2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ayyy benim oglum yay.. Yay da fenaymis. Yasayarak ogrendim. Kocta fena diyorsaniz bizim evde cumbus olacak.. Yandik aneeyy

Ayyy benim oglum yay.. Yay da fenaymis. Yasayarak ogrendim. Kocta fena diyorsaniz bizim evde cumbus olacak.. Yandik aneeyy
dmekki kişiden kişiye değişiyor abim eşim ve ben yay burcuyuz eşimle abim öyle sakinlerki kızımda yay olsun çok istiyordum 19 kasımda doğumun gerçekleşti 3 günle yayı kaçırdım akrep oldu :)

Evet midemi daha çok bulandiriyor su önceden günde rahat 3lt içerdim, gecen haftaya kadar öyle gitti ama şimdi ama limonlu su çok iyi geldi

yine de su içmeye çalış canım, Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu falan oluruz, o daha da zor. meyveli su yap olmazsa kendine.

benimki bi ihtimal boğa da olabilir. senin zaten tüp bebek en çok 36'da alıyolar ikizleri zaten doktorlar bekletmiyorlar :) sağlıkla gelsinlerde..

Slm kizlar sırt üstü yatınca sağ tarafım göz seyrimesi olur ya onun gibi oluyor orasi atiyor sanki sizdede varmı bole bişey

benim de öyle oluyo canım, iğne batması gibi bişi de oluyo..

aynen canım öncelik sağlık tabi ama sonra konfor da çok önemli. hamilelikten keyif alabilsek ne güzel oluyo.

ben cok uzun zamandır kullanıyorum asprini bi kere parmağımı kesmiştim 2gün kanaması durmamıştı

ay allah korusun.. ben bugün gidicem bakalım benimki ne diyecek. yoksa kendim alıp içeyim diyorum zaten. kalp atışını duyana kadar en azından.

ay canım inşallah bunda yaşamazsın onu. şimdi içebiliyo musun ayranı bari?

5+6 dayım bugün. Ilk kez gittim doktora. Karından gördü keseyi. 2 hafta sonra çağırdı, bebek ve kalp atışı için.

maşallah darısı bizlere, kalp atışına
bende yarın kalp atışı için gideceğim doktora

güzel haberler verin inşallah kızlar

Bende canım yarın ins duyarız ikimizde. 7+3 oluyorum geçen hafta 6+1 de duyulmamisti

güzel haberler verin inşallah kızlar

sağlıkla gelsinler de 2. cocukla cümbüş olmayan ev mi var

dmekki kişiden kişiye değişiyor abim eşim ve ben yay burcuyuz eşimle abim öyle sakinlerki kızımda yay olsun çok istiyordum 19 kasımda doğumun gerçekleşti 3 günle yayı kaçırdım akrep oldu :)

hahah, günü değil saati ayarlamak lazım, yükselen daha etkili demek ki

walla herşeyi az içiyorum bu aralar idrar yolu enfeksiyonuda çıktı çok gerildim ilk aylarda düşüğe sebep oluyor 2 gündebir idrar kültürü veriyorum.ve aldığım bi mide ilacım vardı bi doktora sorduğumda içebilirsin demişti bende devam ediyordum bugün yanna gittiğim doktor içme biz önermiyoruz hayvanlar üzerinde yapılan araştrmalarda çok olumlu sonuç alnmamış insanlar üzerindede yeterli araştırma yok dedi walla soğuk terler atıyorum şuanda moralim sıfırlandı

hahah, günü değil saati ayarlamak lazım, yükselen daha etkili demek ki
olabilir canım walla benim gördüğüm yaylar iyi genel itibariyle

Canım bende de bol lökosit çıktı monosol mu nedir ondan içtim bende tek şase. Ama bana tekrarla falan demedi.tek doz yeterli olmusmudurki. İlk defa idrar yoluyla alakalı bir sıkıntım oldu hiç bilgim yok bu konuda

Merhaba bayanlar. Hayırlısıyla ben de nisan annesi olacağım inşallah. Geçen hafta cuma sata göre 5+5 ultrasona göre 4+5 idi. 7.7 mm kese ve içinde yolk sac göründü vajinal ultrasonla. Bu cuma gene gidicem inşallah bebisi görebilirim. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah.

benimde ilk defa oluyor monurol mu ne tek şase banada onu verdi bugün bi daha kültür verdim ilk tahlilde üreyen mikroorganizma tespit edildi diyor bakalım inşallah geçmiştir

Kadın arkadaşlarım malesef cinsiyetçi ayırım atasozlerimize batıl inanclarimiza kadar girmiş. Öyle düşünmesek bile farkında olmadan bu ayrımcılığa katkı sunuyoruz. Naçizane farkında olalım diye yazıyorum. Kız bebek için ekşi oğlan için tatlı, kız güzelliği alır oğlan güzellik verir, sessizlik oldu kız bebek doğdu hep kız bebeğe hamileliği küçültücu ifadeler. Annelerin kızi olunca kız, oğlu olunca Erkek demeleri de bunların yansımaları. Eminim hiç biriniz kızınızı ve oğlunuzu birbirinden ayirmiyordur. Ama bu tarz olumsuzluk içeren durumlara karşı dikkatli olmak için elimde geleni yapıyorum ve dilimden temizlemeye dikkat ediyorum. Dikkat eden annelere de bir farkındalık oluşturmak istedim.

Anladım canım bende öyle bişi yazmiyodu farklı demekki. Gerekli olsa isterse tekrardan zaten . İnş geçmiştir seninkide
inşallah canım bunun sonucu 2-3 günde çıkıyor cumaya çıkar inşallah

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmamak için bol su şart. Zorlayın kendinizi. Ben kendim de zorlayım
canım daha bulantım başlamadı ama tiksinmeye başladım normalde günde en az 3 lt su içerim su içmeyi çok severim içesim gelmiyor süt falanda canım istemiyor bu aralar çok başım dönüyor doktor da bol su yada ayran tüket dedi bu akşam ayran yapimde işe getireyim yarın onu içebilirim inşallah

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmamak için bol su şart. Zorlayın kendinizi. Ben kendim de zorlayım
Ah icebilsem canım gunnde bir birbucuk litre zor içiyorum oda yudum yudum ve soğuk . Sıcak asla icemiyorum. Neyse bu günler inş geçici birkaç hafta sonra kimsede kalmicak bu şikayetler ozaman bol bol içeriz.

Kızlar bende merak ediyorum, keseyi görünce doktorlar kan tahlili istiyormy nelere bakıyorlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…