• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin.

vu ben nane cok yiyorum ya. maydonozda cok tehlikeli galiba ikinci dusumde cig kofte ile cok yedim suan ondan acayip korkuyorum. hic yemiyorum.

Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin. Folik asit mutlaka. Ekmek Arasina saklayın yutun filan.

folik asit benim kabusum. ilk hamilelikde onu ictimde midem bi bulanirdi hic birsey yiyemez icemez goz kararmalarim cok olurdu. icemiyorum bikdin yutamiyorum ilk hamilelimde tiksindim seyleri 2 bucuk sene olmasina ragmen yiyemiyorum.

Kizlar bugun bulantim vardi sabah normal ama cok hafifti gun icinde kesildi birden hic anlamadim cok gerildim neden biranda bulanti kesilir ki aklimda kotu senaryolar yarin doktora gidecegiz kalp atisi duymaya insallah hersey yolundadir :KK43:

uyy bayilmadun gitti bulanti diye. ben ilk hamilelikde hic bulanti derdi cekmedim. sanki hamile degildim cok tatli kizim oldu. hic bir sorun olmadi. insallah sendede olmicak benimde bunda bulanti basladi ama gidecek gibi yeterki gitsin. bulanioda birsey yemiyeyim bitkin duscene bulanmasin yemeni ye bebeginde guclu olsun.

Günaydın merhaba :KK37: bu gece rüyamda Nisa'n ayında Doğum yaptığımı gördüm uyanır uyanmaz Nisa'n anneleri toğiğine bi selam verdim . :KK70: Nasılsınız ? Ben hala riskli günlerimdeyim wc ve iğnemi yaptırmak için gittiğim hastane dışında kalmıyorum yerimden . :KK69: Böyle bekliycem demek ki . Buna da şükür. Sağlıklı olsun da bebeişlerimiz:KK36:

Günaydın merhaba :KK37: bu gece rüyamda Nisa'n ayında Doğum yaptığımı gördüm uyanır uyanmaz Nisa'n anneleri toğiğine bi selam verdim . :KK70: Nasılsınız ? Ben hala riskli günlerimdeyim wc ve iğnemi yaptırmak için gittiğim hastane dışında kalmıyorum yerimden . :KK69: Böyle bekliycem demek ki . Buna da şükür. Sağlıklı olsun da bebeişlerimiz:KK36:
Hayır olsun inşallah canım:KK68: bende sağlık ocağına gittim gebelik kaydım yapıldı yapılması gereken tahliller varmış 4 tüp kan verdim. Epey bilgiler verildi yeme içme dikkat etmem gerekenler vs. :nazar::nazar::nazar: sağlıkla kucagimiza alalım inşallah çok güzel duygularmis herkese yaşamak nasip olsun.

Hayır olsun inşallah canım:KK68: bende sağlık ocağına gittim gebelik kaydım yapıldı yapılması gereken tahliller varmış 4 tüp kan verdim. Epey bilgiler verildi yeme içme dikkat etmem gerekenler vs. :nazar::nazar::nazar: sağlıkla kucagimiza alalım inşallah çok güzel duygularmis herkese yaşamak nasip olsun.
ben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?

ben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?
Evet 20 haftalıkken tetanoz asisi yapılıyormuş. Akıntı için aldığım bir önlem yok evde olduğum için sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped zararli ve terleme yaptığı için dışarı cikmadigum zamanlarda tercih etmiyorum

Can'ım sağlık ocağında hasta kaydın varsa gebeliği bildirmene gerek Yok. Onlar sistemden görüyor Zaten. İlk hamileliğimde beni aramışlardı. Geçen gün arkadaşımı da aradılar.

Evet 20 haftalıkken tetanoz asisi yapılıyormuş. Akıntı için aldığım bir önlem yok evde olduğum için sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped zararli ve terleme yaptığı için dışarı cikmadigum zamanlarda tercih etmiyorum
Ben de havlu kağıdı katlayıp koyuyorum ama zararlı mı değil mi şüphelerim de var açıkçası :(

Back