• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ohh maşallah inş kızın olur seninde benimde

Cok sevindim canım germe artık kendini bebislerimiz ALlahın izni ile görünecekler birbir bu hafta zaten büyük bir çoğunluk dr gidecek sanırım herkesten hayırlı haberler alırız inslh
İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize

bak senin kedende gene yolk var benim bombos resim yukleyemiyorum boyuttan dolayi radyoloji iyi goruyor orda bebek gorundu dedin gibi

Radyoloji gördü mü bebeği ben onu atlamisim canım o zaman sorun yok sende çok sevindim. USG farkı var dediğin gibi inşallah bizde rahat bir nefes alırız inan umutsuzluğa düşmemek için hep olumlu hikayeleri okuyorum iki gündür.

Tesekkur ederim sitenin acemisiyim de cozemedim henuz alintilamayi falan idare edin

sağ altta cevapla kısmına tıklarsan üste alıntı yapar canım. Bu arada çok geçmiş olsun inşallah bu defa sağlıcakla kucaklarsın bebeğini.. Dr. kontrolüne gittin mi?

sağ altta cevapla kısmına tıklarsan üste alıntı yapar canım. Bu arada çok geçmiş olsun inşallah bu defa sağlıcakla kucaklarsın bebeğini.. Dr. kontrolüne gittin mi?
Evet 3 haftalikken ogrenince kostum aspirin verdi 6 haftalik olunca da keseyi kalp atimini gorunce ekranda igne verdi vurmayi ogrenmeye calisiyorm 4 gundur mosmor oldum

Ohh maşallah inş kızın olur seninde benimde

Cok sevindim canım germe artık kendini bebislerimiz ALlahın izni ile görünecekler birbir bu hafta zaten büyük bir çoğunluk dr gidecek sanırım herkesten hayırlı haberler alırız inslh

insallah hayirli haberler aliriz hic eksilmeyiz. bakalim neler olacak bu hafta

Radyoloji gördü mü bebeği ben onu atlamisim canım o zaman sorun yok sende çok sevindim. USG farkı var dediğin gibi inşallah bizde rahat bir nefes alırız inan umutsuzluğa düşmemek için hep olumlu hikayeleri okuyorum iki gündür.

olumsuz hic dusunme kesinlikle makine farki. radyoloji gordu zaten eger ona gozukmeseydim bos gebelik sayiliyordum. radyolojidede zor gozuktu. bence bu hafta gosterirle4 kendilerini insallah

5 bucuk aylik bir olu dogum yaptim pihtilasmadan kalbi durmus ve simdi 6 haftalik hamileyim hepimize saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar diliyorum insallah
Başınız sağolsun bende 25.haftada kaybettim ilk bebegimi inşallah bu sefer zamanındadoğan sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.

Kızlar cok afedersiniz wc de beyaz tortular geldi büyük büyük crinone jel kullanıyorum o olabilir mi bu kadar icerdemi birikmiş korkmam gereken bir durum değildir demi

Kızlar cok afedersiniz wc de beyaz tortular geldi büyük büyük crinone jel kullanıyorum o olabilir mi bu kadar icerdemi birikmiş korkmam gereken bir durum değildir demi
Canım ben kızına hamileyken mantar olmuştum dr fitil yazmıştı birgün wc ye bir gittim pat diye kocaman beyaz tortu düştü hiç abartmıyorum avucumun ayası kadardı ben eyvah çocuktan bir parça geldi dedim ağlaya ağlaya dra koştum meğerse fitilin içerde biriken kalıntılarıymış seninkide öyle bişey olabilir

Canım ben kızına hamileyken mantar olmuştum dr fitil yazmıştı birgün wc ye bir gittim pat diye kocaman beyaz tortu düştü hiç abartmıyorum avucumun ayası kadardı ben eyvah çocuktan bir parça geldi dedim ağlaya ağlaya dra koştum meğerse fitilin içerde biriken kalıntılarıymış seninkide öyle bişey olabilir
İçim rahatladı yaaa teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200:

Allah razi olsun, amin insallah saglikla dogarlar uzun omurlu olurlar. Siz nedenini ogrenebildiniz mi bunda bir ilac falan kullaniyor musunuz ben doktor konusunda cok tedirginim kimseye guvenemiyorum yasadigim kotu tecrubeden sonra

Back