- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Yaaa hiç sorma bugun canımı çok yaktı iğne daha alışamadım ama bebekler sağlıklı olsun acıya razıyız gülü seven dikenine katlanır dimiİnşallah canım iğneye alıştın mı? Bugün bi doktora görmelik yaptırdım ilk defa bakalım mecbur alışıcaz :/ gözüm korkuyordu ama korkulacak gibi değilmiş @mucize-ikra
Canım çoğul gebelikte ama baya yüksek çıkıyo sanki ay inşallah öle bişey diildir ama bizimki tüp benek embriyolar seçiliyor mol gebeliğe sanırım bir yumurtayı iki sperm dölleyince ortaya çıkıyo. Benim 10. Gün 592 12. Gün 2280 13. Gün 3780 dahada baktırmadım bugün 15. Gün inşallah güzel haberler alırız sevincimiz yarım kalmazCanım 20 temmuz son adet tarihim benim ben erken öğrendim evde hastaneye gittim hemen kan verdim ilk 47 çıktı iki gğn sonra da 200 üstünde çıktı dr artışiyi tekrar kan vermene gerek yok cuma günü gel dedi keseyi görürüz dedi ama çoğul gebelik ve yalancı gebelikte çok artar dedi hızlı artış olur yani dedi ama rahim temiz güzel dedi üzüm gebeliğine dair bi belirti yok dedi cuma yı bekliyorum bende işte bakalım hayırlışı olur inşallah güzel haberler alır burda veririz
İnşallah canım benim ben dr söylediğini aktardımCanım çoğul gebelikte ama baya yüksek çıkıyo sanki ay inşallah öle bişey diildir ama bizimki tüp benek embriyolar seçiliyor mol gebeliğe sanırım bir yumurtayı iki sperm dölleyince ortaya çıkıyo. Benim 10. Gün 592 12. Gün 2280 13. Gün 3780 dahada baktırmadım bugün 15. Gün inşallah güzel haberler alırız sevincimiz yarım kalmaz
Canım keşke kırmasaydın kalplerini çok ağır stres altındayız ama bak bende mesela koca şehirde yapayalnızım eşim yurtdışında kayınvalidem şehir dışında hiç gelmez annem hasta ve yaşlı gelemez başka da kimsem yok. Kendim halletmeye çalışıyorum bişeyleri nolur stres yapma gerçketen çok meşakkatli bir yol ama anlayanda olmuyor zorlasandaDaha alttan alacaklarına tahrik ediyorlar gelmeyiz gitmeyiz diye. Bende bundan sonra ne annem ne bacım var dedim kavga ettik gitti.
Korkma canım dr bana tekrar yaptırmadı testti normal dedi bu artış normal gebelik yönünde cuma gğnü gel dediYarın yine kan vericem normalde cuma doktora gidecektim direk. Bana hemşire tekrarlamanıza gerek yok demişti ikinci testten sonra benim içim rahat etmedi 3. Yüde yaptırdım ama bakıyorum böyle değerleri olan hiç yok. Korkuyorum açıkçası
Bu kadar farketmemesi lazim. Simdi kimse iyi ya da kotu diyemez ama sen istersen ayni hastanede iki gun sonra tekrarla testi. Ancak o zaman anlarsin gibi geliyor bana.Arkadaşlar uzun zamandır yazılanları, yaşadıklarınızı okuyorum ama maalesef Nisan annesiyim diyemiyorum.
Geçenlerde bir başlık açıp sormuştum BetaHcg artışını, sonra burada okuduklarımdan normal olduğunu düşündüm.
Geçen hafta İstanbul'da 3 kez Beta Hcg verdim.
14 ünde 34.45
16 sında 63.08
18 inde 116.56 çıkmıştı.
Bugün 4 gün sonra Rize'de kan verdim, Beta Hcg artışı normal mi diye ama 136 çıkmış. İstanbul'daki değere göre şu an 400 ün üzerinde olması gerekiyordu. Buradaki doktor Progesterona baktı 12.6 çıkmış.
Karın ultrasonundan rahim duvarı kalınlaşmış, yumurtayı besleyen kist oluşmuş (bu iyi birşey) dedi.
Şimdi sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak soruyorum. Hastaneden hastaneye değer bu kadar değişir mi? Rahim ultrasonunda herşey normal görünüyorken (henüz kese yok) sonuç kötü mü?
Malesef insan istemeyerekte olarak kırdım şimdi ona üzülüyorum. Ama onlarda biraz beni anlamaya çalışsaydı.maddi olarak hiç birşey istemiyorum zaten manevi olarak eksiğim. Yanı başımda duruyor ama beni bırakıp şehir dışındaki kardeşime gidiyor oda zorunma gitti.Canım keşke kırmasaydın kalplerini çok ağır stres altındayız ama bak bende mesela koca şehirde yapayalnızım eşim yurtdışında kayınvalidem şehir dışında hiç gelmez annem hasta ve yaşlı gelemez başka da kimsem yok. Kendim halletmeye çalışıyorum bişeyleri nolur stres yapma gerçketen çok meşakkatli bir yol ama anlayanda olmuyor zorlasanda
Canım moralini bozarak allah korusun altı yılınımı heba edicen bu stres en büyük düşman elini yüzünü yıka bebeğinle sohbet etMalesef insan istemeyerekte olarak kırdım şimdi ona üzülüyorum. Ama onlarda biraz beni anlamaya çalışsaydı.maddi olarak hiç birşey istemiyorum zaten manevi olarak eksiğim. Yanı başımda duruyor ama beni bırakıp şehir dışındaki kardeşime gidiyor oda zorunma gitti.
Bu kadar farketmemesi lazim. Simdi kimse iyi ya da kotu diyemez ama sen istersen ayni hastanede iki gun sonra tekrarla testi. Ancak o zaman anlarsin gibi geliyor bana.
3 günümü zehir ettiler.onlara birşey olmasından korkuyorum. Kendime gelmeye çalışıyorum.Canım moralini bozarak allah korusun altı yılınımı heba edicen bu stres en büyük düşman elini yüzünü yıka bebeğinle sohbet et
Benim doktorum önceki hamileliğimde kızmıştı. Forumlardan okuyup okuyup kafanı karıştırma diyeNe güzel :) ben burda okuduklarimdan sonra dokuz doğurmuştum bir hafta beklerken. Kafamdan neler kurmadım dış genelik mi dersin boş gebelik mi. Hepimizde aynı anda aynı değerde olacak, bir şey herkes icin zararlı ya da faydalı diye doktorculuk oynuyormuşuz gibi geliyor bazen. Düşünebiliyor musun, birinde vajinal ultrason dr u uygun görmedi diye, gayet sağlıklı olan baska bir gebeye kesinlikle yaptırma çok zararlı diyebiliyor :)
Canım hiç sıkma canını bebeğini düşün. Biraz sakinleşince ara hicbir ey olmamış gibi konuş bişey olmaz. Onlar da anlar.Daha alttan alacaklarına tahrik ediyorlar gelmeyiz gitmeyiz diye. Bende bundan sonra ne annem ne bacım var dedim kavga ettik gitti.
Cnm lutfrn sakin ol annen kardesin onlar da. Benimkini daha kalp atisini duymadik yedi sulale duymuş masalllah. Bunun icin kendimi zerre sinirlendimemm.....bebegime yazik hemde bana..3 günümü zehir ettiler.onlara birşey olmasından korkuyorum. Kendime gelmeye çalışıyorum.
Bakan doktor bişey demedi mi?Arkadaşlar uzun zamandır yazılanları, yaşadıklarınızı okuyorum ama maalesef Nisan annesiyim diyemiyorum.
Geçenlerde bir başlık açıp sormuştum BetaHcg artışını, sonra burada okuduklarımdan normal olduğunu düşündüm.
Geçen hafta İstanbul'da 3 kez Beta Hcg verdim.
14 ünde 34.45
16 sında 63.08
18 inde 116.56 çıkmıştı.
Bugün 4 gün sonra Rize'de kan verdim, Beta Hcg artışı normal mi diye ama 136 çıkmış. İstanbul'daki değere göre şu an 400 ün üzerinde olması gerekiyordu. Buradaki doktor Progesterona baktı 12.6 çıkmış.
Karın ultrasonundan rahim duvarı kalınlaşmış, yumurtayı besleyen kist oluşmuş (bu iyi birşey) dedi.
Şimdi sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak soruyorum. Hastaneden hastaneye değer bu kadar değişir mi? Rahim ultrasonunda herşey normal görünüyorken (henüz kese yok) sonuç kötü mü?