Amin inşallahCanım aile hekimliklerinde değerler düşük öıkıyo sanırım:/ bende dün yaptrdım bugün aldım için rahat olsun senin benimm çokk çok daha düşük 8,5 .. benim birde gebeliğim riskli ama doktorum hemen tedavilerime başlattı. Sonuçta gebelik var şuan canım inşallah allahon izniyle değerlerimiz artar ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah canım inanalım buna olumlu düşünelim pozitif olsun ben 4+5 olmam gerekiyor canım son adet tarihim 20 temmuz du bide adete 5 gğn kala falan öğrendşm ben çok silikti cuma. Çağırdı dr bakalım keseyi görücezmiCanım bende seni hatırladım kader ortağıyız bizSen kaç haftalıksın canım . Şimdi çok dillendirmek istemiyorum değerim çok düşük sma doktorum hemen iğneye başlattı yinede. YaRın bakalım bi tekrar yaptırıcam kan tahlilini . Hakkımızda hayırlısı inşallah bu defa yüzümüz gülsün allahın izniyle
Erken öğrenmişsin canım ne güzel benim bata 6 gün kala kanda çıkmadı. Benimde 24 temmuz son adet tarihim ama sanırım geç döllenme benimkiRabbim yüzümüzü güldürcek inşallah canım inanalım buna olumlu düşünelim pozitif olsun ben 4+5 olmam gerekiyor canım son adet tarihim 20 temmuz du bide adete 5 gğn kala falan öğrendşm ben çok silikti cuma. Çağırdı dr bakalım keseyi görücezmi
Ewet canım geçErken öğrenmişsin canım ne güzel benim bata 6 gün kala kanda çıkmadı. Benimde 24 temmuz son adet tarihim ama sanırım geç döllenme benimki
Ben son iki ayda belki 20 defa vaginal ultrason oldum. Tup bebek olunca mecbur:)) gayet normal bisi aci falan yok. Yalniz hayatinda hic olmamana sasirdim. İnsan evlenince bi doktor kontrolune gitmez mi? Smear testi yaptirmaliyiz her yil duzenli.Kızlar yaa vajinal ultrason olan var mı?? Ben çok korkuyorum. Doktor gerek duyarsa diye ödüm kopuyor( Nasıl bişey?
Canım ben yeni evlendim ve ilk hamileliğim. O yuzden olmadım. Bi de Allaha cok şükür çocuk istediğimiz ilk ay hamile kaldım. Kadın doğuma gitmedim hamilelikten önce hiç. Bu yüzden çok tecrübesizimBen son iki ayda belki 20 defa vaginal ultrason oldum. Tup bebek olunca mecbur:)) gayet normal bisi aci falan yok. Yalniz hayatinda hic olmamana sasirdim. İnsan evlenince bi doktor kontrolune gitmez mi? Smear testi yaptirmaliyiz her yil duzenli.
Benim de kizim normal yolla hemen oldu. İkinci icin 4 seneye yakin bekledik. Olmayinca tup bebek yaptik. İlk denemede tuttu cok sukur.arkadaşım sizi öncelikle tebrik ederim bende ikinci evladım için tüp bebek tedavisine başlayacağız
sizin ilk evladınızda tüp bebekmi ? benim ilki normal akışında gelmişti ikinci evladım için 5 yıldır bekliyorum
Canım mecburen bende 5 kiloluk kaldırıyorum ara ara dikkat etmekte fayda varKızlar sizce bir buçuk litre su şişelerini kaldırmayla bir şey olur mu. Ben odadan odaya taşıyorum ama çok zorlamıyo beni yine de size sormak istedim tüp bebek bu arada benimki. Ama tecrübeliler varsa soruyum içim rahat etsin dedim
Canım bi yerde okumuştum. Eğer ikiz ise de hızlı artıs olabilirmiş beta hcg De :)Bide benim beta 2 katı değilde 5 katı falan arttı 2 gğn sonra nedendir bi fkrim yok
Evlenir evlenmez hamile kaldiysan normal o zaman. Ben on seneden fazladir kontrole gidiyorum. Sen ilk defa vaginal ultrasona giricem diyince sok oldum:) normalde duzenli ultrasona gitmeliyiz cunku rahimde kist olabilir, kistten habersiz hamile kalanlar cok riskli gebelikler yasiyorlar, ayrica rahim agzi kanseri de cok yayginlastigi icin yillik kontrol mutlaka sart. Sen sakin endiselenme. Doktor kamerali cubugun ucuna bol miktarda jel siktigi icin hic bisi hissetmiyosun.Canım ben yeni evlendim ve ilk hamileliğim. O yuzden olmadım. Bi de Allaha cok şükür çocuk istediğimiz ilk ay hamile kaldım. Kadın doğuma gitmedim hamilelikten önce hiç. Bu yüzden çok tecrübesizim
Canım benimde dört katı arttı günde iki katı artıyor bende anlamadım cuma ilk kontrol merakla bekliyorum sen ne öğrenebildinBide benim beta 2 katı değilde 5 katı falan arttı 2 gğn sonra nedendir bi fkrim yok
Ay hadi inşallahCanım bi yerde okumuştum. Eğer ikiz ise de hızlı artıs olabilirmiş beta hcg De :)
Canım bende 1 gen homoz 1 gen heteroz. Bana 4000lik clexan prednol ve coraspin verdiAy hadi inşallahBebeğimi kayıp ettiğim için hep ikiz istemiştim sanki yavrum tekrar gelicek diyordum ikiz olursa hayırlısı inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
Bende cuma gidicem canım daha keseyi görmedim dr vajinal usg ile cumaya görürüz dedi cuma günü ilk hangimiz giderse yazarız gelişmeleriCanım benimde dört katı arttı günde iki katı artıyor bende anlamadım cuma ilk kontrol merakla bekliyorum sen ne öğrenebildin
Bana düşük verdi sanırım bakalom cumaya değişirmi bilmiyorum şifa olur bebişlerimize inşallahCanım bende 1 gen homoz 1 gen heteroz. Bana 4000lik clexan prednol ve coraspin verdi
Canım en son hcg kaçtı senin ben 3 defa verdim hcg sonuncuyu 1 gün arayla verdim. Cuma sata göre 5+4 oluyorum hadi inşallah diyelim canımBende cuma gidicem canım daha keseyi görmedim dr vajinal usg ile cumaya görürüz dedi cuma günü ilk hangimiz giderse yazarız gelişmeleri
Canım 20 temmuz son adet tarihim benim ben erken öğrendim evde hastaneye gittim hemen kan verdim ilk 47 çıktı iki gğn sonra da 200 üstünde çıktı dr artışiyi tekrar kan vermene gerek yok cuma günü gel dedi keseyi görürüz dedi ama çoğul gebelik ve yalancı gebelikte çok artar dedi hızlı artış olur yani dedi ama rahim temiz güzel dedi üzüm gebeliğine dair bi belirti yok dedi cuma yı bekliyorum bende işte bakalım hayırlışı olur inşallah güzel haberler alır burda veririzCanım en son hcg kaçtı senin ben 3 defa verdim hcg sonuncuyu 1 gün arayla verdim. Cuma sata göre 5+4 oluyorum hadi inşallah diyelim canım