2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar 5+5 teyim. Ben 6 yıldır uğraştığım için heyecandan teyzeme anneme ve kız kardeşime söyledim onlarıda iyice tembihlememe ragmen gitmişler sevmediğim yengeme söylemişler.oda bana medaj falan yada arama yapmıyor ınstangrama açık açık herkesin görecegi şekilde yazmış.hayırlı olsun falan diye benimde sinirlerim bozuldu annemle falan kavga ettim.zaten çocuğum olmuyordu ve dinlenerek geçirmem gerektiğini dikkat etmemiz lazımdedim nazarada inandığım için kimse duymasın istedim.2 gündür sinirlerim bozuk. Annem çalışıyor diye birşey istemiyorum. İzne ayrıldı benim ona daha fazla ihtiyacım varken izninin ilk günü şehir dışına kardeşimin oğlunun doğum gününe gitti.bugünde akşama doğru geldi dolmuşyum

İnşallah canım iğneye alıştın mı? Bugün bi doktora görmelik yaptırdım ilk defa bakalım mecbur alışıcaz :/ gözüm korkuyordu ama korkulacak gibi değilmiş @mucize-ikra
Yaaa hiç sorma bugun canımı çok yaktı iğne daha alışamadım ama bebekler sağlıklı olsun acıya razıyız gülü seven dikenine katlanır dimi

Dolmuştum iyice bende anneme patladım temizliğe yemeğe ihtiyacım var sen hiç düşünmeden gidiyordun.ben arkadaşımı eltimi çağırıyorum. Bundan sonra kimsem yok zor günümde yanımda yoksunuz dedim.daha suçlu beni yapıyorlar söylemeseydin kimseye hamile olduğunu diyorlar teyzeme anneme söylemedim güve nemedim kimle paylaşacagım

Canım 20 temmuz son adet tarihim benim ben erken öğrendim evde hastaneye gittim hemen kan verdim ilk 47 çıktı iki gğn sonra da 200 üstünde çıktı dr artışiyi tekrar kan vermene gerek yok cuma günü gel dedi keseyi görürüz dedi ama çoğul gebelik ve yalancı gebelikte çok artar dedi hızlı artış olur yani dedi ama rahim temiz güzel dedi üzüm gebeliğine dair bi belirti yok dedi cuma yı bekliyorum bende işte bakalım hayırlışı olur inşallah güzel haberler alır burda veririz
Canım çoğul gebelikte ama baya yüksek çıkıyo sanki ay inşallah öle bişey diildir ama bizimki tüp benek embriyolar seçiliyor mol gebeliğe sanırım bir yumurtayı iki sperm dölleyince ortaya çıkıyo. Benim 10. Gün 592 12. Gün 2280 13. Gün 3780 dahada baktırmadım bugün 15. Gün inşallah güzel haberler alırız sevincimiz yarım kalmaz

Yarın yine kan vericem normalde cuma doktora gidecektim direk. Bana hemşire tekrarlamanıza gerek yok demişti ikinci testten sonra benim içim rahat etmedi 3. Yüde yaptırdım ama bakıyorum böyle değerleri olan hiç yok. Korkuyorum açıkçası

Canım çoğul gebelikte ama baya yüksek çıkıyo sanki ay inşallah öle bişey diildir ama bizimki tüp benek embriyolar seçiliyor mol gebeliğe sanırım bir yumurtayı iki sperm dölleyince ortaya çıkıyo. Benim 10. Gün 592 12. Gün 2280 13. Gün 3780 dahada baktırmadım bugün 15. Gün inşallah güzel haberler alırız sevincimiz yarım kalmaz
İnşallah canım benim ben dr söylediğini aktardım ☺️ İnşallah güzel olucak sıfır stres :) pozitif olmamız lazım cuma günü güzel haberler alıcaz

Daha alttan alacaklarına tahrik ediyorlar gelmeyiz gitmeyiz diye. Bende bundan sonra ne annem ne bacım var dedim kavga ettik gitti.
Canım keşke kırmasaydın kalplerini çok ağır stres altındayız ama bak bende mesela koca şehirde yapayalnızım eşim yurtdışında kayınvalidem şehir dışında hiç gelmez annem hasta ve yaşlı gelemez başka da kimsem yok. Kendim halletmeye çalışıyorum bişeyleri nolur stres yapma gerçketen çok meşakkatli bir yol ama anlayanda olmuyor zorlasanda

Yarın yine kan vericem normalde cuma doktora gidecektim direk. Bana hemşire tekrarlamanıza gerek yok demişti ikinci testten sonra benim içim rahat etmedi 3. Yüde yaptırdım ama bakıyorum böyle değerleri olan hiç yok. Korkuyorum açıkçası
Korkma canım dr bana tekrar yaptırmadı testti normal dedi bu artış normal gebelik yönünde cuma gğnü gel dedi

Arkadaşlar uzun zamandır yazılanları, yaşadıklarınızı okuyorum ama maalesef Nisan annesiyim diyemiyorum.
Geçenlerde bir başlık açıp sormuştum BetaHcg artışını, sonra burada okuduklarımdan normal olduğunu düşündüm.
Geçen hafta İstanbul'da 3 kez Beta Hcg verdim.
14 ünde 34.45
16 sında 63.08
18 inde 116.56 çıkmıştı.

Bugün 4 gün sonra Rize'de kan verdim, Beta Hcg artışı normal mi diye ama 136 çıkmış. İstanbul'daki değere göre şu an 400 ün üzerinde olması gerekiyordu. Buradaki doktor Progesterona baktı 12.6 çıkmış.
Karın ultrasonundan rahim duvarı kalınlaşmış, yumurtayı besleyen kist oluşmuş (bu iyi birşey) dedi.

Şimdi sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak soruyorum. Hastaneden hastaneye değer bu kadar değişir mi? Rahim ultrasonunda herşey normal görünüyorken (henüz kese yok) sonuç kötü mü?
Bu kadar farketmemesi lazim. Simdi kimse iyi ya da kotu diyemez ama sen istersen ayni hastanede iki gun sonra tekrarla testi. Ancak o zaman anlarsin gibi geliyor bana.

Canım keşke kırmasaydın kalplerini çok ağır stres altındayız ama bak bende mesela koca şehirde yapayalnızım eşim yurtdışında kayınvalidem şehir dışında hiç gelmez annem hasta ve yaşlı gelemez başka da kimsem yok. Kendim halletmeye çalışıyorum bişeyleri nolur stres yapma gerçketen çok meşakkatli bir yol ama anlayanda olmuyor zorlasanda
Malesef insan istemeyerekte olarak kırdım şimdi ona üzülüyorum. Ama onlarda biraz beni anlamaya çalışsaydı.maddi olarak hiç birşey istemiyorum zaten manevi olarak eksiğim. Yanı başımda duruyor ama beni bırakıp şehir dışındaki kardeşime gidiyor oda zorunma gitti.

Malesef insan istemeyerekte olarak kırdım şimdi ona üzülüyorum. Ama onlarda biraz beni anlamaya çalışsaydı.maddi olarak hiç birşey istemiyorum zaten manevi olarak eksiğim. Yanı başımda duruyor ama beni bırakıp şehir dışındaki kardeşime gidiyor oda zorunma gitti.
Canım moralini bozarak allah korusun altı yılınımı heba edicen bu stres en büyük düşman elini yüzünü yıka bebeğinle sohbet et

Bu kadar farketmemesi lazim. Simdi kimse iyi ya da kotu diyemez ama sen istersen ayni hastanede iki gun sonra tekrarla testi. Ancak o zaman anlarsin gibi geliyor bana.

Anlıyorum. Teşekkürler.
Belki benimle aynı şeyi yaşayan birisi vardır. Bir umut.

Ne güzel :) ben burda okuduklarimdan sonra dokuz doğurmuştum bir hafta beklerken. Kafamdan neler kurmadım dış genelik mi dersin boş gebelik mi. Hepimizde aynı anda aynı değerde olacak, bir şey herkes icin zararlı ya da faydalı diye doktorculuk oynuyormuşuz gibi geliyor bazen. Düşünebiliyor musun, birinde vajinal ultrason dr u uygun görmedi diye, gayet sağlıklı olan baska bir gebeye kesinlikle yaptırma çok zararlı diyebiliyor :)
Benim doktorum önceki hamileliğimde kızmıştı. Forumlardan okuyup okuyup kafanı karıştırma diye

Kızlaaaaarrr nasılsınız? Ben sizle yaptığım bişey paylaşmak istiyorum. Evde cinsiyet testi yaptım. Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem. Önemli olan tabiki sağlık ama gerçeklik payı var mı hep birlikte deneyebiliriz hem eğlence adına hem de denemek tabiki. YouTube ta gördüm kırmızı lahana yine kaynatıp soğutur biraz idrar biraz lahana suyu pembe yada kırmızı okursa erkek rengi değişmezse yada mor olursa kız oluyormus cinsiyet. Belki aranızda duyan vardır. Benimkisi kırmızıya döndü biraz. Bakalım cinsiyeti öğrendiğimizde gerçeklik payı olacak mı?

3 günümü zehir ettiler.onlara birşey olmasından korkuyorum. Kendime gelmeye çalışıyorum.
Cnm lutfrn sakin ol annen kardesin onlar da. Benimkini daha kalp atisini duymadik yedi sulale duymuş masalllah. Bunun icin kendimi zerre sinirlendimemm.....bebegime yazik hemde bana..
Ayrica oyle zor gebelik geciren biriyim ki anlatsam roman olur moralimi bozmak istemiyorum anlatatak. Yatalak gibi 9 ay gecirip bebegime kavustum ameliyatlarla. Simdi yine ameliyat olcam 3.ayda. Anne kardes yardimina o kadar muhtacimki.... onceden cok yarsim ettiler saolsunlar ama birilerine muhtac olmak tabikide cok zor.... amaiyiki varlar . Sukretmek yerine onlarla zitlasmak kendi adima soyluyotum nankörlük okur. Seninkide sadece 1 guncuk birakmis yani takma bukadar

Arkadaşlar uzun zamandır yazılanları, yaşadıklarınızı okuyorum ama maalesef Nisan annesiyim diyemiyorum.
Geçenlerde bir başlık açıp sormuştum BetaHcg artışını, sonra burada okuduklarımdan normal olduğunu düşündüm.
Geçen hafta İstanbul'da 3 kez Beta Hcg verdim.
14 ünde 34.45
16 sında 63.08
18 inde 116.56 çıkmıştı.

Bugün 4 gün sonra Rize'de kan verdim, Beta Hcg artışı normal mi diye ama 136 çıkmış. İstanbul'daki değere göre şu an 400 ün üzerinde olması gerekiyordu. Buradaki doktor Progesterona baktı 12.6 çıkmış.
Karın ultrasonundan rahim duvarı kalınlaşmış, yumurtayı besleyen kist oluşmuş (bu iyi birşey) dedi.

Şimdi sizlerin deneyimlerinden yola çıkarak soruyorum. Hastaneden hastaneye değer bu kadar değişir mi? Rahim ultrasonunda herşey normal görünüyorken (henüz kese yok) sonuç kötü mü?
Bakan doktor bişey demedi mi?

X