Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 5+5 teyim. Ben 6 yıldır uğraştığım için heyecandan teyzeme anneme ve kız kardeşime söyledim onlarıda iyice tembihlememe ragmen gitmişler sevmediğim yengeme söylemişler.oda bana medaj falan yada arama yapmıyor ınstangrama açık açık herkesin görecegi şekilde yazmış.hayırlı olsun falan diye benimde sinirlerim bozuldu annemle falan kavga ettim.zaten çocuğum olmuyordu ve dinlenerek geçirmem gerektiğini dikkat etmemiz lazımdedim nazarada inandığım için kimse duymasın istedim.2 gündür sinirlerim bozuk. Annem çalışıyor diye birşey istemiyorum. İzne ayrıldı benim ona daha fazla ihtiyacım varken izninin ilk günü şehir dışına kardeşimin oğlunun doğum gününe gitti.bugünde akşama doğru geldi dolmuşyum
Kızlar beta hcg lerim kafamı çok kurcalıyor okuyorum ama böle yüksek yok niye benimki bu kadar yüksek
10. Gün 592
12. Gün 2280
13. Gün 3780
Bi sıkıntı yoktur inşallah dimi
Kızlaaaaarrr nasılsınız? Ben sizle yaptığım bişey paylaşmak istiyorum. Evde cinsiyet testi yaptım. Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem. Önemli olan tabiki sağlık ama gerçeklik payı var mı hep birlikte deneyebiliriz hem eğlence adına hem de denemek tabiki. YouTube ta gördüm kırmızı lahana yine kaynatıp soğutur biraz idrar biraz lahana suyu pembe yada kırmızı okursa erkek rengi değişmezse yada mor olursa kız oluyormus cinsiyet. Belki aranızda duyan vardır. Benimkisi kırmızıya döndü biraz. Bakalım cinsiyeti öğrendiğimizde gerçeklik payı olacak mı?
Canım bende 1 gen homoz 1 gen heteroz. Bana 4000lik clexan prednol ve coraspin verdi
Yol arkadaşım gözün aydın darısı bize inşaallahBugün doktora gittim kızlar çok şükür keseyi gördük ekranda kalp atışını da gösterdi bin şükür daha yeni başlamış dedi ultrason a göre 5+6 çıktık son adete göre 6+4 tük doktor normal dedi ilerleyen haftada yakalar dedi
Kızlat bişey sorcm, gögüs ucu hassasiyetiniz varmı? varsa ne kadar devam edıyo. yada ilk baslarda olan sonra geçen bişeymi tecrübeliler ne diyor :))
Ya gerçektenmi ben henüz hiç bir drla görüşmedim inşallah kuzum sağolasın içime su serptinBence gayet iyi yükseliyo canım, maşallah.
Doktorlar en kötü yükseliş 2 günde bir %60 olmalı diyorlar ki seninki 2 katından fazla :)
Ya gerçektenmi ben henüz hiç bir drla görüşmedim inşallah kuzum sağolasın içime su serptin
Canım Mayıs annesi mi oldun sende? Çok sevindim hayırla kucağına al inşallah.
Ben hamileliğimi göğüs hassasiyetinden anladım şahsen, normalde olmaz ama bu ara fazla oldu.
İlk gebeliğimde öyle çok hassasiyetin devam ettiğini hatırlamıyorum ama :)
Hayatım beta hcg yüzünden 1 hafta kendimi yedim boşuna ama ultrasonda keseyi gördük şükür bence ultrasona güven derimArkadaşlar uzun zamandır yazılanları, yaşadıklarınızı okuyorum ama maalesef Nisan annesiyim diyemiyorum.
Geçenlerde bir başlık açıp sormuştum BetaHcg artışını, sonra burada okuduklarımdan normal olduğunu düşündüm.
Geçen hafta İstanbul'da 3 kez Beta Hcg verdim.
14 ünde 34.45
16 sında 63.08
18 inde 116.56 çıkmıştı.
Bugün 4 gün sonra Rize'de kan verdim, Beta Hcg artışı normal mi diye ama 136 çıkmış. İstanbul'daki değere göre şu an 400 ün üzerinde olması gerekiyordu. Buradaki doktor Progesterona baktı 12.6 çıkmış.
Karın ultrasonundan rahim duvarı kalınlaşmış, yumurtayı besleyen kist oluşmuş (bu iyi birşey) dedi.
Şimdi sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak soruyorum. Hastaneden hastaneye değer bu kadar değişir mi? Rahim ultrasonunda herşey normal görünüyorken (henüz kese yok) sonuç kötü mü?
inşallah canım aminn,,
ya benıme 3 4 gündür vardı baya dokununca acıyodu falan ama şimdi hafifledi sanki arada artıp azalıyo, adet günleri geçince geçer diyor ya genelde insanlar merak ettim, adet dönemine denk geliyo galiba o ara adet olmayınca mı hassaslasıyo acaba dıye merak ettım
senın suan varmı hassasıyetın
Şu an yok ama ara ara yokluyo :)
Benim kızımda her adet döneminde adet ağrımı hissederdim mesela. Garip bi duygu inşallah sağ Salim gelsin bebişlerimiz :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına yavrunu. İnsan endişe ediyor biraz sıradışı bir yükseliş oluncaBenim bi kızım var, 2. Gebeliğim, 2 ay önce de düşük yaptım maalesef ocak annesi olacaktım yoksa. Biraz daha tecrübeliyim bu konuda sanırım :)
Hiç korkma canım, inşallah kalp atışını da duyarsın en kısa sürede.
inşallah canım amin, senin sat neydi
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sorunsuz sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına yavrunu. İnsan endişe ediyor biraz sıradışı bir yükseliş olunca
İyi akşamlar kızlar
Bende hiç yokKızlat bişey sorcm, gögüs ucu hassasiyetiniz varmı? varsa ne kadar devam edıyo. yada ilk baslarda olan sonra geçen bişeymi tecrübeliler ne diyor :))