2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba bende bu bekliyorum kısmet bat 8 agustos bugün erken gebelik testi yaptım negatif:KK43: 8 gün var daha erken mi yaptım acaba? 5 yaşında 3 yaşında iki kızım var arayı açmadan 3. Kardeşide yapalım dedik bu 2. Ay denememiz.. testte negatifi görünce üzüldüm ama erken mi yaptım diyede bir ümit var içimde?

Merhaba bende bu bekliyorum kısmet bat 8 agustos bugün erken gebelik testi yaptım negatif:KK43: 8 gün var daha erken mi yaptım acaba? 5 yaşında 3 yaşında iki kızım var arayı açmadan 3. Kardeşide yapalım dedik bu 2. Ay denememiz.. testte negatifi görünce üzüldüm ama erken mi yaptım diyede bir ümit var içimde?
Merhaba bir de adet günü yapın inşallah hamilesinizdir erken gebelik testlerinin yanılma payı var mutlu haberler alırız inşallah

Merhaba bir de adet günü yapın inşallah hamilesinizdir erken gebelik testlerinin yanılma payı var mutlu haberler alırız inşallah
Amin inşallah beklicez başka çare yok☺️ Bende hiç bir belirtide yok göğüslerim hassas ama çok şişlik yok onun dışındada başka belirti yok

Merhaba hanımlar benim sat 27 haziran , geçen ay 15 günlük gecikmeye rağmen test sonuçlarım negatif çıktı regl oldum.Bakalım bu ay ne olacak iki hafta bekleyip test yapacm.Nisan annelerine aday sayılırım en azından şimdilik:anneadayı:

Bat 6 agustos birqz erken ogrendim insallah kan degerim katlanarak artar

Kan değerin kaç çıkmıştı canım? Ben de erken öğrendim keseyi göremedi. Şimdi 13 üne kadar şehir dışındayım. Dönünce inşallah kalp atışını da duyarım.

X