- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.741
İlk kusma siftahını yaptım kusunca rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kıyamam bende bişey yok çok. Şükürİlk kusma siftahını yaptım kusunca rahatladım
Anan olmasın canım yaa hiç güzel biley değilmişOyy kıyamam bende bişey yok çok. Şükür
Annemde rüyasında kardeşimi görmüş erkek ve tombalak bir erkek kardeşim oldu E elanurylmz [/QUOTE]member: 848523"]Ben de çok kız istiyorum ama rüyamda da erkek görmüştüm rüyalarımda genelde çıkar
Canım rüyanda ne gördüysen tersi doğar. Rüya tabirine bakmıştım. Ben hep erkek görüyordum hatta seviniyordum me yalan söyleyim meğersem tersi doğarmış Ay çıkarmak çok kötü canım sadece bulantın varsa zencefilli limon suyu bastırıyormuş. Beyaz leblebi ve ekmek içi de iyi geliyor.
Aynıymışız canım kesinlikle haklısın bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Arkadaşım afedersiniz burnundan bile çıkarıyordu o da kızdı. Annem de hep kız çocukta kusmuş. Bunda bulantım olsa belki sevinirdim ama ilki kız bu farklı demekki erkek olabilir diye
Canım rüyanda ne gördüysen tersi olurmuş
Can'ım ben kullanıyorum normalde ama şimdi içmiyorum. Can'ım da istemiyor hiç. Tiksinmedim ama ağzımın tadı olmadığından ondan da soğudum sanırım. İyi ki soğudum :)Arkadaşlar sigara kullanan varmi hamilelugimi ogrendigim gunden beri azalttim hatta dun 1 tane ictim ama canim çok sigara istiyor oğlumda sigaradan tiksinmiş ve 4 yıl içmemiştim inş bundada tiksinirim yaaa eşim çok kiziyor
O benim malesef 2 günde bir paket iciyodum şu an gunde 2 bikacgunr hiç insallahArkadaşlar sigara kullanan varmi hamilelugimi ogrendigim gunden beri azalttim hatta dun 1 tane ictim ama canim çok sigara istiyor oğlumda sigaradan tiksinmiş ve 4 yıl içmemiştim inş bundada tiksinirim yaaa eşim çok kiziyor
Can'ım ben kullanıyorum normalde ama şimdi içmiyorum. Can'ım da istemiyor hiç. Tiksinmedim ama ağzımın tadı olmadığından ondan da soğudum sanırım. İyi ki soğudum :)
Ohh maşallah darısı başına inş. Karbonatlı sakız çiğniyorum sürekliO benim malesef 2 günde bir paket iciyodum şu an gunde 2 bikacgunr hiç insallah
Bebeğimizin dusunuyosak icmemeliyiz fırsat bu fırsat eşimde içmiyo zaten bende bırakıyorum oh yaşasın dumansız hava sahasi .)Ohh maşallah darısı başına inş. Karbonatlı sakız çiğniyorum sürekli
Inşallah canım yaa ....Bebeğimizin dusunuyosak icmemeliyiz fırsat bu fırsat eşimde içmiyo zaten bende bırakıyorum oh yaşasın dumansız hava sahasi .)
Benim randevum 22 eylul oğlumda idrarda çıkar çıkmaz doktora kosmustum bunda biraz bekliyim dedim :)Inşallah canım yaa ....
Zaman hiç geçmiyor sanki yaa 16. Sında randevum var çok merak ediyorum bebisimi
İkisine de gittim canım hatta ozeldeki USG daha eskiydi ama ikiside radyolojiye göndermedi nedense..
Aynen kontrole gittiğimde 2 aylık olacak muhtemelen cok heyecanlı bir süreç ilkte olsa ikincide üçüncüde hatta dört :)Aynen bende öyle ikindide beklemiştim 2 hafta bunda 3 hafta beklemek gerçekten zor hamileliği erken öğrenmekte iyi değil yaa sonra zaman geçmiyor öğrenecem 2 aylık hooop
insallah onumuzdeki cumartesi musmutlu haberler alirsin bakalim bu hafta bizim icin nasik olacak
Oğlum var 5 yaşında anaokuluna baslicak
Ohh maşallah inş kızın olur seninde benimdeOğlum var 5 yaşında anaokuluna baslicak
Cok sevindim canım germe artık kendini bebislerimiz ALlahın izni ile görünecekler birbir bu hafta zaten büyük bir çoğunluk dr gidecek sanırım herkesten hayırlı haberler alırız inslhbak senin kedende gene yolk var benim bombos resim yukleyemiyorum boyuttan dolayi radyoloji iyi goruyor orda bebek gorundu dedin gibi