2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Amin inşallah

Rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah canım inanalım buna olumlu düşünelim pozitif olsun ben 4+5 olmam gerekiyor canım son adet tarihim 20 temmuz du bide adete 5 gğn kala falan öğrendşm ben çok silikti cuma. Çağırdı dr bakalım keseyi görücezmi

Erken öğrenmişsin canım ne güzel benim bata 6 gün kala kanda çıkmadı. Benimde 24 temmuz son adet tarihim ama sanırım geç döllenme benimki

Arkadaşlar uzun zamandır yazılanları, yaşadıklarınızı okuyorum ama maalesef Nisan annesiyim diyemiyorum.
Geçenlerde bir başlık açıp sormuştum BetaHcg artışını, sonra burada okuduklarımdan normal olduğunu düşündüm.
Geçen hafta İstanbul'da 3 kez Beta Hcg verdim.
14 ünde 34.45
16 sında 63.08
18 inde 116.56 çıkmıştı.

Bugün 4 gün sonra Rize'de kan verdim, Beta Hcg artışı normal mi diye ama 136 çıkmış. İstanbul'daki değere göre şu an 400 ün üzerinde olması gerekiyordu. Buradaki doktor Progesterona baktı 12.6 çıkmış.
Karın ultrasonundan rahim duvarı kalınlaşmış, yumurtayı besleyen kist oluşmuş (bu iyi birşey) dedi.

Şimdi sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak soruyorum. Hastaneden hastaneye değer bu kadar değişir mi? Rahim ultrasonunda herşey normal görünüyorken (henüz kese yok) sonuç kötü mü?

Erken öğrenmişsin canım ne güzel benim bata 6 gün kala kanda çıkmadı. Benimde 24 temmuz son adet tarihim ama sanırım geç döllenme benimki
Ewet canım geç
Döllenme olabilirben tahminimce bu ay erken yumurtladım adet bitimimde hemen oldu oyüzdende erkenden öğrenmiş olabilirim tedbir amaçlı iğneye başladık 4 genimde pıhtılaşma var 1 tanesi homozigot 4000 binlik kullanıyorum iğne

Kızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor ( Nasıl bişey?
Ben son iki ayda belki 20 defa vaginal ultrason oldum. Tup bebek olunca mecbur:)) gayet normal bisi aci falan yok. Yalniz hayatinda hic olmamana sasirdim. İnsan evlenince bi doktor kontrolune gitmez mi? Smear testi yaptirmaliyiz her yil duzenli.

Ben son iki ayda belki 20 defa vaginal ultrason oldum. Tup bebek olunca mecbur:)) gayet normal bisi aci falan yok. Yalniz hayatinda hic olmamana sasirdim. İnsan evlenince bi doktor kontrolune gitmez mi? Smear testi yaptirmaliyiz her yil duzenli.
Canım ben yeni evlendim ve ilk hamileliğim. O yuzden olmadım. Bi de Allaha cok şükür çocuk istediğimiz ilk ay hamile kaldım. Kadın doğuma gitmedim hamilelikten önce hiç. Bu yüzden çok tecrübesizim

Benim de kizim normal yolla hemen oldu. İkinci icin 4 seneye yakin bekledik. Olmayinca tup bebek yaptik. İlk denemede tuttu cok sukur.

Canım mecburen bende 5 kiloluk kaldırıyorum ara ara dikkat etmekte fayda var

Canım ben yeni evlendim ve ilk hamileliğim. O yuzden olmadım. Bi de Allaha cok şükür çocuk istediğimiz ilk ay hamile kaldım. Kadın doğuma gitmedim hamilelikten önce hiç. Bu yüzden çok tecrübesizim
Evlenir evlenmez hamile kaldiysan normal o zaman. Ben on seneden fazladir kontrole gidiyorum. Sen ilk defa vaginal ultrasona giricem diyince sok oldum:) normalde duzenli ultrasona gitmeliyiz cunku rahimde kist olabilir, kistten habersiz hamile kalanlar cok riskli gebelikler yasiyorlar, ayrica rahim agzi kanseri de cok yayginlastigi icin yillik kontrol mutlaka sart. Sen sakin endiselenme. Doktor kamerali cubugun ucuna bol miktarda jel siktigi icin hic bisi hissetmiyosun.

Canım bende 1 gen homoz 1 gen heteroz. Bana 4000lik clexan prednol ve coraspin verdi

Bende cuma gidicem canım daha keseyi görmedim dr vajinal usg ile cumaya görürüz dedi cuma günü ilk hangimiz giderse yazarız gelişmeleri
Canım en son hcg kaçtı senin ben 3 defa verdim hcg sonuncuyu 1 gün arayla verdim. Cuma sata göre 5+4 oluyorum hadi inşallah diyelim canım

İnşallah canım iğneye alıştın mı? Bugün bi doktora görmelik yaptırdım ilk defa bakalım mecbur alışıcaz :/ gözüm korkuyordu ama korkulacak gibi değilmiş @mucize-ikra

Canım en son hcg kaçtı senin ben 3 defa verdim hcg sonuncuyu 1 gün arayla verdim. Cuma sata göre 5+4 oluyorum hadi inşallah diyelim canım
Canım 20 temmuz son adet tarihim benim ben erken öğrendim evde hastaneye gittim hemen kan verdim ilk 47 çıktı iki gğn sonra da 200 üstünde çıktı dr artışiyi tekrar kan vermene gerek yok cuma günü gel dedi keseyi görürüz dedi ama çoğul gebelik ve yalancı gebelikte çok artar dedi hızlı artış olur yani dedi ama rahim temiz güzel dedi üzüm gebeliğine dair bi belirti yok dedi cuma yı bekliyorum bende işte bakalım hayırlışı olur inşallah güzel haberler alır burda veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…