2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aynen sende yolk kesesini bende görmedim farklı mı nedir bu cihazlar hiç biri birbirini tutmuyor
Aynen bide köşede ilk başta yok sandım çok şükür kalp atışı bile varmış sen karından mı baktırdın ondan görememiş olabilir bnmki vajinal bakıldı karından göremedi

Aynen bide köşede ilk başta yok sandım çok şükür kalp atışı bile varmış sen karından mı baktırdın ondan görememiş olabilir bnmki vajinal bakıldı karından göremedi

Karından da baktı vajinal de canım keseler ok ama henüz tırtıl yok piyasa da haftaya gel bence herşey yolunda dedi

Benim de bebeğim 17 aylık
Kızlar gobekler büyümeye basladimi benim hafif belirdi. Herhangi bir krem kullaniyormusunuz ve ne önerirsiniz tecrübeli anneler. Birde çin takvimine baktım oğlum olacakmış bakalım ne kadar doğru çıkacak.
Benim annem teyzem fln hep çatlamış. Bende de normal kilo alıp vermeden de oluyordu. Elimden geleni yapayım genetikse çatlarsam çatlarım artık yapmadım diye pişman olmayayım dedim. Duşta vücut kremi kullandım. Biooil ve lierac kremleri sabah akşam sürdüm arada kakao yağlı vardı bazen onu sürdüm. Hamilelikte hiç çatlamadım. Doğumdan sonra sürmedim meğer kilo verirken de çatlanıyormuş yanlardan bir iki çatlağım oldu. Bunda da inş aynı sistem gideceğim. Bu arada baya da kilo aldım 20 fln

Canım randevun nasıl geçti peki bende senle aynı günüm bı de
. Ahhh canım bugün dr gittim aslında randevum 16 eylül oğlumunda dr ama eşimin baskılarıyla başka bir dr ultrasona bi baktırayım dedim 45 dk bekledim hastanede çocukta yanımda bunaldı sonra sekreter dedik i dr Doğum a gitti öğlenden sonra bakıcak sinirlendim gittim kaydımı sildirdim artık haftaya kendi de gideceğim sen nezaman dr gideceksin

ayy kiyamam yaa çok minnakmiş...Maşallah subhanallah...Rabbim kucağına almayı da nasip etsin...benim ki bgn sat a göre 7 hafta oldu.. 1 hafta önde gidiyormuş kuzum ultasona göre 8
Çok minnak bi de saklanmış resmen bnm de 4 gün geride sata göre ultrasona göre 5+6 yız şuan

Çok minnak bi de saklanmış resmen bnm de 4 gün geride sata göre ultrasona göre 5+6 yız şuan
şimdi bide şu var dr önde gidiyoruz nisan son hafta dedi doğum için..Mayıs ilk hafta gözüküyordu..Simcik ben Mayıs değil nisan annesi miyim...Yaa burdan gidemicem vallahii..Herkescikleri takip ettim..Nisan da doğum olsun napayım ya ben mayıstan devam edeyim...Sonuçta oynama payı herkeste var değil mi

Mayısın ilk haftası olanlarimizin çoğu Nisan annesi olacak gibi zaten sezeryandan dolayı ama gelişim için sen iki tarafı da takibe al istersen

kızlarrr bizde keseyi gördük ultrason cok kötüydü ama doktor şekli düzgün falan dedi. kalbi için iki hafta sonra gel dedi. iki hafta nasıl gecer bilmem 10 mm imiş kese 5. haftada normal mi ki?

kızlarrr bizde keseyi gördük ultrason cok kötüydü ama doktor şekli düzgün falan dedi. kalbi için iki hafta sonra gel dedi. iki hafta nasıl gecer bilmem 10 mm imiş kese 5. haftada normal mi ki?
hayırlı olsun canım.Bence normaldir.4+5 te bnm 8mm di çünkü...Hayırlısı ile kalbini de duyarsın inşallah

12 sinde benimde randevum sanki yine de erken benimki de ama bakalım en azından kese görünebilir

Bizim 2016 Mayıs annelerinin çoğu Nisan'da doğum yapmıştı ben dahil

Canim sorduk bsska doktora baslayacagim yarin hapa. Insallah hemen ise yarar ve bebise birsey olmamistir. Cok sagol cevabin icin simdi kac sebin tsh degeerin?
Bisey olmamistir gonlunu ferah tut.Benim 0.54 su an ama 1 ay once 10du doznyukseltmisti 125lik iciyorum. Hemen etki ediyor kendin de anlarsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…