2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar şişkinlik yaşayan var mı? Hamilelikten mi yoksa baska seyden mi anlayamadım..
Canım yalnız değilsin merak etme. Karnım 3 aylık gibi şişti :)))) 5+1 bugün... Hem regl olamadık hem de muhtemelen gazdan dolayı şişkinlik yaşıyoruz. Zamanla geçen de var hamileliği şiş geçiren de var okuduklarıma göre. Ama normal. Endişe edilecek durum yok... :)

Kızlar günaydın nasılsınız? Ben sabaha kadar kasık ağrısından yatamadım. Daha doğrusu sürekli uyandım. Sağa sola dönerken sırt üstü yatarken kramp giriyor sanki öylece kalakalıyorum ağrı geçene kadar.
3 sene önce de hamile kalmıştım ama 8 haftalık kaybettim. Onda bu kadar erken böyle kasılmalar olmamıştı. Korktum açıkçası.
Sizde de oluyor mu böyle kasılmalar?

Canım bende oluyor çok şiddetli değil ama kramplar giriyor aşağıda sürekli bir çalışma var. Bağırsaklardaki gaz sıkışmasından dolayı da bu sorunu yaşıyor olabilirsin.. Afedersin bende çok kasık ağrısı olduğu an gaz çıkarınca bir rahatlama geliyor. Ah bu minnaklar bize neler yapıyor :)))) Sağlıklı olsunlar da herşeyi çekmeye razıyız. Ama sen yine de doktoruna danış canım.. Ne olur ne olmaz.. Ayrıca hamile olmadan önce 2/3 sene oldu sanırım. Şiddetli kasık ağrısı ile acile kaldırıldım; akabinde prof bir doktora muayene oldum vs.. Bağırsaklardaki yoğun gaz sıkışmasıymış ve gaz sıkışmasının da en önemli nedeni yiyeceklerden ziyade stresmiş. Bu dönemde aman çocuk yaşıyor mu? aman kalbi atıyor mu bir şey olacak mı? stresi yaşadığımız için gaz sancıları çekiyor olabiliriz... İçimizi ferah tutalım..

Ayrıca bildiğin gibi rahim de büyüdüğü için kasılmalar oluyor. Sağlı sollu benim iki taraflı gerginliğim var. Bunlar normal... Bu kasılmalara lekelenmeler, kanamalar eşlik ederse acil doktoruna danış canım benim..

Sağol Can'ım İnan söylediklerinin içinde bana en uygunu "stres"
Gazım pek Yok gibi yada farkında değilim.
Çok stresliyim. Hayatımın dönüm noktası gibi. Uzun yılların emeği sonunda başka bir şehirde memuriyet kazandım. Yine uzun yılların emeği ve özlemle beklemesi sonunda hamileyim.
Eşim ailem bu halde yalnız gidemezsin diyor. Tek başına nasıl yapacaksın hem hamilelik hem Yen'i bir çevre? Kimseler Yok. Benimle gelip kalma gibi bir imkanları da Yok. Bugün yarın arayıp çağıracaklar gel başla diye. Ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum
Tabi ki öncelik bebeğim ama işimi de görmezden gelemiyorum. Yıllarca eve kapandım KPSS denen illete katlandım. İşte ben stres olmayayım da kim olsun

Hakkında hayırlısı canım. En doğru kararı verecek olan sensin. Kalbinin sesini dinle..

Evet canım bende de oluyor adet olacakmışım gibi aynı şekilde. Rahim büyüyor sanırım

hamişler bisey sorcam dun saglik ocaginda kan testi oldum beta-hcg 3450.86 cikmis sat e gore dun 4+4 du yuksek mi aceba ikiz olabilir mi sizinkiler kacti

20 eylüle randevu aldım hem keseyi hem bebeği göreyim iki kez ultrason ışını yaşamasın diye. 6+3 olarak gideceğim ilk kontrole nasıl geçecek zamannn

hamişler bisey sorcam dun saglik ocaginda kan testi oldum beta-hcg 3450.86 cikmis sat e gore dun 4+4 du yuksek mi aceba ikiz olabilir mi sizinkiler kacti
ahhh ahhh herkes bilir beni..4+6 da 11831 çıktı ikiz ikiz dedik ama tek çıktı hayatım..Bgn 7 haftalık olduk...Olmayabilir yani fazla şartlanma derim...Allah gönlüne göre verir inşallah...Erken döllenme dedi bana dr

günaydın Hanımlar,

benim sat 11 ağustostu ve dün yaptırdığım bhcg 301 çıktı sizce iyimi nasıl?
doktora ne zaman gitmeliyim.

çok tecrübesizim ve çevremde soracak kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…