• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Zenderu vaijinal baktirmana gerek yok derim bu benim kendi dusuncem cunku daha cok yeni mecburi durumlarda tabiki bakiyolar ama bekle zaten minnak gostericektir kendini

Selam hanimlar araniza yeni katildim allah nasil ederse bende mayis ayinda ikinci cocugumu kucagima alicam ilk gebeligimde de kadinlar kulubunden cok guzel arkadasliklar edinip dertlerimize ortak olduk zaman paylastikca cok cabuk gecti dilerim ayni duygulari tekrar yasarim. Ben cok erken hamile oldugumu ogrendim beta 787 iken kese de bebek de gorunmedi doktor cok yeni dedi sali gunu kontrolum var sata gore 5+2 yiz. Bakalim sonuc ne olucak hepinize guzel bir gebelik sureci temenni ediyorum
merhabalar benim de sat 1 ağustos 5 haftadayım beta 7000 çıktı keseyi de ancak gördük rabbim hepimize sağlıkla doğmayı doğurmayı nasip etsin :)

çok erken arkadaşım yaa benim birinci de doğum yaptığım gün dahi kusmuştum o nedenle ne kadar geç olursa o kadar iyi olur bol su iç
Keşke olmasaydı böyle erken ama dünden beri midem de sıkıntı var iştahsızlık zaten , bugün kusmamak için çok direndim . Yatağa attım kendimi öyle kusma dalgaları geldikçe leblebiye saldırıyorum bugün üç kere oldu :KK76: başladıysa yandım demektir. Bu arada su içtikçe bulantım artıyor :halay:

Benim birinci cocugum tup bebek hic oyle bakmadilar cok ilginc bence rahat ol bekle sabret
Başka bir arkadaşa vajinal muayene yapmış gittiğim merkez. Bekliyorum Can'ım. Hele o gün gelsin de. Çok sağol.

Canım ben 6. Hafta bitecek nerdeyse yinede vajinal muayene yaptı. Herhangi bir zararı olmuyormuş rahat ol.
Can'ım ne bileyim. Benim daha önde bir düşüğüm oldu ve o zaman birkaç kez vajinal muayene yapmışlardı. Sanki hep ondan olmuş gibi hissettim. Çok ani oldu düşüşü o yüzden. Tabi Rabbim ol desin yeter ki. Her şekilde korur onu.

Back