona yormak istemiyorum. zordu çünkü aklıma geldikçe korkuyorum valla.
Ben balık burcuyumKızlar burçlara çok takıntılı degilim ama bizim bebişler koç burcu olacak ama ikiz olduğu için erken doğumla balıklara denk geliyor.koçlarla hiç anlaşamam onun için. Sizin koçlarla nasıl aranız
Ya işte her doktor farklı tedavi uyguluyor kimi doktor coraspine direkt karşı :/ tabikide doktorumuz bizim için en doğru olana karar verir ama işte sorup soruşturmadan edemiyo
ben o 9 ay kusanlardanım :) da şimdilik bişey yok belki ilki gibi olmam diye umut içindeyim :) ben sudan ve içecek herşeyden tiksindim içebildiğim tek şey ayrandı ilk 7 ay çok şükür rabbim onu sevdirdi sudan tiksindim biri bana deseydi ya o nasıl oluyorki derdim walla susuzluktan geberiyordum su içemiyordum su görünce bile kusuyordumkızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.
bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Balık olurlarsa tabi daha iyi olur benim içindeBen balık burcuyum
Bizimkiler belki balık olur
Koçlar genelde anlaşılması biraz zor burçlar bende çok anlaşamam
Bizim evde iki tane balık var oğlum 7mart kızım 17mart ( beklenen doğum tarihi 4nisandi ) şimdi beklenen doğum tarihi 9nisan çok büyük ihtimal ki inş öyle olur erken doğum olur öbür türlüsü koç olcak. Bakalım koç bebeği nasıl olcak heyecanla bekliyorum. İnş kolay oluurrrBalık olurlarsa tabi daha iyi olur benim içinde
Bende canım yarın ins duyarız ikimizde. 7+3 oluyorum geçen hafta 6+1 de duyulmamistibende yarın kalp atışı için gideceğim doktora