- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.301
bence vajinal bakdirma canim.brkleyip karindan gormek daha saglikli sankiBeni de salı çağırdılar Can'ım. Vajinal bakacaklar sanırım. Üstten görünmez çünkü benim. Sanmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence vajinal bakdirma canim.brkleyip karindan gormek daha saglikli sankiBeni de salı çağırdılar Can'ım. Vajinal bakacaklar sanırım. Üstten görünmez çünkü benim. Sanmıyorum.
Aminnn canimmTesekkur ederim ozelincim rabbim herkese nasip etsin insalh
Ama neden görünür ki karin ultrasonundaBeni de salı çağırdılar Can'ım. Vajinal bakacaklar sanırım. Üstten görünmez çünkü benim. Sanmıyorum.
Ben de istemiyorum aslında. Ama tüp bebek olduğundan tedavi ve izleme süreci farklı oluyor. O yüzden ne derim ne yaparım bilmiyorum. Doktoruma bağlı.bence vajinal bakdirma canim.brkleyip karindan gormek daha saglikli sanki
Daha küçük olduğu için görünmez diyorlar Can'ım.Ama neden görünür ki karin ultrasonunda
Sağol Can'ım inşallah hepimiz mutlu şekilde bitiririz bu süreci.merhaba hanimlar aramiza yeni katilanlar musmutlu sorunsuz hamilelik diliyorum hepimize
canım yok boşver vajinal baktırmaDaha küçük olduğu için görünmez diyorlar Can'ım.
merhabalar benim de sat 1 ağustos 5 haftadayım beta 7000 çıktı keseyi de ancak gördük rabbim hepimize sağlıkla doğmayı doğurmayı nasip etsin :)Selam hanimlar araniza yeni katildim allah nasil ederse bende mayis ayinda ikinci cocugumu kucagima alicam ilk gebeligimde de kadinlar kulubunden cok guzel arkadasliklar edinip dertlerimize ortak olduk zaman paylastikca cok cabuk gecti dilerim ayni duygulari tekrar yasarim. Ben cok erken hamile oldugumu ogrendim beta 787 iken kese de bebek de gorunmedi doktor cok yeni dedi sali gunu kontrolum var sata gore 5+2 yiz. Bakalim sonuc ne olucak hepinize guzel bir gebelik sureci temenni ediyorum
Evet ilkilk gebeliginse gayet normal) ikincide alisiyor insan
Benim birinci cocugum tup bebek hic oyle bakmadilar cok ilginc bence rahat ol bekle sabretBen de istemiyorum aslında. Ama tüp bebek olduğundan tedavi ve izleme süreci farklı oluyor. O yüzden ne derim ne yaparım bilmiyorum. Doktoruma bağlı.
Canım ben 6. Hafta bitecek nerdeyse yinede vajinal muayene yaptı. Herhangi bir zararı olmuyormuş rahat ol.Ben de istemiyorum aslında. Ama tüp bebek olduğundan tedavi ve izleme süreci farklı oluyor. O yüzden ne derim ne yaparım bilmiyorum. Doktoruma bağlı.
çok erken arkadaşım yaa benim birinci de doğum yaptığım gün dahi kusmuştum o nedenle ne kadar geç olursa o kadar iyi olur bol su içMide bulantılarım başladı hadi hayırlı olsun nasıl baş edilir ?
Bana da vajinal bakıldı endişelenecek birşey yok , riskli değilCanım ben 6. Hafta bitecek nerdeyse yinede vajinal muayene yaptı. Herhangi bir zararı olmuyormuş rahat ol.
Keşke olmasaydı böyle erken ama dünden beri midem de sıkıntı var iştahsızlık zaten , bugün kusmamak için çok direndim . Yatağa attım kendimi öyle kusma dalgaları geldikçe leblebiye saldırıyorum bugün üç kere oldu başladıysa yandım demektir. Bu arada su içtikçe bulantım artıyorçok erken arkadaşım yaa benim birinci de doğum yaptığım gün dahi kusmuştum o nedenle ne kadar geç olursa o kadar iyi olur bol su iç
Canım nasılsın ?Canım ben 6. Hafta bitecek nerdeyse yinede vajinal muayene yaptı. Herhangi bir zararı olmuyormuş rahat ol.
Başka bir arkadaşa vajinal muayene yapmış gittiğim merkez. Bekliyorum Can'ım. Hele o gün gelsin de. Çok sağol.Benim birinci cocugum tup bebek hic oyle bakmadilar cok ilginc bence rahat ol bekle sabret
Can'ım ne bileyim. Benim daha önde bir düşüğüm oldu ve o zaman birkaç kez vajinal muayene yapmışlardı. Sanki hep ondan olmuş gibi hissettim. Çok ani oldu düşüşü o yüzden. Tabi Rabbim ol desin yeter ki. Her şekilde korur onu.Canım ben 6. Hafta bitecek nerdeyse yinede vajinal muayene yaptı. Herhangi bir zararı olmuyormuş rahat ol.