2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hanımlar merhaba,

inşallah bende hamileyimdir.
yalnız çok fena grip oldum,şuan öksürmekten canım çıkıyo önerileriniz var mı?

teşekkürler
allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin.

Duygu durumum karışık canım anlam veremiyorum yıllardır bugünü bekledik oysaki. Sen nasılsın
Benimde sinirlerim bozuk tartışmaya açık haldeyim benden uzak durun diyorum yanımdakilere. Normal sanırım bu duygu dalgalanmalarımız , dilimize hakim olalım da kimseyi kırmayalım . Senin de kaygı vs yaşanan normal bence . Bende ayrıca dünde başlayan mide bulantısı var , içim eziliyor . İştahsızım . Kusmamak için direniyorum resmen eşimin yanına geldim çalışıyor o , biraz kalayım diye kalp atışına ne zaman gidicem kime gidicem çok kararsızım doktor bakıyorum bende

günlük değişecek duygularımız sanırım Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin de bugünlerde geçer inşallah . Eşinin yanına gitmekle iyi yapmisin en iyi anlayan kişi oluyorlar çünkü. Esimde yazık gözümün içine bakıyor

Cok cok gecmis olsun tekrari olmasin inşallah arkadaşım cok korkuyorum bunda da olur diye

su ictikce benimde bulantim artiyo ama bu gun saglik ocagi daja fazla su icmem gerekdigi i soyledi

Geldim iyi oldu kesinlikle ama doktorumdan uzaklaştım , tüp benekte çok güveniyordum ona şimdi bu bi kaç ay başkanlı doktora girmem gerekiyor diye panik oldum .
Cok cok gecmis olsun tekrari olmasin inşallah arkadaşım cok korkuyorum bunda da olur diye
inşallah olmaz rahat bi gebelik geçirirsin canım

su ictikce benimde bulantim artiyo ama bu gun saglik ocagi daja fazla su icmem gerekdigi i soyledi
öyle mii.. ya ben içemiyorum

bence vajinal bakdirma canim.brkleyip karindan gormek daha saglikli sanki
Bende ilk gittiğimde direk vajinal ultrasonla baktı. Karından neden bakmadığını sorduğumda vajinalin daha ayrıntılı gösterdiğini ve çok küçük olsa bile görebildiğini ve hiç bir sakıncası olmadığını söyledi. Siz neden böyle bi uyarıda bulundunuz acaba merak ettim. Eğer sakıncalı olduğundan dolayı tedirginseniz araştırın öyle olmadığını göreceksiniz.

vajinal ultrasondan sonra dusuk yapan tanidiklarim var o yuzden boyle soyledim.ve ben kesinlikle razi olmam.1hafta erken ve ya gec duyulmasiyla birsey olmaz.riske giremem

vajinal ultrasondan sonra dusuk yapan tanidiklarim var o yuzden boyle soyledim.ve ben kesinlikle razi olmam.1hafta erken ve ya gec duyulmasiyla birsey olmaz.riske giremem
Bu kadar riskli bir şey olsa her doktor bu kadar rahat yapamazdı. Ama benim kişisel endişelerim var. Bu yüzden istemiyorum. Ama bir an önce keseyi görmek de istiyorum. Yine de mümkün olduğunca yaptırmamak en iyisi.

Slm anneler bugün oluşumla gezmeler gittik yeni geldik yorgun uzanan biraz sizlerde nevar yok varmi kesesini gören bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…